IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Nisan 2019, 19:12   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Kolda Serumlu Story Atan 3 Burç Hangisi





Kolda Serumlu Story Atan 3 Burç Hangisi



Instagram’a story özelliği ilk kez 2016 yılında geldi. O günden bugüne ne akımlar geldi geçti ama bazı paylaşım türleri hiç değişmedi. Otomobil kullanırken dinlenen müzikler, spor salonu aynalarından selfieler, yurt dışına çıkarken çekilen pasaport ve bilet fotoğrafları… Hepsine hâlâ rastlamak mümkün. Ancak bir tane paylaşım türü var ki bir paylaşan pişman, bir de paylaşmayan! Hastaneden kolda serumlu story! Sonra gelsin merak dolu mesajlar, likelar, yorumlar… Dışarıdan pek de sempatik durmayan paylaşım için herkesin kendince bir sebebi var. Sence kolunda serumla story paylaşmadan içi rahat etmeyen burçlar hangileri?


Korunup Kollandığını Hissetmekten Haz Duyan Balık

İşin aslı anlaşılması en güç burçlardan biri Balıklar. Yüzünden düşen bin parça olsa da başkasına açılmaz. İçinden geçenleri kolay kolay çevresiyle paylaşmaz. Böyle durumlarda tek bir beklentisi var, o da bir şey demesine gerek olmadan karşısındaki kişilerce anlaşılabilmesi, en olmadı ağlanacak bir omuz belki. Yakınlarının şefkatli kanatları altına alınmak ise çoğu zaman yüzünü yeniden güldürmeye yeter. Hatta mümkün mertebe herkesten ilgi ve sevgi bekler. Sıkça paylaştığı kolda serumlu storyler de bunun açık bir göstergesi. İyi dilekler ya da sevgi dolu sözcüklerse onun için en etkili ağrı kesici.


Yakınlarının Tüm İlgisini Üzerinde İsteyen Yengeç

Hayatında Yengeçlerin yer aldığı kişilerin fazlasıyla şanslı kimseler olduğunu söylemek gerek. Elleri sürekli yakınlarının üzerindeyken ne yalnız kalmalarına ne de başlarına bir iş gelmesine müsaade eder. Tüm bunları yaparken ne bir çıkar gözetir ne de bir karşılık bekler. Tabii işler tersine döndüğünde roller değişebilir. Düne kadar herkesi kanatları altına alan oyken, ilgi ve şefkat bekleme sırası artık ona gelmiştir. Zaten onu yeniden ayağa kaldıracak en büyük güç de ailesi ve yakınlarının sevgisi olabilir. Storysinde sıkça paylaştığı serumlu fotoğrafları ise bir tür yardım çağrısı. Karşılık bulursa ne ala, aksi takdirde unutmamak üzere yazar bir kenara.


Sosyal Medyanın Nimetlerinden Faydalanmayı İyi Bilen Terazi

Hani vardır ya günün her anını sosyal medyada paylaşan, her gittiği yerden bir story atan, evde otursa bile tbt yapıp eski fotoğraflarını paylaşan kimseler… İşte onlar Teraziler! Bir şekilde iletişim halinde olmak, başından gelip geçenleri çevresiyle paylaşmak ya da diyalog ortamına zemin hazırlamak, günlük yaşamlarındaki en büyük gayelerinden biri. Bu yüzden hastanede check-in yaptığında ya da hasta yatağından poz verdiği fotoğrafı Instagram’a attığında yargılamamak gerek.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
astroloji, balık burcu, burclar, sosyal medya, story, İnstagram, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burcunuzun en iyi anlaştığı burç hangisi ? Sır Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Mart 2018 12:17
En yalancı burç hangisi? PySSyCaT Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Nisan 2016 14:47
En sağlıklı burç hangisi? Düş Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 26 Şubat 2015 00:32
Taş atan çocuk dedikleri çocuklarla yumurta atan çocuklar aynı çocuklardır. Hande Genel Paylaşım 0 15 Aralık 2010 17:09
Kolda Çanta Taşıma Şekli Tarih mi Oluyor? Hesna Aksesuarlar 0 26 Ocak 2010 21:16