IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2019, 18:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
5 Mayıs 2019 – Boğa Burcunda Yeniay




5 Mayıs 2019 – Boğa Burcunda Yeniay


Tıpkı Nisan gibi mayıs ayı da gökyüzü açısından hareketli bir ay olmaya aday. Bu aya yine önemli bir gökyüzü hareketi ile başlıyoruz. Türkiye saati ile 01.45’te Boğa burcunun 14 derecesinde bir Yeniay meydana geliyor. Yeniay haritasında Kova burcu yükseliyor.

Yükselen Kova yöneticisi Satürn ise yeniayın gerçekleştiği diğer yönettiği burç olan Oğlak’ta ve on ikinci evde konuşlanmış. Yeniay haritanın dördüncü evinde yer alırken Yeniayın yöneticisi Venüs de üçüncü evde ve zararlı konumda olduğu Koç burcunda yer alıyor.

Yükselen yöneticisi Satürn’ün yanında Plüton ve Güney Ay Düğümü de bulunuyor. Bu üç gezenin de on ikinci evde bulunması, bizi gizli düşmanlara karşı dikkatli olmamız konusunda uyarıyor. Temkinli adım atmalı, gereksiz risklere girmekten kaçınmalıyız. Yeniay’ın Boğa burcunda gerçekleşmesi de kendimizi güvene alma temasını daha da çok vurguluyor.

Yeniayın dördüncü evde gerçekleşmesi de aile içi para konularının gündeme gelebileceğine, gayrimenkul alım ya da satışları, miras konularının konuşulabileceğine işaret ediyor. Koç burcundaki Venüs bizi harcamaya zorlarken, bu yeniay ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız, keyfi harcamaları kesmemiz, gerekirse birikim yapmamız konusunda bizi uyaracak. Sahip olduklarımıza tutunarak, özellikle maddi konularda hakkımızı savunacak, kendimizi biraz daha ön plana çıkarıyor olacağız.

Yeniay sabit bir burç olan Boğa’da gerçekleştiği için değişmemiz gereken bazı konularda direnç gösterebiliriz. Ancak detaylara ya da eskiye takılıp kalmak yerine, kriz anlarında kullanacağımız yaratıcı çözüm planları hazırlarsak, bu yeniay dönemini çok daha kolay atlatırız.


Boğa Yeniay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:


Koç: Boğa Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Bu dönemde kendimizi finansal olarak güvence altına almak bizim için çok önemli olacak. Yeni girişimler, yeni ortaklıklar, yeni iş birlikleri gözümüzü korkutabilir ancak temkini elden bırakmamakla birlikte gerektiği zaman akışa kapılmakta da yarar var. Yeter ki, kriz anında kullanacak bir planımız olsun.

Boğa: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Eski dönemleri kapatıp yeni şeylere yönelmek istiyoruz ancak içimizde bir tedirginlik de yok değil. Güvenli alanımızdan çıkmak, yeni atılımlar yapmak zor geliyor ancak kendimizi geliştirmek için eyleme de geçmemiz lazım. Sahip olduklarımızı korumalı ama biraz da esnek olmaya çalışmalıyız.

İkizler: Boğa burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. Etrafımıza karşı bir parça güvensizlik hissedebilir, gizli düşmanlarla çevrili olduğumuzu düşünebiliriz. Kendi içimize dönme ve insanlardan uzaklaşma isteğimiz artabilir. Enerjimiz çok yüksek değil. Yeni girişimlere başlamaktansa bir süre kendi başımıza kalmamız ve kendimizi tekrar şarj etmemiz bu dönemde bize daha iyi gelecektir.

Yengeç: Boğa burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal çevremizde güven ihtiyacımız artabilir. İlişkilerimizde daha fazla huzur ve sadakat isteyebiliriz. Bu dönemde sahip olduğumuz iyi arkadaşlıkların değerini daha çok anlama ihtimalimiz çok fazla. Ayrıca kariyer kazançları açısından da iyi bir döneme giriyoruz. Geleceğimiz için birikim yapmaya başlayabilir, finansal bir plan oluşturabiliriz.

Aslan: Boğa’daki Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Şu an iş değiştirmek, yeni girişimler yapmak yerine elimizdekilerin kıymetini bildiğimiz, işimize ve statümüze sıkı sıkı sarıldığımız bir dönemdeyiz. Mevcut konumumuz korumaya çalışmak kendimizi güvende hissettirecek. Kariyerle ilgili yaşanabilecek krizler keyfimizi kaçırabilir ancak iyi bir planla bunun üstesinden gelebiliriz. Çalışmıyorsak, önümüze bir süredir beklediğimiz iyi bir iş teklifi gelebilir.

Başak: Boğa Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Fikirlerimizi ifade etmekte zorluk çekebilir, kendi içimize dönmek isteyebiliriz. Hayatımızı yönlendirecek yeni kararlar almak bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Çünkü hiçbir şekilde riske girmek istemediğimiz bir dönemdeyiz. Ancak yeniayın enerjisi ile içimizde tuttuklarımızın birdenbire ortaya dökülüp sosyal medyada başımızı belaya sokmamasına da çok dikkat etmeliyiz.

Terazi: Boğa Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda endişeli olduğumuz, devamlı kendimizi nasıl daha çok güvence altına alabileceğimizi düşündüğümüz bir dönemdeyiz. Finansal konularda risk almayacağımız girişimlere yönelebiliriz. Para biriktirme ve harcamalardan kaçınma kararları alabiliriz. Borç ya da kredi kelimelerini duymak bile tüylerimizi diken diken edebilir.

Akrep: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. Eğer ilişkimiz varsa, iç sorgulama yapabilir, sadakat ve güven isteğimizin arttığını hissedebiliriz. Yolunda giden bir ilişkimiz varsa, bu dönemde ilişkiyi daha ciddi bir zemine oturtabilir, evlilik kararı alabilir, hatta nikah masasına oturabiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza güvenebileceğimiz, bize huzur vereceğini hissettiğimiz biri girebilir.

Yay: Boğa Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş hayatımız ya da günlük yaşamamızda içimize kapandığımız, kendimize öncelik verdiğimiz ve değişimlerden hoşlanmadığımız bir süreçteyiz. Yeni bir sorumluluk bizi endişelendirebilir. Ancak değişime direnmektense, akıllıca davranıp uyum sağlamanın bir yolunu bulmalıyız. Sağlık konusunda da kuruntu haline getirdiğimiz bir şey varsa, kontrol ettirmenin tam sırası.

Oğlak: Boğa Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. İlişkimiz varsa, gidişatı sorguladığımız, partnerimizden daha fazla huzur, sadakat ve güven talep ettiğimiz bir dönem olacaktır. Bu dönemde ilişkimizi bir adım öteye götürmeye karar verebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza bize huzur verecek, bize destek olacak birinin özlemini çekebiliriz ya da böyle biri hayatımıza girebilir. Çocuklarımızla ilgili gelecek planlamaları yapabiliriz.

Kova: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Aile bireyleri ile finansal konularda tartışmalar yaşamamız, özellikle gayrimenkul ya da miras alanlarında onların kararlarını sorgulamamız mümkün. Evimizde fazla harcamaları kısabilir, kendimizi finansal açıdan güvende hissetmek için birikim yapmaya başlayabiliriz. Aile bireyleri tadilat ya da yenilikler yapmak istese de evde bir şeylerin değişmesi fikri bizi huzursuz edebilir.

Balık: Boğa Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimizi ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Güvendiğimiz, sırtımızı dayayabileceğimizi düşündüğümüz insanların yakınımızda olmasını isteyeceğiz. Kardeşlerimiz, kuzenlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde huzur ve sadakat arayabiliriz. Kendimizi geliştirmek için eğitim almak istiyorsak, bu dönem iyi bir başlangıç olabilir. İçimizdekileri biriktirip biriktirip sonra da sosyal medyada aniden patlamamakta da büyük yarar var.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, 5 mayıs, astroloji, boğa burcu, burclar, gezegen hareketleri, yeniay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Nisan 2019 – Koç Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Nisan 2019 19:05
Nisan Ayı Boğa Burcunda Neler Oluyor?(2019) Funda Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2019 00:29
5 Şubat 2019 – Kova Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Şubat 2019 15:51
29 Kasım Yay Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 23 Kasım 2016 16:08
Başak Burcunda Yeniay Perius Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Eylül 2012 21:35