IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Haziran 2019, 01:36   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Venüs İkizler Burcunda! Aşk Hayatımız Hareketleniyor…




Venüs İkizler Burcunda! Aşk Hayatımız Hareketleniyor…


Aşk ve ilişkiler gezegeni Venüs, 9 Haziran itibariyle İkizler burcunda, 3 Temmuz’a kadar sürecek yolculuğuna başlıyor. Venüs’ün, hareketli, sosyal, iletişim dehası İkizler burcuna geçmesiyle, ilişkilerimizde hareketlenme bekleyebiliriz.

Bu dönemde aşk hayatlarımız canlanacak, mevcut ilişkilerimizde kendimizi daha iyi ifade ediyor olacağız. Eğer ilişkimiz yoksa, bu sıralarda hayatımıza yeni birileri girebilir. Eğlenceli, bol sohbetli, gezip tozmalı, kıpır kıpır bir dönemdeyiz.



Ancak, İkizlerin iletişim, mantık ve akıl burcu olduğunu aklımızdan çıkarmamız çok önemlidir. İkizler duygulara değil düşüncelere önem verir. Bu yüzden, aslında Venüs’ün kendini çok rahat hissedeceği bir konum değildir. İkizler bağlanmakta ve kendini bir ilişkiye adamakta zorlanacağı için, sadakatle ilgili sorunlar yaşayabilir. Aynı anda iki kişiden hoşlanmak, iki kişi arasında karar verememek ve kendinizi bir çıkmazda bulmak mümkündür. Kendimizi frenleyip, herkese mavi boncuk dağıtmamakta yarar vardır.

Bu dönemde, yeni yerler görmek, yeni insanlarla tanışmak, hobilerimizle ilgilenmek, ilgimiz olan bir konu hakkında eğitim almak isteyebiliriz. Paramızı, kitaplar, yolculuklar, entelektüel uğraşlar için harcayabiliriz. Ayrıca, her türlü yazım işi, reklamcılık, tanıtım ve halkla ilişkiler faaliyeti için de mükemmel bir dönemdir.


Peki, İkizler’deki Venüs, yükselen burçlarımıza göre bizleri nasıl etkileyecek?

Koç: Yakın çevremiz, kardeşlerimiz, kısa yolculuklarla ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde, kardeşler, akrabalar, yakın çevre ve komşularla bir araya gelebilir, keyifli sohbetler edebilir, güzel zamanlar geçirebiliriz. Ayrıca önümüze bir süredir ilgilendiğimiz bir konuda eğitim fırsatları çıkabilir.

Boğa: Para ve kaynaklarımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Yeni bir para kaynağımız ortaya çıkabilir. Aynı anda iki ayrı işten para kazanmaya başlayabiliriz. Yeni tanıştığımız bir kişi bize karlı bir yatırım fırsatı sunabilir. İşimizle ilgili yeni bir beceri kazanma fırsatı yakalayabiliriz.

İkizler: Dış dünyaya yansıttığımız imajımız, kendimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremiz tarafından çok çekici bulunabileceğimiz, sözlerimiz ve zekâmız ile herkesin takdirini kazanabileceğimiz bir dönemdeyiz. Bu süreçte, bize daha sonraki zamanlarda yarar sağlayacak birçok önemli kişiyle tanışabilir, çevremizi genişletebiliriz.

Yengeç: Bilinçaltımız ve ruhsal durumumuz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Ruhsal olarak hareketli bir dönemdeyiz. Zihnimiz özellikle ikili ilişkiler konularında bir karmaşa yaşıyor olabilir. Hayatımızdaki kişiler hakkında bir karar vermek durumunda olabiliriz. Gözlerden uzakta yaşamak istediğimiz bir ilişkimiz olabilir.

Aslan: Sosyal çevre, arkadaşlar ve gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Sosyal ortamlarda kendimizi mutlu hissedeceğimiz, birçok yeni insanla tanışabileceğimiz keyifli bir dönemdeyiz. İlişkimiz yoksa entelektüel çevrelere girebilir, bu ortamlarda tanışacağımız kişilerle yeni bir şeylere başlayabiliriz.

Başak: Kariyerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İşte hareketli ve heyecanlı bir döneme giriyoruz. Zekâmız ve becerilerimiz ile parlama şansını yakalayabiliriz. Aynı anda birçok projeyi kolayca halledebilmemiz, üstlerimizin takdirini toplamamızı sağlayabilir. Bu dönemde yeni iş teklifleri almamız söz konusu olabilir.

Terazi: Yurt dışı eğitimler, seyahatler, akademik fırsatlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde yeni eğitim fırsatları yakalamamız mümkündür. Çok sayıda uzun yolculuk yapabilir, bu yolculuklar sırasında birçok yeni insanla tanışabiliriz. Eğitimler, seminerler ve akademik açıdan çok şanslı olduğumuz bir dönemdeyiz.

Akrep: Ortak kaynaklar ve eşimizin parası gibi konular ön plana çıkacaktır. Maddi konularda önümüze birden fazla yeni girişim fırsatları çıkabilir. Kendimizi risk almaya daha hazır ve yeniliklere daha açık hissedebiliriz. Eşimizin para kaynakları beklenmedik bir şekilde artabilir.

Yay: Evlilik, ortaklık ve uzun vadeli ilişkilerimiz ön plana çıkacaktır. Mevcut ilişkimizde eğlenceli ve hareketli bir döneme giriyoruz. Partnerimiz ile keyifli bir zaman geçirebiliriz. İlişkimiz yoksa, hayatımıza birlikte çok eğleneceğimiz, sohbetinden keyif alacağımız yeni birisi girebilir. Yeni bir ortaklığa imza atabiliriz

Oğlak: Çalışma koşullarımız, iş yerimiz, sağlığımız ve günlük rutinlerimizle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında heyecanlı ve hareketli bir döneme giriyoruz. İş yerimizde yeni insanlarla çalışmaya başlayabiliriz. Entelektüel kapasitemizi kullanmamızı gerektiren yeni projelere dahil olabiliriz. Sağlık konusunda, zihinsel olarak kendimizi çok yormamaya çalışmalı, sinirlerimize dikkat etmeliyiz.

Kova: Aşk, çocuklar, hobilerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. Özellikle aşk ilişkileri açısından hareketli bir döneme giriyoruz. İlişkimiz yoksa, aynı anda birçok kişiden etkilenebilir, seçim yapmakta zorlanabiliriz. Mevcut ilişkimizde, çok eğleneceğimiz, birlikte gezip tozacağımız bir süreçteyiz. Hobilerimiz ile ilgili eğlenceli eğitimlere katılmamız mümkündür.

Balık: Ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Evimizde, ailemizle eğlenceli, bol sohbetli, fikir alışverişleri yapacağımız bir döneme giriyoruz. Bu dönemde eve giren çıkan sayısı artabilir. Çok sayıda misafir ağırlayabilir, arkadaşlarımız ile ev ortamında keyifli sohbetler yapabiliriz.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
9 haziran, astroloji, gezegen hareketleri, ikizler, ikizler burcu, venus, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Venüs Koç Burcunda! Aşk Engel Tanımaz! vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 24 Nisan 2019 11:58
5 Temmuz Venüs İkizler Burcunda - Fiziksel değil zihinsel çekim dönemi Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Temmuz 2017 00:35
VENÜS KOVA BURCUNDA! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 07 Aralık 2016 12:35
Venüs Balık Burcunda N999 Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 18 Ocak 2012 22:47
Venüs-Balık Burcunda Lucifer Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ocak 2012 08:28