IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 05 Şubat 2019, 15:51   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 Şubat 2019 – Kova Burcunda Yeniay




Şubat ayının ilk önemli gök yüzü olayı ayın 5’inde gerçekleşiyor. Türkiye saati ile 00.04’te Kova burcunun 15 derecesinde bir Yeniay meydana geliyor. Yeniay haritasında Terazi burcu yükseliyor.

Yükselen Terazi yöneticisi Venüs ise Oğlak burcunda ve dördüncü evde konuşlanmış. Yeniay haritanın beşinci evinde yer alırken Yeniayın yöneticisi Satürn de yine dördüncü evde ve yönetici konumunda olduğu diğer burcu Oğlak’ta konuşlanmış durumda.

Bu Yeniay’a hemen yanı başında bulunan Kova burcundaki Merkür de eşlik ediyor. Yani bir açıdan Yeniay’ın Merküryen bir doğası da var diyebiliriz. Üstelik Merkür, Koç burcunda yer alan Mars gezegeniyle de olumlu bir açı yapıyor. Yani iletişimin önemi artıyor. Geçmişe göre biraz daha isyankâr olabilir, daha açık ve net konuşmak isteyebiliriz. Ayrıca Yeniay’ın Yay burcundaki Jüpiter ile yaptığı açı ise ocak ayında yaşadığımız kasvetli havadan biraz da olsun sıyrılmamızı sağlayabilir.

Haritada Terazi burcunun yükselmesi, Yeniay’ın da aşk ve ilişkileri temsil eden beşinci evde gerçekleşmesi ilişkilerin bu dönemde en ön sırayı alacağına işaret ediyor. Yükselenin karşısında yer alan Koç burcundaki Mars ve Uranüs, bize ani ayrılıklar veya yeni ve beklenmedik başlangıçlar getirebilir.

Öte yandan yükselen ve yeni ay yöneticilerinin dördüncü evde yer alması aile, ev, kökler ile ilgili konuları da ön plana çıkarıyor. Aile ilişkilerinde geçmişle yüzleşip yeniden yapılanmaya gitmek söz konusu olabilir. Ev, aile, toplumsal statü, kariyer alanlarında kendimizi köşeye sıkışmış gibi hissettiğimiz durumlardan kurtulmak, zincirlerimizi kırmak için adım atmak isteyebiliriz.

Genel olarak incelediğimizde, bu Yeniay bize özellikle ilişkiler ve aile konularında yeni adımlar, yeniden yapılanmalar vaat ediyor. Ailemizle ilgili geçmişten gelen bir sorunla yüzleşebilir ve vedalaşabiliriz. Yeni bir ilişkiye yelken açabiliriz. İlişkilerimiz dönüşüp başka bir formata evirilebilir. Evlenebilir ya da ayrılabiliriz. Her koşulda hareketli bir dönem bizi bekliyor.


Kova Yeniay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: Kova burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Yeni insanlarla tanışmamızın, yeni çevrelere girmemizin tam sırası. Sosyal çevremizden yeni bir aşka adım atmamız da söz konusu olabilir. Hayatımızda eskiyen ne varsa uzaklaşmak, geleceğimizle ilgili konulara yönelmek isteyebiliriz. Girişimci ve cesur ruhumuz ortaya çıkacak.

Boğa: Kova’daki Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. İş hayatımızda uzun zamandır beklediğimiz bir değişiklik gerçekleşebilir. Yeni bir işe başlayabilir ya da terfi edebiliriz. Aile büyüklerimiz, evimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Üstlerimiz ya da ailemizle aramızdaki geçmişten gelen sorunları eskide bırakarak, açık ve net olarak iletişim kurabiliriz.

İkizler: Kova Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Yeni eğitimler, yabancılarla çalışma, yurt dışı seyahatleri söz konusu olabilir. Eğer akademik hayatımız devam ediyorsa başarılı günler bizi bekliyor. Sosyal medya da parladığımız başka bir alan olabilir. Kendimizi çok iyi ifade edebileceğimiz, fikirlerimizle dikkatleri üzerimize toplayabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Yengeç: Kova Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda yeni girişimler yapmak isteyebiliriz. Süregelen bir finansal sorun bu dönemde çözülebilir. Finansal konularda risk almaya her zamankinden daha fazla eğilimli olabilir, daha cesur davranabiliriz. Temkinli adımlar atmalı ancak yeni girişimlerden kaçınmamalı ve ortağımızın ya da eşimizin finansal konulardaki yeni fikirlerine açık olmalıyız.

Aslan: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz yoksa hayatımıza yeni biri girebilir ya da yeni bir iş birliğine başlayabiliriz. Eğer ilişkimiz varsa ve birtakım sorunlar yaşıyorsak partnerimiz ya da eşimizle açık ve net konuşmalar yapmayı denemeliyiz. Bu dönemde ilişkimiz konusunda tamam ya da devam kararı alabiliriz. Yolunda giden bir ilişkimiz varsa evlilik kararı alabilir ya da nikah masasına oturabiliriz.

Başak: Kova Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. Günlük yaşamımızda ya da iş hayatımızda heyecan verici yeni gelişmeler olabilir. Eğer çalışıyorsak, yeni bir görev üstlenmemiz istenebilir. İş ortamımız değişebilir. Yeni iş arkadaşlarıyla çalışmaya başlayabiliriz. Sağlıklı yaşama yönelmek, diyet ya da spora başlamak istiyorsak, uygun bir dönemdeyiz. Günlük hayatımızda çeki düzen vermemiz gereken şeyler varsa tam sırası.

Terazi: Kova Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Hayat enerjimiz ve yaşamdan aldığımız keyif artabilir. Eğer ilişkimiz yoksa, bu Yeniay, yeni bir aşkın habercisi olabilir. Yeni bir hobi edinebilir, çocuğumuz varsa onlarla ilgili güzel haberler alabilir, yeni bir adım atabiliriz. Ayrıca spekülatif yatırımlar da bize beklenmedik kazançlar sağlayabilir. Tabii yine de temkinli davranmakta büyük fayda var.

Akrep: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile geçmişten kalan bir konu hakkında açık ve net bir şekilde iletişim kurarak çözüme ulaşabiliriz. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili konular gündeme gelebilir. Evimizde yenilikler, tadilat, onarım yapılması söz konusu olabilir. Aile üyelerinden birinin yeni bir girişim yapması için destekte bulunabiliriz.

Yay: Kova Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. İletişim trafiğimizin daha da artacağını söylemek mümkün. Kardeşlerimiz ya da yakın çevremiz ile yeni bir proje üzerinde çalışmaya başlayabiliriz. Kendimizi geliştirmek için yeni bir eğitim alabiliriz. Sosyal medya, ticaret, pazarlama, satış, eğitim konularında şansımız artıyor. Bu alanlarda yeni bir iş ya da proje söz konusu olabilir.

Oğlak: Kova Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Kazancımızı artırmak için yeni girişimler yapmamız gündeme gelebilir. Yeni iş birlikleri yapabilir, yeni bir işte çalışmaya başlayabilir, yeni yatırımlara yönelebiliriz. Temkini elden bırakmamalıyız ancak bu dönemde cesur ve öz güvenli adımlar atmak ve yeteneklerimizin farkına varmak bizi finansal olarak başarıya götürecektir.

Kova: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Bu dönemde rüzgârın bizden yöne estiğini söylemek mümkün. Öz güvenimiz ve cesaretimiz artıyor. Yeni girişimler ve atılımlar yapmak istiyorsak tam zamanı! Yeniay haritasındaki destekleyici unsurlar da bizi harekete geçmemiz için destekliyor. Eskiyi geride bırakıp, yeniliklere kucak açmalıyız.

Balık: Kova burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Bu dönemde kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Bu nedenle bu süreçte biraz durup, ilerideki dönemler için soluklanmak ve gücümüzü toplamak bizim için daha iyi olabilir. Sosyal çevreden ve dış dünyadan bir süre ayrı kalmak kendimizi tekrar şarj etmemizi sağlayacaktır.



alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, burclar, gezegen hareketleri, gezegenler, kova, yeniay, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
7 Kasım 2018'de Akrep Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 06 Kasım 2018 19:56
YENİLİK ZAMANI - 28 Mart Koç Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 22 Mart 2017 01:16
28 Ocak Kova Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Ocak 2017 08:57
29 Kasım Yay Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 23 Kasım 2016 16:08
Başak Burcunda Yeniay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Eylül 2012 21:35