IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 24 Nisan 2019, 10:08   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venüs Koç Burcunda! Aşk Engel Tanımaz!




Venüs Koç Burcunda! Aşk Engel Tanımaz!


Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 20 Nisan itibariyle Balık burcundan ayrılarak, ateşli Koç burcunda 15 Mayıs’a kadar sürecek yolculuğuna başlıyor. Sevmeyi, sevilmeyi, hayattan alınan zevki temsil eden göklerin prensesi Venüs’ün, lider ruhlu, ateşli, sabırsız Koç burcuna geçmesi, tüm ilişkilerimizde adeta bir atom bombası etkisi yaratabilir.

Venüs, Balık burcundayken çok rahat bir konumdaydı. Venüs’ün sevgi dolu enerjisi ve Balık burcunun tüm evreni kucaklayan tavrı birebir örtüşüyordu. Koç burcu ise ateşli yapısı yüzünden, Venüs gezegeninin rahat edemediği yerlerden biri. Dolayısıyla, bu dönemde romantik ilişkiler açısından çok huzurlu bir süreçten geçeceğimizi söyleyemeyiz.

Bu dönemde, yıldırım aşklarının ve aniden başlayıp aniden biten ilişkilerin sayısında artış görülebilir, aşkta daha cesur davranabilir, daha gözü kara hareket edebiliriz. Ama gözü kara olacağız derken olmayanı oldurmak için de kendimizi harap etmemekte fayda var.

Sevdiğimiz kişi için mücadele ve rekabet etmemiz gerekebilir. İkili ilişkilerde her zamankinden daha fazla fevri ve zaman zaman agresif davranabiliriz. Bu durum partnerimiz ya da yakın çevremiz için üzüntü verici olabilir. Uzlaşmacı olmaya çalışmakta ve gerektiğinde taviz vermekte yarar vardır. Egomuza kapılıp, sevdiklerimize liderlik taslamaya çalışmamız hem onları hem de daha sonra bizi üzer.

Para konularında aşırı risklere girebilir, sonradan çok pişman olacağımız harcamalar yapabiliriz. Gelir – gider dengemizi çok iyi kurmaya, daha kontrollü davranmaya dikkat etmeliyiz.

Peki, Koç’taki Venüs, yükselen burçlarımıza göre bizleri nasıl etkileyecek?

Koç: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Tüm dikkatleri üzerimize topladığımız bir dönemdeyiz. Cesur, girişimci ve özgüvenli davranışlarımızla çevremizde hayranlık uyandırabiliriz. Bize yeni fırsatlar sunacak kişilerle tanışabilir, yeni bağlantılar kurabilir, kendimize yeni hayat hedefleri belirleyebiliriz.

Boğa: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak fırtınalı bir döneme giriyoruz. Bilinçaltımızı kontrol etmekte zorlanabilir, kendimizi ilişkilerimizdeki belirsizlikler yüzünden baskı altında ve huzursuz hissedebiliriz. Hayatımızda gözlerden uzak yaşamak istediğimiz yeni bir ilişki başlayabilir.

İkizler: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda enerjik, neşeli ve iddialı bir imaj çizdiğimiz bir dönemdeyiz. Arkadaş gruplarımız arasında liderlik rolüne soyunabilir, rekabetçi bir tavır takınabiliriz. Bu dönemde tanıştığımız kişiler vasıtasıyla yeni fırsatlar elde edebiliriz. Sosyal çevremizden bir kişiyle yeni bir ilişki söz konusu olabilir.

Yengeç: Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte yeni fırsatlar elde edebileceğimiz, kendimizi mücadeleye hazır, enerjik ve cesur hissedeceğimiz bir dönemdeyiz. Yeni bir projede yer alabilir ya da yeni bir alana yönelmek isteyebiliriz. Üstlerimiz ve otorite figürlerine karşı daha uzlaşmacı olmaya çalışmalıyız.

Aslan: Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde farklı kültürlerden kişiler ya da yabancılar vasıtasıyla yeni deneyimler yaşayabilir, aydınlandığımızı hissedebiliriz. Önümüze eğitim ve yurt dışı ile ilgili ani fırsatlar çıkabilir. Sabit fikirli olmaktan kaçınmalı, farklı görüşlere karşı daha esnek olmalıyız.

Başak: Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda yeni girişimler yapmak isteyebileceğimiz, riskli yatırımlara yönelebileceğimiz bir dönemdeyiz. Kazançlar konusunda şanslıyız ancak harcamalar konusunda çok dikkatli olmalı ve kontrollü hareket etmeliyiz. Eşimiz, partnerimiz ya da iş birliği yaptığımız kişilerin parasında bir artış olabilir.

Terazi: Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde heyecanın, eğlencenin ama aynı zamanda gerilimin de artabileceği bir döneme giriyoruz. Partnerimizle aramızda ego çatışmaları yaşanabilir, birbirimize karşı agresif ve kırıcı davranabiliriz. Öte yandan bu dönemde hayatımıza aniden yeni birisi de girebilir. Karşımızdaki kişilere karşı daha uzlaşmacı olmaya çalışmalıyız.

Akrep: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında eğlenceli ve dinamik bir rekabet ortamı oluşabilir. Kendimizi kanıtlamak için birçok projenin sorumluluğunu aynı anda üstlenebilir, daha sonra yorgunluktan kendimizi tükenmiş hissedebiliriz. Sağlığımız için tempomuzu biraz azaltmakta yarar var. Bir çalışma arkadaşı ile aramızda bir şeyler olabilir.

Yay: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından çok hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, bir yıldırım aşkı söz konusu olabilir. İlişkimiz varsa, partnerimizle çok tartışacağımız ancak aynı zamanda birlikte çok da eğleneceğimiz bir döneme giriyoruz. Yeni bir hobi edinebilir, sevdiklerimizle spor aktivitelerine katılabiliriz.

Oğlak: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde hareketli günler geçireceğimiz bir dönemdeyiz. Ailemiz ile bir araya gelebilir, çok sayıda misafir ağırlayabiliriz. Aile büyükleri ile tartışmaktan kaçınmamızda yarar var. Bu dönemde evi güzelleştirmek için büyük bir hevesle kolları sıvayabiliriz. Ancak, sonradan pişman olmamak için bütçemizin sınırlarını iyi bilmemiz gerekmektedir.

Kova: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, yakın çevremiz, komşularımızı, kardeşler ve akrabalarımız ile sık sık bir araya gelebilir, tartışmalar yaşayabiliriz. İletişim tarzımız fazla direkt ve sert bulunabilir. Yeni bir alanda eğitime başlamanın tam zamanıdır. Eğitim ya da iş amaçlı ani kısa yolculuklar yapmamız gerekebilir.

Balık: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda gözü kara olduğumuz bir dönemdeyiz. Kendimizi şanslı hissedebilir, normalde almayacağımız riskleri almaya karar verebiliriz. Yeni bir yatırım yapabilir, yeni bir girişime adım atabiliriz. Parasal açıdan şanslıyız ancak paranın geldiği gibi gidebileceğini unutmamalıyız.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 24 Nisan 2019, 11:58   #2
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Venüs Koç Burcunda! Aşk Engel Tanımaz!




Bu dönemde, yıldırım aşklarının ve aniden başlayıp aniden biten ilişkilerin sayısında artış görülebilir, aşkta daha cesur davranabilir, daha gözü kara hareket edebiliriz. Ama gözü kara olacağız derken olmayanı oldurmak için de kendimizi harap etmemekte fayda var.
Çok güzelmiş
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
I suffered, I learned, I changed..
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
astroloji, burc yorumlari, gezegen hareketleri, koç burcu, venüs, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Aşk Engel Tanımaz Pegasus Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 1 27 Şubat 2015 12:02
Notting Hill / Aşk Engel Tanımaz Film Replikleri (1999) AngeL Film Replikleri 0 12 Ocak 2015 19:51
Hayaller ''Engel'' Tanımaz Amelia Kişisel Gelişim 0 08 Mart 2014 21:21
Aşk Engel Tanımaz! Sevda Aşk ve Sevgi Köşesi 1 13 Mart 2013 16:46
Aşk Engel Tanımaz Hasan Aşk ve Sevgi Köşesi 5 14 Eylül 2006 11:39