IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2019, 17:18   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkür Oğlak Burcunda! Yeniden Yapılanma Zamanı!





İletişim gezegeni Merkür, 5 Ocak itibariyle enerjik ve ateşli Yay’daki yolculuğunu bitirdi ve ciddi, disiplinli ve stratejik Oğlak burcuna geçiş yaptı. Merkür, 24 Ocak 2018 tarihine kadar Oğlak’taki seyahatini sürdürecek.

Peki, aklın, iletişimin, konuşma ve yazmanın, analitik düşünmenin gezegeni Merkür, mesafeli Oğlak’a geçtiğinde ne olacak?


Konuşmayı, sosyalleşmeyi, iletişimde olmayı seven, zekayı ve mantığı temsil eden Merkür, Oğlak burcunda, hayatımızın her alanında daha kararlı, daha stratejik, daha ciddi ve net olmamızı sağlayacak. Merkür’ün Oğlak burcuna geçmesinin hemen arkasından, yine Oğlak burcunda bir tutulma gerçekleşecek olması ve aynı zamanda Satürn’ün de Oğlak burcunda yer alması, bu dönemde çok daha başarı ve kariyer odaklı davranacağımızı, planlı programlı adımlar atacağımızı, birçok konuda kontrolü elimize alacağımızı gösteriyor.

Hedeflerimiz bizim için her şeyden önemli hale gelecek. Sorumluluklarımız belki daha önceki dönemlere göre iki misli artabilir ancak bu bizi rahatsız etmeyecek. Tutulmanın da desteğiyle hayatımızda bazı dönüşümler yaşayacağımız bir dönemdeyiz. Bu yüzden disiplinli bir şekilde, amaçlarımıza kilitlenmiş olarak ilerleyeceğiz.

Zaman eğlence zamanı değil, ciddi ve derin konular üzerine odaklanacağımız, başarılı olmak için elimizden geleni her şeyi yapacağımız bir zaman. Duygularımız arka planda. Mantığımız ile hareket ediyor, enine boyuna düşünerek adım atıyoruz.

Dikkat etmemiz gereken nokta bu konumun bizi biraz karamsar bir ruh haline sokabilecek olması. Bu yüzden ara sıra olumsuz düşüncelere kapılıp, zihinsel yeteneklerimizi sorgulayabilir, kendimizi yeterine başarılı bulmayabiliriz. Negatif düşüncelerden uzak durmakta yarar var.



Peki, Oğlak’taki Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi yeniden gözden geçirmek ve gerekirse hedeflerimizde revizyona gitmek için uygun bir zaman. Sabırla ve düşünerek hareket edersek, başarılı olabiliriz.

Boğa: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kendimizi geliştirmek, işimizle ilgili yeni eğitimler almak isteyebilir, bu amaçla yurt dışı seyahatleri yapabiliriz. Yabancılarla çalışma fırsatları doğabilir. Hukuksal süreçlerimiz çözüme kavuşabilir.

İkizler: Finansal konular ön plana çıkıyor. Ortak kaynaklar, vergi, sigorta, miras, borçlar ve alacaklar gibi konularda yeni aksiyonlar alabilir, ileriye yönelik yeni yatırım planları yapabiliriz. Bir süredir devam eden maddi sorunları çözmek için yeni adımlar atmamız da söz konusu olabilir.

Yengeç: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkıyor. İkili ilişkilerimizi tekrar gözden geçirerek, yeni düzenlemeler yapmayı düşünebiliriz. Yolunda gitmeyen şeyler varsa, sorunlarımızı konuşarak çözmenin ve hayatımızı düzene sokmanın tam zamanı. Yeni iş birlikleri ya da ilişkiler de söz konusu olabilir.

Aslan: Sağlık ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Eğer çalışıyorsak iş yerimizde yeni bir düzenle karşılaşabilir, yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz. Günlük yaşamımızda da rutin düzenimizin dışına çıkmamıza neden olan bir hareketlilik yaşanabilir. Zararlı alışkanlıklarımızdan kurtulmak ve sağlık kontrollerimizi yaptırmak için uygun bir dönemdeyiz.

Başak: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Çocuğumuz varsa, iletişimiz artabilir, onlarla ilgili önemli kararlar alabiliriz. Kendimize yaratıcı hobiler edinebilir, bu hobileri kazanca dönüştürecek planlar yapabiliriz. Romantik ilişkilerde ise ciddi adımlar atabilir, süregelen ilişkilerimizi bir sonraki seviyeye taşıyabiliriz.

Terazi: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile içi sorumluluklarımız artabilir. Evde hareketli bir dönem geçirebiliriz. Yaşça büyük aile bireylerinden yararlı tavsiyeler almamız da söz konusu olabilir. Öte yandan gayrimenkul alım satışları gündeme gelebilir. Kariyerimizle ilgili de geleceğe yönelik kararlar almamız mümkün.

Akrep: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkıyor. Kişisel gelişimimiz ile ilgili eğitimler almaya karar verebiliriz. Kardeşlerimiz ya da yakın aile bireyleriyle bir araya gelip, birbirimize yararlı tavsiyeler verebiliriz. Kardeşlerimiz ile ilgili daha fazla sorumluluk almamız gerekebilir. Çalışıyorsak, işimizle ilgili çok sayıda kısa yolculuk yapabiliriz.

Yay: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkıyor. Yeteneklerimizi fark edebiliriz ya da yeteneklerimizi değerlendirecek yeni fırsatlar çıkabilir. Finansal konularda yeniden yapılanmaya gidebilir, yeni yatırım planları oluşturabilir, yeni iş anlaşmalarına imza atabiliriz. Bütçemizi düzene sokmak için ideal bir dönemdeyiz.

Oğlak: İmajımız, hedeflerimiz, kendimizi ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Yeni girişimler için uygun bir döneme giriyoruz. Kendimize yeni hedefler oluşturabilir, hedeflerimizin peşinden daha kararlı gidebilir, kendimizi daha net ifade edebiliriz. Bu süreçte evlilik, kariyer değişikliği, çocuk sahibi olmak gibi ciddi kararlar almamız mümkün.

Kova: İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Bu dönemde kendimizi biraz karamsar ve yorgun hissedebiliriz. Üzerimizde hissettiğimiz baskı hem zihinsel hem de fiziksel olarak zayıf düşmemize neden olabilir. Daha çok kendi iç dünyamıza yönelmek ve bir süre sosyal hayattan uzaklaşmak kendimizi daha iyi hissetmemizi sağlayabilir.

Balık: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Geleceğimizle ilgili yeni hedefler oluşturup, bu hedeflerin alt yapısını hazırlamak için uygun bir dönemdeyiz. Arkadaş çevremizde bazı değişiklikler olabilir, yeni insanlarla tanışabilir, bu insanlar sayesinde yeni fırsatlarla karşılaşabilir, hayatımızı yeni bir düzene sokabiliriz.


alıntı.


__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
13 ocak, astroloji, burclar, merkur, oglak, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkür Akrep burcunda: Takıntılardan uzak durun! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ekim 2017 20:45
MERKÜR BALIK BURCUNDA ( 26 Şubat – 14 Mart ) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Şubat 2017 01:34
MERKÜR OĞLAK BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Aralık 2016 13:20
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01