IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Nisan 2019, 16:48   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçların İlişki Durumu Karışık!




Koc

Aklı önceki gün gördüğünde, kafedeki afette, komşu dilberinde kalırsa, aklını başına toplayıp, gönlünü birine kaptırdığında da özgürlüğüm diye tutturup ıssız adamcılık oynarsa bu iş nasıl olacak, Koç sorumuz sana! “En birinci benim, galibim ben, kupam var benim!” diye oradan oraya zıplar, istikrarı kuyruğundan yakalayamazsan bu flörte kim katlanacak? Yorma insanları canımız Koç, enerjin kulaklarından akıyor, hevesin yüreğinden çağlıyor anladık da bu kaçıncı ardından koşan partner helakı!

Boğa

Bakmayı bir seviyorsan, koklamayı, dokunmayı misliyle istersin, peki öyleyse neden açılmayıp uygun vakit için yıllarca beklersin? Sonra onun Atı var Üsküdar’ı tabi geçer; sen de al bir at, davran biraz! Acaba gerçekten seviyor muyum? Sonra arkadaş olup uzun uzun konuşup iyice tanıyayım bakalım net olarak seviyor ve istiyor muyum? Ömürlük olsun derken, ilişkilere uzaktan bakar, iç geçirir ah çekersin! Yap şu işi! Konuş artık! Söyle kurtul! Ama yok sabır şov yapmadan, iyice güvenip sağlam kazığa bağlamadan olmaz, risk mi? Tövbe alınmaz!

İkizler

“Onun sohbeti daha tatlı, bunun zekâsı beynimi yaktı, şu hınzır sanırım kalbimi çaldı, belki de öteki benim için daha mantıklı!” derken alternatifler içinde boğulmaktan yorulmuyorsun da! Ah bir karar versen, belki dilinin bağı düğümlenir, çenen yerinden kalkar; ama nerde! Keyfin gıcır, gözün fel fecir! Hal böyle olunca ilişki denen ciddi müesseseye yanaşmaz, neşeni bulduğun yerde keyfine bakarsın! Duygusal derinleşmeden öcü gibi korkar, uzun sarılmalarda nefesini tutar, sessizlikte yüreğin sıkışırken; ilişkinin uzun soluklusu nasıl gelsin başına?

Yengeç

Tamam dillere destandı aşkınız, bütün parmaklar sizi gösterir, Leyla ile Mecnun görse kıskanır, Aslı ile Kerem zaten halt ederdi! Ama bitti! Acısı geçti, tatlısının lezzeti gitti, bitti! Capcanlı bugünler, önünde upuzun dumanı üstünde tazecik yarınlar varken, sevmek sevilmek senden sorulurken, daha kökleri salıp çoluk çocuğa da karışmamışken, geçmişe takılıp anılarda yaşamak niye? Yeni sevgili çok tatlı gelsene!

Aslan

Sen kimlere layıksın, kimler sana? Onu beğenmez, buna yolda görse selam vermez, şundan zaten hiç haz etmez, o zaten bir şeye benzemez… Ee kaldı mı başka biri? Muhtemel flörtlerinin hepsi kusurlu, hepsi eksik, bir tek sensin şu dünyada kimselere benzemez haspam, her şeyin tastamam! Artık tahtında mı oturursun, kara bahtının köşe koltuğunda mı bilemeyiz ama böyle giderse bir başına oturacağın kesin! Bu güzelliğin geçip, ışığın sönmeyecek sanıyorsun ama zaman da dur deyince durmuyor ki! Biraz tevazu.

Başak

Giyimi özenli, duruşu güvenli olacak, işini layıkıyla yapıp sorumlulukların efendisi olacak, tepeden tırnağa görünümü kusursuz, zihni zehir çalışacak, kaşının altındaki göze mesafesi 1,5cm, dudakları dalından henüz koparılmış on beş günlük şeftali renginde olacak! Zat-ı şahaneleri yedi dil, yirmi üç aksan bilecek! Hemen mutfakta konu malum müstakbel flörtü hazırlayıp gelmezseniz, Başak yalnız solacak! Kabarma süresi ve önceden ısıtılmış fırın derecesini de unutmadan söyleyecek! Başak’ın ilişki değil sipariş durumu karışık!

Terazi

Başta her şey çok güzelmiş, ilişkinin yapışık ikizlerden uyumlusu bulunmuş, aşkınız masalsı başlamış, sevgi gönüllerden taşmış, eğlencenin dibine çoktan vurulmuş, ya sonra? İlgi beklentin dağları aşıp, kusur detektörlerin aktive olunca, daha yakışıklılar, afeti devranlar dikkatine takılıp, elindekinin kıymeti azalınca kafan karışmış, ilişki durumun boşa çıkmıştır! Daha güzel gülen, dansı etmeyi bilen, şıklığından ödün vermeyen, yürekten seven, kavga nedir bilmeyen bir sevgili de her zaman denk gelmiyor!

Akrep

Neden karanlığımda bir başımayım, düşmanım bol, dostum bir elin parmaklarını geçmez diye hayıflanmaların; kimseye güvenmediğin için olabilir mi? Kendi zevklerinden hareketle, insanları gizemlerinde çözümsüz, labirentlerinin çıkmaz sokaklarında ışıksız bırakman ne kadar doğru! Fantezi dünyanın genişliğinde dimağı susup, hayali kuruyan flörtlerinin ne suçu vardı! Yaşamdan keyif, huzur bekleyen nice sevgili kıskançlık nöbetlerin sırasında sararıp solmadı mı? Bir de intikam peşinde ettiğin yeminlerin korkusuyla sırra kadem basanlar var tabi! Bir zahmet karışık olsun ilişki durumun!

Yay

İnsanlar yıllar geçtikçe yaş alır, her yeni yaşta öğretilerini derinleştirir, olgunlaşarak büyürler! Kimse içindeki çocuğu öldürmez, heyecan musluklarına tıpalar takıp heveslerini soldurmaz, sadece yaşam basamağının gereğine uyumlanır! Uçarılıklarını bir kenara bırakır, artan sorumluluklarıyla akılcı riskler alır, tehlikelerle tanıştığı gençlik yıllarının ardından güvenli alanları keşfeder ve kendini korur! Şimdi gelelim sana; bunların hepsinden bihaberken, alıp başını gittiğinde ardına bile bakmazken, nasıl duygusal bir birliktelik kurabilirsin?

Oğlak

Biri aşk hayatını sorduğunda muhtemelen benim öyle şeylere ayıracak vaktim yok cevabını alır! Öyle şey dediğin de sevgi! İnsanın sevmeye, sevilmeye ayıracak vakti, duygularını gözünün göresi olmaz mı? Olur, bakınız sen, çok gaddarsınız diyen olursa, gaddar olan biz değiliz, söyleten! İşten güçten kaldırdığın kafan yorgunluktan sallanır, zihnin tüm gün tükenir gözlerin bulanırken, bir mucize olup kalbin biri için atar, yüzüne kan, enerjine can gelir mi? İstersen gelir!

Kova

Bireyselliğim diye adına özel dediğin her bir eşyanın ya da alanın metrelerce ötesine halat çekip, girilmez tabelası çakmanın sebebini öğrenebilir miyiz? Dokunmayı sevmez, sarılmaktan hoşlanmaz, soğuk nevale denince bilgisayar başından kalkmadığın arkadaş grubunu gösterip seni sevdiklerini iddia edersin! Ama ilişki duygusal bir birlikteliktir onu hep es geçersin! Böyle giderse her flörtünü kalabalık arkadaş çevren içinde gözden kaybedersin!


Balık

Platonik aşkına kimseler karışmaz, beyaz atlı kurbağa taçlı prensin arzun dışına çıkmaz, ne ilgisiz kalır ne alakadan yoksun bırakır, nerde böyle ideal sevgili dünyada! Onun üzdüğü, bunun kırdığı, ötekinin canını acıttığı, hiçbirinin anlamadığı dünya flörtlerinde kahrolacağına, ideal aşkının doruklarında salınıyor olman ne hoş! Ama gel gelelim ki zamanının çoğunu düşlerine ayırsan, kendi galaksinin keyfine doymasan da dünyada yaşıyorsun ve üzgünüz ki yalnızsın!

askmoya



 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 23 Nisan 2019, 17:36   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların İlişki Durumu Karışık!




hjhhjhj koççç
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

[

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 09 Mayıs 2019, 23:37   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların İlişki Durumu Karışık!




Gommus yine ikizleri sjsjsjsjs

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burçların ilişki durumu karışık!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
İlişki Durumu Karışık Pişman Değilim Şarkı Sözü Bozkurt Dizi ve Film Müzikleri 0 20 Mart 2016 01:06
İlişki Durumu Karışık dizisinde şoke eden gelişme! Seth Yerli Diziler 0 13 Mart 2016 11:57
İlişki Durumu Karışık 21.Bölüm çalan şarkı ve sözleri PySSyCaT Dizi ve Film Müzikleri 0 08 Mart 2016 15:41
İlişki Durumu Karışık neden yayınlanmadı? Seth Yerli Diziler 0 17 Ocak 2016 10:27
İlişki Durumu Karışık Dizisinde Çalan Ah Kalbim Darma Duman Şarkısını Kim Söylüyor? PauL Dizi ve Film Müzikleri 0 30 Temmuz 2015 12:36