IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2019, 17:21   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venüs Yay Burcunda! Enerji ve Heyecan Dorukta!





Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 7 Ocak itibariyle ihtiraslı Akrep burcundan ayrılarak, Yay burcunda 4 Şubat’a kadar sürecek yolculuğuna başladı. Sevmeyi, sevilmeyi, hayattan alınan zevki temsil eden göklerin prensesi Venüs’ün özgür ruhlu, maceracı Yay burcuna geçmesi, aşk hayatımızın canlanmasını sağlayacaktır.

Venüs, Yay burcunda, yerinde duramayan, eğlence peşinde koşan bir nitelik kazanabilir. İkili ilişkilerde enerjimiz ve heyecanımız artabilir. Kendimizi her zamankinden daha iyimser, daha riske atılmaya hazır hissedebiliriz.

Yeni ilişkilere başlamak için çok hevesliyiz ancak bu dönemde çapkınlığın her türünden uzak durmamızda fayda var. Herkese mavi boncuk dağıtmamız, aynı anda birden fazla kişiyle flört etmeye çalışmamız başımıza bela açabilir. İlişkilerde istikrarı sağlamak zor olabilir. Bağlanmaktan deli gibi kaçınmamız, hayatımızdaki kişilerin kırılmasına yol açabilir.

Farklı kültürlerden, dinlerden ya da bizden çok farklı insanlara çekildiğimizi hissedebiliriz. Mevcut ilişkilerimizde kısıtlanmamak ve bireysel özgürlüğümüzü kaybetmemek çok önemli hale gelebilir.

Seyahatler, spor, kültürel organizasyonlar ilgimizi çekebilir ve çok da keyif verebilir. Ancak para konularında müsriflik edebilir, kendimizi zora sokabiliriz. İlgi alanlarımız için fütursuzca para harcamak daha sonra çok pişman olmamıza neden olabilir.

8 Ocak-9 Şubat arası Mars ve Venüs arasında oluşacak olumlu açı, bu dönemde aşkımızın ateşini daha da artırabilir. Hayatımızda biri yoksa, bu dönemde yeni biriyle tanışmamız çok büyük bir ihtimal. Eğer bir ilişkimiz varsa, bu tarihlerde birlikte çok eğlenebilir, bol bol gezebilir, zevk aldığımız organizasyonlara katılabiliriz.

11 Ocak – 1 Şubat tarihleri arasında Venüs ve Jüpiter kavuşum açısı yapıyor. Bu tarihler arasında duygularımız şelale olabilir. Aşkı en üst seviyede ve en coşkulu haliyle yaşayabiliriz. Abartılı jestler yapabilir, anın sarhoşluğuyla tutamayacağımız aşk sözleri verebiliriz. Çok keyif alacağımız bir dönem olmasına rağmen ayaklarımızın yere basmasına dikkat etmeliyiz.

Yine 12 Ocak – 29 Ocak tarihleri arasında Venüs ve Neptün arasında bir kare açı oluşacak. Çok dikkatli olmamız gereken bir dönem olduğunu söylemeliyiz. Âşık olduğumuzu zannedebilir, daha sonra bir yanılsama içinde olduğumuzu fark edebiliriz. Karşımızdaki kişi bizi yalanlarıyla hayal kırıklığına uğratabilir.



Peki, Yay’daki Venüs, yükselen burçlarımıza göre bizleri nasıl etkileyecek?

Koç: Uzak yolculuklar, yabancılarla ilişkiler, eğitim, hukuk ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tatile çıkabilir, yolculuklarımızda farklı kültürlerden yeni insanlarla tanışabilir, eğer bekarsak yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. Eğitim, medya gibi alanlarda başarılı olmamız mümkün. Hukuksal süreçler lehimize sonuçlanabilir.

Boğa: Eşin parası, ortak kaynaklar, finansal konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda ani fırsatlar önümüze çıkabilir. Bir süredir beklediğimiz bir ödemeyi alabiliriz. Kredi başvurularımız olumlu sonuçlanabilir. Eşimizin ya da partnerimizin parasında bir artış olabilir. Tabii bu arada ayağımızı yorganımıza göre uzatmayı da unutmamamız gerek. Libidomuzun da yükselebileceği bir dönemdeyiz.

İkizler: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. Bekarsak, hayatımıza heyecan katacak yeni biri girebilir. Ya da yeni bir iş birliğine imza atabiliriz. Evliysek ilişkilerde karşı tarafa da söz vermeyi öğrenmeli ve kendi görüşlerimizin doğruluğu hakkında diretmekten kaçınmalıyız. Öte yandan ciddi bir ilişkinin içindeysek, evlilik kararı almamız mümkün.

Yengeç: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Daha keyifle çalışabilir, iş arkadaşlarımızın yanında kendimizi daha iyi hissedebiliriz. Günlük yaşamımızda da keyfimize düşkünlüğümüz artabilir. Sağlık konularına dikkat etmeli, bol bol egzersiz yapmalı, kilo almamak için aşırı yeme içmeden kaçınmalıyız.

Aslan: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer ilişkimiz yoksa aşk hayatımız birdenbire alev alabilir. Gezip tozma, eğlenceli aktivitelere katılma arzumuz artabilir. Eğer ilişkimiz varsa, partnerimizle kendimizi eğlenceye vurabiliriz. Çocuk sahibi olmak istiyorsak uygun bir dönemdeyiz. Şansımız yüksek ancak yine de spekülatif yatırım araçlarında daha temkinli olmalıyız.

Başak: Ev ve aile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evde, ailemizle güzel zaman geçirebileceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemizle organizasyonlar düzenleyebilir, evimizde çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Ev dekorasyonu ile ilgili harekete geçebilir, evimizi güzelleştirmek için çabalayabiliriz. Yeni bir ev satın alma söz konusu olabilir.

Terazi: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yakın çevremiz, kardeşlerimiz kuzenlerimiz ile bir araya gelebilir, uzaklardaki aile bireylerinden güzel haberler alabiliriz. Keyifli yolculuklar yapabilir, eğer eğitim hayatımız devam ediyorsa, olumlu gelişmeler yaşayabiliriz. İletişim trafiğimiz artabilir.

Akrep: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Finansal konularda bolluk ve bereket dönemindeyiz. Zam alabilir, farklı kaynaklardan da gelir kazanmaya başlayabiliriz. Spekülatif yatırım araçlarından kazanç elde edebiliriz. Ayrıca daha önce fark etmediğimiz bir yeteneğimiz ortaya çıkabilir.

Yay: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Neşeli, sempatik, konuşkan, özgüvenli davranışlarımızla dikkat çekebiliriz. İmajımızı farklılaştırabilir, hayatımızın her alanı ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni girişimlerde de bulunabiliriz.

Oğlak: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Huzuru kendi içimizde arayacağımız bir döneme giriyoruz. Sosyal ortamlar bu süreçte bizi çok sıkabilir ve gürültülü gelebilir. Hayatın karmaşasından uzaklaşmak bize çok iyi gelecektir. İlişkiler ve iç dünyamızı gözden geçirip, aydınlanma yaşamamız söz konusu olabilir.

Kova: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Yeni insanlarla tanışabilir, yeni çevrelere girebiliriz. Tanıştığımız yeni insanlar, yeni fırsatlar yakalamamızı sağlayabilir. Arkadaş çevremizden biri ile yeni bir aşk söz konusu olabilir. Çalışıyorsak, kariyer kazançlarında da bir artış görebiliriz.

Balık: İş ve kariyerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğer çalışıyorsak, kariyerimizde olumlu değişiklikler yaşayabiliriz. Önümüze yeni fırsatlar çıkabilir. Terfi durumları söz konusu olabilir. Üstlerimizin ve ebeveynlerimizin desteği ile rahatlayabilir, toplum önünde kendimizi gösterebiliriz.


alıntı.


__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
astroloji, burclar, enerji, gezegen hareketleri, venus, yay burcu, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Captain Marvel’de heyecan dorukta Beatrice Film Tanıtımları 0 04 Ocak 2019 18:45
Filinta 52. bölüm fragmanında heyecan dorukta Seth Yerli Diziler 0 22 Mart 2016 10:22
Kiralık Aşk'ta bu akşam heyecan dorukta Seth Yerli Diziler 0 04 Mart 2016 12:35
Karagül 70. bölümde heyecan dorukta! AngeL Yerli Diziler 0 06 Şubat 2015 19:23
Kertenkele yeni bölümde heyecan dorukta Seth Yerli Diziler 0 08 Kasım 2014 19:01