IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2019, 17:07   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mars Koç Burcunda! Güç Bizde Artık!





Savaşçı ruhun ve mücadelenin sembolü Mars gezegeni 1 Ocak itibarı ile Balık burcundaki yolculuğunu bitirdi ve yöneticisi olduğu Koç burcuna geçiş yaptı. Mars, buradaki hareketini 14 Şubat 2019 tarihine kadar sürdürecek. Peki, canlı, dinamik, hareketli, savaşçı Mars, bu süreçte kendini nasıl hissedecek ve bizlere neler getirecek?

Mars irade gücümüz, hareket tarzımız ve hayat enerjimiz ile yakından ilgilidir. Savaşçı yanımızı ve zorluklarla nasıl başa çıktığımızı haritamızdaki Mars’ın konumuna bakarak öğrenebiliriz. Cesaret, motivasyon, öncülük etme, girişkenlik gibi konular da Mars’ın alanına girer.

Mars’ın yönetici gezegeni olan Koç burcuna geçmesiyle enerjimizin artacağını, kendimizi daha rahat ifade edebileceğimizi, daha atak ve girişken olacağımızı rahatlıkla söyleyebiliriz. Yaklaşık bir buçuk aydır üzerimize sinen kararsızlık ve içe dönüklükten kurtuluyor, hissettiğimiz melankolik ruh halinden sıyrılıyoruz.

Bu dönemde karşımıza ne çıkarsa çıksın yüzleşmeye hazırız. Yeni yılla birlikte yeni kararlar alacağımız, enerjimizi hedeflerimize yönelteceğimiz, cesur adımlar atabileceğimiz bir sürece giriyoruz. İsteklerimizden taviz vermeyecek, gerekli olduğu zaman kendi kararlarımız üzerinde direteceğiz. Dikkat etmemiz gereken nokta ise, enerjimiz ile cesaretimiz ve özgüvenimizin de aşırı yükselebileceği. Her şeyi başarabilecekmiş gibi hissetmemiz ve isteklerimize hemen, o anda ulaşma konusundaki sabırsızlığımız, düşünmeden hareket etmemize sebep olabilir. Çevremizdeki insanlara karşı elimizde olmadan kırıcı davranabiliriz.

Mars ve Jüpiter’in üçgen açı yapacağı 5 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında çok dikkatli olmamız gerekiyor. Enerjimizin tavan yapacağı bir dönem olacak. Kendimizi her şeye hazır hissedeceğiz. Ancak aşırı özgüvenimiz bize hatalı kararlar aldırabilir ve yanlış yargılara varmamıza sebep olabilir. Mars’ın 5 Ocak-7 Şubat arası Satürn’le yapacağı kare açı da hareketlerimize dikkat etmemizin önemini bir kez daha vurguluyor. Bu süreçte hızlı hareket edersek kafamızı duvara toslayabiliriz. Önümüze beklenmedik engeller çıkabilir.

8 Ocak-9 Şubat arası ise Mars ve Venüs arasında güzel bir üçgen açı oluşuyor. İlişkiler açısından kısmetli bir dönem. Aşkta şansımız artıyor. Sevdiğimiz kişiler için mücadele edebilir, sevgimizi açıkça gösterme fırsatları elde edebiliriz.

14 Ocak-14 Şubat tarihlerinde gerçekleşecek olan Mars ve Pluto arasındaki kare açı da yine temkinli hareket etmemiz gereken bir dönemi vurguluyor. Hırsımıza kapılmamız, fanatikçe davranmamız ve mantığı bir kenara bırakıp içgüdülerimizle hareket etmemiz başımızı belaya sokabilir.

30 Ocak-14 Şubat arasında Mars ve Uranüs arasında da bir üçgen açı gerçekleşiyor. Cesaretimizin arttığı, gözü kara davranışlarda bulunacağımız günlerdeyiz. Girişimci ve atak bir ruh hali içinde olacağız. Yine de abartmayıp, temkinli davranışlar sergilememizde fayda var.



Koç burcundaki Mars’ın bizi yükselen burçlarımıza göre nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç Burcu: Burcumuzdaki Mars, bize enerji ve özgüven getirecek ve ateşli doğasını tam olarak gösterecek. Her türlü konuda harekete geçmeye hazırız ve cesaretimiz çok yüksek. Kendimizi rahatlıkla ve özgüvenle ifade edebiliriz. Bu dönemde kimse istediğimiz adımları atmaktan bizi alıkoyamaz. Ancak enerjimizi ve öfkemizi kontrol altına almamız gerekiyor. Yoksa, sonradan pişman olacağımız kararlar verebilir ya da sözler söyleyebiliriz. Özellikle 5 Ocak – 7 Şubat ve 30 Ocak-14 Şubat döneminde trafikte ve evde dikkatli olmakta yarar var.

Boğa Burcu: İç dünyamıza yöneleceğimiz, kendimizle yüzleşeceğimiz bir döneme giriyoruz. Gizli düşmanlıklar ortaya çıkabilir. Kavgalı olduğumuz insanlar tekrar karşımıza çıkabilir. Biz de eski hatalarımızı gözden geçirebilir, kendi içimizde çatışmalar yaşayabiliriz. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arası aşırı uç söylemlerden uzak durmamızda fayda var. Bu dönemi yeteneklerimizi geliştirmek ve zihnimizi huzura kavuşturmak amacıyla kullanabiliriz.

İkizler Burcu: Sosyal çevre ve arkadaş ilişkilerimizin ön plana çıktığı bir dönemdeyiz. Gelecekle ilgili yeni planlar yapabilir ya da yapmış olduğumuz planlarla ilgili harekete geçebiliriz. Yeni insanlarla tanışmamız ve yeni sosyal çevrelere girmemiz de mümkün. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında arkadaşların ile aranda gerginlikler yaşanabilir. Bu dönemde yakın olduğun kişilerle alacak – verecek hesapları yapmaktan kesinlikle kaçınmalısın. 30 Ocak ve 14 Şubat tarihleri arasındaki dönemde parlak fikirler üretebilir, düşüncelerinle hayranlık kazanabilirsin.

Yengeç Burcu: Hayat amaçlarımız ve kariyer alanlarında son derece hareketli bir döneme giriş yapıyoruz. Bir süredir kariyerimizde yeni adımlar atmayı planlıyorsak ve bunun için gerekli cesareti bulamıyorsak, tam sırası! Üstlerimizle yüzleşebilir, isteklerimizi daha net ve özgüvenli ifade edebiliriz. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasına dikkat. Bu dönemde ebeveynlerimiz, üstlerimiz ya da otorite figürleriyle aramızda sorunlar yaşanabilir. Önümüze engeller çıkabilir ve bu yüzden öfke patlamaları yaşayabiliriz. Temkinli olmamızda fayda var.

Aslan Burcu: Dokuzuncu evimize düşecek olan Mars yüksek öğrenim, yurt dışı, inançlar konularında harekete geçeceğimize işaret ediyor. Kendi fikirlerimizi dile getirmekte başarılı olabilir, inandığımız şeyler için savaşmak isteyebiliriz. Akademik konularda yeteneklerimizi gösterebilir, herhangi bir sınav söz konusu ise çok başarılı olabiliriz. Yurt dışı ya da eğitimle ilgili konularda önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında görüşlerimiz ile ilgili tartışmalardan kaçınmalı, uzun yolculuklar planlamamalıyız. Öte yandan 30 Ocak – 14 Şubat tarihleri arasında, parlak fikirlerimiz ile öne çıkabiliriz.

Başak Burcu: Ortak kaynaklarımız, ortaklıklardan elde edilen gelirler, miras, sigorta, vergi gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Bu süreçte yeni yatırımlar yapmak, borç ya da kredi almak gibi konularda eskiye nazaran çok daha cesaretli olabiliriz. Aynı şekilde cinsellikle ilgili konularda da daha girişken olmamız mümkün. Lidibodumuz artabilir. Travmalarımızla yüzleşip bu konuda da bir şeyler yapmaya karar verebiliriz. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında hem finansal alanda spekülatif yatırımlara yönelmemekte hem de partnerimiz ve ilişkimiz hakkında keskin yargılara varmamakta fayda var.

Terazi Burcu: Uzun vadeli ilişkilerimiz ve ortaklıklarımız ile ilgili konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Partnerimizle aramızda bir rekabet ortamı oluşabilir ve bu yüzden gerginlik yaşanabilir. Karşımızdaki kişilerin fazla özgüvenli olduklarını ya da fazla abartılı davrandıklarını düşünebilir, bu nedenle biz de onlara karşı öfkeli tepkiler gösterebiliriz. Enerjimizi kavga etmek yerine, partnerimizle birlikte katılabileceğimiz fiziksel aktivitelere harcamamız gerginliğimizi atmamızı sağlayabilir. Hayatımızda biri yoksa, aniden hayatımıza yeni biri girebilir. Fakat ilişki kararını aceleyle vermemekte ve temkinli olmakta fayda var.

Akrep Burcu: Bu süreçte günlük yaşamımız ve iş hayatımız ile ilgili olaylar gündeme gelecektir. Her zamankinden daha fazla çalışmamız gerekebilir, eğer çalışıyorsak iş arkadaşlarımızla sorun yaşayabiliriz. Çalışmıyorsak, günlük yaşamımızda sorunlar yaşayabilir, çevremizdeki insanlarla çatışmalara girebiliriz. Özellikle 5 Ocak – 7 Şubat arasında evimizle ilgili tadilat, tamirat konularında aksaklıklar yaşanabilir. Bu dönemde sağlığımıza da özen göstermemiz yerine olacaktır. Baş ağrısı, ateş gibi sorunlar ortaya çıkabilir. Kesici ve yanıcı aletleri kullanırken de dikkatli olmalıyız.

Yay Burcu: Sosyal hayatımız, aşk ilişkilerimiz, hobilerimiz ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde hayat enerjimiz ve sosyal hayatımız daha da canlanabilir. Hayattan daha fazla keyif almaya başlayabiliriz. Yeni hobiler edinebiliriz. Aşk hayatımız hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabiliriz. Özellikle 8 Ocak – 9 Şubat ve 30 Ocak – 14 Şubat arasında sürpriz aşklar yaşamamız mümkün. Öte yandan ilişkimiz varsa partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem de geçirebiliriz. 5 Ocak – 7 Şubat tarihleri arasında ise spekülatif yatırımlardan, şans oyunlarından uzak durmamız faydalı olacaktır.

Oğlak Burcu: Ev ve aile konularına odaklanacağımız bir sürece giriyoruz. Ebeveynlerimiz ile anlaşmazlıklar olabilir, huzursuzluklar ve tartışmalar bu döneme damgasını vurabilir. Evde bir rekabet ortamı oluşabilir, aile bireyleri ile aramızda güç savaşları yaşanabilir. İlk defe tek başımıza bir eve çıkmak için adım atabiliriz. Ya da ailemizin gayrimenkul alım satımları ön plana çıkabilir. Aniden taşınma kararı alabiliriz. 5 Ocak – 7 Şubat arasında aile bireylerinin sağlıklarıyla ilgili bir sorun yaşanabilir.

Kova Burcu: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve komşularımız ile hareketli bir döneme giriyoruz. İletişim trafiğimiz daha da artabilir. Çok sayıda yolculuk planlayabilir, bir anda birçok yeni projeye el atmak isteyebiliriz. Konuşma tarzımız biraz sert ve fazla direkt olabilir. Bu yüzden yanlış anlaşılabiliriz. Eleştiriler de canımızı sıkabilir, bu yüzden etrafımızdaki insanları elimizde olmadan kırabiliriz. 5 Ocak–7 Şubat arasında seyahat planlarımızda aksamalar olabilir, eğitimler ya da planlarımız ile ilgili engeller önümüze çıkabilir. 30 Ocak ve 14 Şubat arasında özellikle trafikte daha sakin olmamızda büyük fayda var.

Balık Burcu: Maddi konularla ilgili mücadele vermek zorunda kalacağımız bir süreçten geçebiliriz. Maddi konularda kendimizi güvende hissetmek için çabalayabiliriz. Ancak aynı zamanda harcamalarımız da ani bir şekilde artabilir. Para kazanmak için yeni yollar bulmaya çalışabilir, belki de yaratıcı yönümüzü kullanabilir, hobilerimizi gelir kaynaklarına dönüştürebiliriz. Özellikle 5 Ocak-7 Şubat tarihleri arasında ani ve düşünmeden yapılan harcamalardan kaçınmalıyız.


alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Ocak 2019, 17:28   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mars Koç Burcunda! Güç Bizde Artık!




o zaman güç bende artık
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burc yorumlari, burclar, gezegen hareketleri, koç burcu, mars


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MARS BOĞA BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 03 Mart 2017 13:55
MARS KOÇ BURCUNDA (28 OCAK - 10 MART) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Ocak 2017 09:24
Mars Akrep Burcunda Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 23 Ağustos 2012 16:31
Mars Başak Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 30 Aralık 2011 01:21
Mars Başak Burcunda Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 20 Kasım 2011 12:00