IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 13 Nisan 2019, 06:34   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Jüpiter Retrosu Başladı! Telaşa Mahal Yok!




Panik yok jupis, kendine gel!

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 13 Nisan 2019, 11:03   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Jüpiter Retrosu Başladı! Telaşa Mahal Yok!




Jüpiter Retrosu Başladı! Telaşa Mahal Yok!

Tam bir retro dönemini atlattık, rahat bir soluk alalım derken, nur topu gibi yeni bir retromuz daha oldu. Jüpiter, uzun sayılacak bir süre, tam tamına 4 ay boyunca geri hareketine başlıyor. 11 Ağustos 2019 tarihine kadar retro konumunda kalacak.

Telaşa kapılmadan önce bir açıklama yapalım. Geçtiğimiz yıl hepimize arka arkaya çeşitli alanlarda darbeler indiren, zorluklar yaşatan, karşımıza engeller çıkaran Mars ve Venüs Retroları ve henüz yeni atlattığımız Merkür retrosu, artık retro kelimesini duyunca bile sinirlerimizin gerilmesine, kalbimizin hızlı hızlı çarpmasına yol açıyor biliyoruz. Neyse ki Jüpiter retrosu bizim bildiğimiz retrolardan değil.


Jüpiter, Merkür ve Venüs’ün aksine ağır ve kendinden emin adımlarla ilerleyen bir gezegen. Bu yüzden retro dönemi daha uzun sürüyor ama hayatımızda hızlı gezegenlere oranla çok daha az kaosa neden oluyor. Ayrıca büyük iyicil olarak tanımladığımız, şans gezegeni Jüpiter’in geri hareketi, 4 ay boyunca şansızlıkların yakamızı bırakmayacağı ya da her işimizin ters gideceği anlamına gelmiyor. Tam tersine, bu retro dönemi bize, Jüpiter direkt hareket halindeyken öğrendiklerimizi ve kazandığımız deneyimleri tekrar gözden geçirmek fırsatını sunabilir. Ayrıca Jüpiter’in düz hareketteyken karşımıza çıkardığı fırsatlar sayesinde hızla gelişen, hızla büyüyen durumları sindirmemize, tabiri caizse biraz hız kesip mevcut adımlarımızı sağlamlaştırmamıza yardım ediyor. Ek olarak geçmişte kaçırdığımız fırsatların tekrar ayağımıza gelmesini sağlıyor.

Aslında Jüpiter retrosu bize tam olarak, bu dört aylık dönemde, “deneyimi, bilgeliği, cevapları dışarıda arama, kendi içine dön” diyor. Jüpiter’in Yay burcuna geçtiği Kasım 2018’den bu yana çok şey öğrendik, çok fazla deneyim edindik. Doğum haritalarımızda Jüpiter’in transit geçtiği evin konularına göre güzel fırsatlar yakaladık, bu alanlarda işlerimizi rahat bir şekilde ilerlettik. Şimdi de bunları içselleştirmek, bunlardan yararlanmak zamanı. Sakinleşip inançlarımızı, değer yargılarımızı, kararlarımızı gözden geçirirsek ve de attığımız adımların, bağladığımız girişimlerin bir sağlamasını yaparsak bu dönemden hiç yara almadan çıkabiliriz.

Retro dönemi boyunca bir şeylerin olması için zorlamak yerine akışına bırakmak daha iyi olabilir. Zira Jüpiter, düz harekete döndüğünde her şey yeniden eski hızına ve akıcılığına kavuşacak. Karşımıza çıkan fırsatların sayısı artacak. Bu fırsatlardan daha rahat bir şekilde yararlanma imkânımız olacak. O nedenle bir kere daha tekrarlayalım: telaşa mahal yok!

Alıntı.



__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
astroloji, gezegen hareketleri, jüpiter, mahal, mars, retrosu, telaş, venüs


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
MERKÜR RETROSU (19 ARALIK- 8 OCAK) Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Aralık 2016 10:25
Tac Mahal Camii - Agra - Hindistan (Taj Mahal Mosque in Agra - India) Resimlerle. Sevda Dini Resimler 0 31 Ağustos 2012 07:39
Satürn Terazi Retrosu Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 29 Haziran 2012 20:30
Tac Mahal Rhytia Dünya üzerindeki yerler ve tarihi mekanlar 2 09 Haziran 2012 18:08
Venüs Retrosu (Ne Yapmalı - Ne Yapmamalı) N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 16 Mayıs 2012 22:42