IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 09 Mayıs 2019, 18:37   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
6 Mayıs 2019 – Merkür Boğa Burcunda




6 Mayıs 2019 – Merkür Boğa Burcunda


İletişim gezegeni Merkür, 6 Mayıs itibariyle ağırbaşlı, temkinli, ince eleyip sık dokuyan Boğa burcuna geçiş yapıyor. Merkür, 21 Mayıs 2019 tarihine kadar Boğa’daki seyahatini sürdürecek.

Peki, aklın, iletişimin, konuşma ve yazmanın, analitik düşünmenin gezegeni Merkür, durağan Boğa’ya geçtiğinde ne olacak?


Mantıklı Merkür, ayağı yere basan Boğa burcuna geçtiğinde, zihinsel tempomuzun yavaşlayacağı kesindir. Her şeye temkinle yaklaşır, her şeyi enine boyuna sorgulamaya başlarız. Harekete geçmemiz hiç de kolay olmaz.

Boğa’daki Merkür, uzun uzun detayları incelemekten, iyice düşünüp ondan sonra karar vermekten hoşlanır. Riske girmek onun için çok endişe verici bir şeydir. Bu yüzden kendimizi bazen çevremizdeki insanları çıldırtacak ağırlıkta hareket ediyorken bulabiliriz.

Bu süreçte ağırkanlı olduğumuz için eleştirileceğimiz kesindir ancak uzun vadede karlı çıkan taraf biz olabiliriz. Sakin ve sabırlı adımlarımız, bu dönemde yakaladığımız fırsatları akıllıca değerlendirmemizi sağlarken, aynı zamanda bu dönemde öğrendiğimiz hiçbir şeyi kolay kolay unutmayız. Ancak şunu da hatırlatmakta fayda var. Temkinli olalım, yaş tahtaya basmayalım derken, ayağımıza kadar gelecek fırsatları kaçırmamızda da fayda var.


Peki, Boğa’daki Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Maddi konular ve para kaynaklarımız ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Para konularında düşünerek hareket edeceğimiz bir dönemdeyiz. Acele kararlar vermekten kaçınıp, her detayı göz önünde bulundurarak ilerlememiz, riskli yatırımlara girmemizi engelleyebilir. Ancak çok ağır hareket etmemiz durumunda yeni fırsatları kaçırmamız da mümkündür.

Boğa: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimiz ve hayatımız ile düzenlemeler yapabileceğimiz bir dönemdeyiz. Yavaş ve emin adımlarla belirlediğimiz hedeflerimize ilerleyebiliriz. Her zamankinden daha fazla konuşkan ve girişken olmamız da mümkündür.

İkizler: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sakin bir şekilde iç dünyamızı gözden geçireceğimiz bir döneme giriyoruz. İnsanlardan uzaklaşarak, kendi başımıza kalmak, düşüncelerimizi düzene sokmak isteyebiliriz.

Yengeç: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal hayatımızın canlanabilir, eski arkadaşlar ile tekrar bir araya gelebiliriz. Bir süredir aklımızda olan bir fırsat hakkında bu dönemde harekete geçmemiz mümkündür. Hayallerimizi somut planlara dönüştürme konusunda adım atabiliriz.

Aslan: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde amaçladığımız noktaya adım adım ilerlemek için yeni planlar yapabiliriz. Mantıklı, temkinli ve akılcı davranışlarımız üstlerimiz tarafından takdir edilebilir. Ancak fazla temkinli davranarak, yeni kariyer fırsatlarını kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

Başak: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde uzun süredir aklımızda bulunan bir eğitim ya da bir yurt dışı seyahati somutluk kazanabilir. Eğitim ya da yabancı ülkelerle ilgili emek verdiğimiz bir projede mutlu sona ulaşabiliriz.

Terazi: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Miras, vergi, sigorta, ortak kazanç konuları gündeme gelebilir. Maddi açıdan kendimizi riske atmaktan ve ani kararlar kaçınacağımız bir dönemdeyiz. Ancak önümüze gelen yeni yatırım fırsatlarını, fazla ağırdan alarak kaçırmamaya dikkat etmeliyiz.

Akrep: Evlilik, ilişkiler ve ortaklıklar ön plana çıkacaktır. Eşimiz ya da partnerimiz ile daha fazla empati kurabilir, sorunlarımızı akılcı bir şekilde çözmeye çalışabiliriz. İlişkimiz ya da ortaklıklarımız ile ilgili uzun süredir planladığımız bir şeyi gerçekleştirebilir ya da nihai bir karara varabiliriz.

Yay: Sağlık, günlük yaşam ve işyeri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük yaşamda, sabırlı, temkinli, düşünerek hareket eden, soğuk kanlı bir imaj çizebiliriz. İşle ilgili projelerde yeteneklerimiz ve çalışkanlığımız, iş arkadaşlarımız tarafından takdirle karşılanabilir. Aşırı çalışma yüzünden sağlığımızın bozulmamasına dikkat etmeliyiz.

Oğlak: Aşk, romantizm ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk ve ilişkiler konusunda bir şeylerin sonuca ulaştığı bir döneme giriyor olabiliriz. İlişkimiz yoksa önümüze uzun vadeli bir ilişki yaşayacağımız biri çıkabilir. Bugüne kadar hobi olarak gördüğümüz bir konuyu, maddi kazanç sağlayacağımız somut bir projeye dönüştürebiliriz.

Kova: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde bol bol misafir ağırlayabilir, birlikte yiyip içtiğimiz, keyifli sohbetler ettiğimiz masalar kurabiliriz. Evde, bir huzur ve denge ortamı hâkim olabilir. Gayrimenkul alım satımları ile ilgili uzun süredir sonuçlanmasını beklediğimiz bir konu çözüme kavuşabilir.

Balık: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevremiz ile ilişkilerimizde keyifli bir döneme giriyoruz. Aramızdaki sorunlara daha sabırlı ve sakin yaklaşabilir, birlikte güzel zamanlar geçirebiliriz. Bir süredir aklımızda olan bir eğitim fırsatını değerlendirmek için uygun bir dönem olabilir. İşle ilgili kısa ama zevkli yolculuklara çıkabiliriz.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, 6 mayıs, astroloji, boğa, burclar, burcunda, gezegen, merkür, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
5 Mayıs 2019 – Boğa Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 09 Mayıs 2019 18:31
Merkür Koç Burcunda! Tam Gaz İleri… vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2019 22:36
Nisan Ayı Boğa Burcunda Neler Oluyor?(2019) Funda Aylık Burç Yorumları 0 01 Nisan 2019 00:29
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01