IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Ocak 2019, 17:27   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcun İçin En Uygun Spor Saatleri!




Spor yapmak için sürekli üşenenlerden misin, yoksa günün her anını spor salonunda mı geçirmek isteyenlerden mi? Belki de burcuna göre senin için en uygun spor saatlerini bilmiyorsun.

Koç


Günün her saatinde enerji patlaması yaşayan Koç için en uygun zaman dilimi kesinlikle sabah saatleri! Akşama doğru az da olsa enerjinde düşme oluyor ve sürekli olarak bir program yapmak istediğin için günün diğer saatlerinde dolu oluyorsun. Gününü en iyi şekilde kullanmak için uyanıp kahvaltı yaptıktan sonra spora başlayabilir, sonrasında güne hem çok daha fazla enerjik hem de mutlu bir şekilde devam edebilirsin!

Boğa


Gerçekleştirmek istediğin her konuda çalışkan bir yapın var. Disiplinini korumak senin için oldukça kolay! Önemli olan tek şey; onu gerçekten istemen. Eğer spora gitmek istiyorsan sabah erken ya da öğle yemeği saatlerinde verimli bir şekilde çalışabilirsin. Böylelikle üşendiğin konular için kendinde yeteri kadar enerji bulabilecek, sıkıntısız bir şekilde olaylara çözüm getirebileceksin. Akşam da kendine keyifli ve sağlıklı bir yemek hazırladın mı tamamdır!

İkizler


Sana göre her şeyin bir zamanı var! Sabah kahvaltı yapmak, öğlen saatleri yemek yemek, iş saatleri çalışmak gerekiyor ve sen bu zaman planlamasının içine bir de spor yapmayı eklemek istemiyorsun. Çünkü hafta sonu ya da okul/iş sonrası spor yapabileceğine inanıyorsun. Kendini en iyi sen tanırsın, eğer verimli bir şekilde spor yaptığını hissediyorsan aynı şekilde planına sadık kalmaya devam etmelisin. Ne de olsa çabuk sıkılan bir yapın var, programını bir ara kendin değiştirmek isteyeceksin.

Yengeç


Duygusal ve içine kapanık Yengeç için en iyi spor zamanı kesinlikle akşamları! Geç saatlerde kendini daha huzurlu ve özgüvenli hissediyorsun, bu yüzden tam anlamıyla bir gece insanısın! Çoğu zaman gündüzleri kendini uyuşuk, stresli ve huzursuz hissediyorsun, fakat hava kararmaya başladı mı, senin saatlerin geliyor demektir! İster sağlıklı ve formda kalmak için, istersen de kendine yeni bir çevre edinmek için spora gidiyor ol, akşam saatleri senin için en uygun zaman dilimi!

Aslan

Etkileyici Aslan’ın gün boyunca dikkat çekiciliğini ve hayat doluluğunu hissettirmesi için enerjisini hiç kaybetmemesi gerek! Akşamları sosyal hayatına ağırlık veriyor ve spor için bir türlü vakit bulamıyorsan çözüm çok basit! Gündüz egzersizleri ile grup çalışmalarına katılabilir, aynı zamanda kendine yeni bir sosyal çevre edinebilirsin. Üstelik spor sonrası hissedeceğin bitmek bilmeyen enerjin sayesinde arkadaşlarınla buluştuğun zaman çok daha fazla dikkat çekeceğin kesin!

Başak


Hayatı boyunca sağlıklı yaşamak için her şeyini verebilir Başak. Karbonhidratlı yiyecekler tükettiğinde vicdan azabı çeker, uyku saatlerinin azıcık bile dışına çıksa bütün keyif kaçar. Düzeni hiçbir zaman bozulmasın ister! Üstelik gücünü belli zamanlarda ortaya çıkarmasını o kadar iyi bilir ki, pes etmesi beklenirken bir sürü işi aynı anda yapabilir! Bu süper gücünü spor salonunda da kullanabilirsin. Nasıl mı? Ders ya da iş notlarını sesli not olarak kaydet, spor yaparken kulaklığından yardım al. Emin ol çok daha başarılı biri haline geleceksin!

Terazi


Adil Terazi, gündüz yaşadığı sıkıntıları, rahatsız olduğu enerjileri dengelemek için öğlen saatlerinde spor yapmalı! Hem öğleden sonrası için enerji toplamak, hem de negatifliklerden arınıp güne güzel bir şekilde devam etmek için bu saat dilimlerinde spor yapmak harika bir çözüm. Güzellik kavramı için yaşayan, bu kelimeyi ağzından hiç düşürmeyen sosyal kelebek, yaptığı spor sayesinde herkesi kendine hayran bırakacak!

Akrep


Gizemi ve karanlığı seven Akrep, akşam saatlerinde çalışmayı sever. Gündüz tüm enerjini etrafa uyum sağlamak için harcıyor, hava karardıktan sonra gerçek enerjini ortaya çıkarıyorsun. Bu yüzden herkes gerçek seni akşam saatlerinde görmeye başlıyor. O halde kendini hem daha iyi hissetmek, çok daha sağlıklı olmak için akşam derslerine girebilir, kendini çok daha enerjik ve mutlu hissedebilirsin!

Yay


Zodyak aleminin en kafası rahat burcu, Yay! Ama bazen sırf bu kafasının rahatlığından bir türlü güne başlayamaz! Uzun süren kahvaltısı, ilk kahvesi, kendine gelme çabası falan derken bir bakar saatler geçmiş işler, ödevler hala onu bekliyor! İşte sırf bu yüzden, gününü daha verimli kullanabilsin diye, sabah uyanır uyanmaz kahvaltını yapmalı, hemen sporuna başlamalısın. Böylelikle tüm gün bitmek bilmeyen bir enerji ile dolar, yetiştirmen gereken tüm işlerin peşinde koşabilirsin.

Oğlak


İş, iş, iş! Günün her saati çalışma odaklısın, kendini biraz bundan sıyırabilsen neler yapacaksın kim bilir. Sırf bu yüzden birçok şeyini erteliyor, özel hayatına yetişemediğini hissediyorsun. Fakat unuttuğun bir nokta var: Ne kadar enerjik olursan o kadar iyi çalışırsın! O halde öğle yemeği sırasında vaktinin bir kısmını spora ayırabilir, öğleden sonranı daha verimli hale getirebilirsin!

Kova


Özgürlüğünü hissetmeyi ve kafana göre takılmayı seviyorsun. Kimi zaman gece geç saatlere kadar oturmak istiyor, ama sabah erken kalkacağın için durumdan şikâyet ediyorsun. Çünkü senin için sınırlamalar olmamalı! Öğleden sonra bir antrenman planlayarak gününü daha verimli hale getirebilirsin. Enerjinin azaldığını hissettiğin anda kendini spor salonuna atabilir, sonrasında ister arkadaşlarınla, istersen de yalnız başına programlar yaparak akşamını da değerlendirebilirsin!

Balık


Gün batımında ya da akşam karanlığında çalışmaya bayılan Balık için en uygun spor saatleri bu zaman dilimi. Senin için zor geçen bir günün yüklerinden kurtulmak, laciverte boyanmış gökyüzünü hissederken çok kolay! Yalnız başına kalmayı, kulağında kulaklık ile bambaşka diyarlara gitmeyi seviyorsun, bu yüzden akşam geç saatlerde yapacağın spor sırasında yalnızlığının da tadını çıkarabilirsin!



Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, astroloji yorumlari, burclar, burclara gore spor, saatleri, spor, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Uyku Saatleri Depresyon İçin Önemli. Sue Sağlık Köşesi 1 15 Temmuz 2012 20:50
Çocukların yaşına uygun spor seçimi Ecrin Çocuk Sağlığı 0 14 Mart 2012 21:45
Futbol Çocuklar İçin Uygun Bir Spor Dalımıdır? Ecrin Çocuk Sağlığı 0 14 Mart 2012 21:27
Jimnastik çocuk için en uygun spor Ecrin Çocuk Sağlığı 0 12 Mart 2012 21:58
Spor Erkek Saatleri, Erkekelere Özel Spor şık saatler Ay Ah Erkekler 0 31 Temmuz 2010 12:18