IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Ağustos 2019, 06:41   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
1 Ağustos 2019 – Aslan Burcunda Yeniay




1 Ağustos 2019 – Aslan Burcunda Yeniay



Tutulmalar ve retro Merkür yüzünden son derece zorlu geçen temmuz ayının ardından ağustos ayına bomba gibi bir giriş yapıyoruz. 1 Ağustos tarihinde 06.11’de Aslan burcunun 08°36′ derecesinde bir Yeniay gerçekleşecek. Yeniay başta Aslan olmak üzere en çok Boğa, Akrep ve Kova burçlarını etkileyecek ancak her burç öyle ya da böyle yeni aydan nasibini alacak. Yeniay haritasında yine Aslan burcu yükseliyor.

Hem yükselen burcun Aslan olması hem de Aslan burcundaki gezegen yoğunluğundan dolayı, enerjik bir sürecin başlangıcına tanık olacağız gibi görünüyor. Özgüvenimiz, yaratıcılığımız, hayattan aldığımız keyiflerimiz artıyor. Öte yandan aşk hayatımızda da yeni gelişmeler ve sürprizler yaşanabilir.


Uzun süredir retro konumda hareket eden Merkür’ün tekrar düz hareketine başlaması da yeniayın yeni başlangıçlar temasını destekliyor. Hepimizin yaşamlarında aniden gelişen durumlar ortaya çıkabileceği gibi, Merkür sayesinde, bir süredir devam eden, sürüncemede kalan, üzerinde uğraştığımız konular sonuca ulaşabilir. Artık karar almakta zorlanmayacağız. Son üç haftadır ertelediğimiz ve gelişme kaydedemediğimiz konular üzerinde ilerleme sağlayabiliriz.

Bu arada Yeniay ile Jüpiter arasındaki olumlu açı, enerjimizin daha da artmasını ve işlerimizin akıcı bir şekilde süreceğini gösteriyor. Ancak abartılardan, aşırı harcamalardan, yüksek tepkilerden kaçınmaya dikkat! Tutulmaların etkisiyle yaşadığımız stresi nihayet atıyoruz diyebiliriz. Hayata daha pozitif gözlerle bakmaya başlayacağız.


Ancak, Yeniay haritasında Aslan burcundaki gezegen yoğunluğuna kare açı atan Uranüs’ün bizi finansal konularda dikkatli olmamız konusunda uyardığını da hemen belirtelim. Yani gaza gelip, riskli işlere atılmak, paramızı hesapsızca harcamak, sonra başımızı belaya sokabilir. Temkinli olmakta ve kontrolü kaybetmemekte yarar var.


Aslan Yeniay’ının yükselen burçlara göre bizi nasıl etkileyeceğine gelince:

Koç: Aslan Yeniay’ı bize ikili ilişkiler, çocuklar, hobiler, sosyal çevremiz ile ilgili konulara odaklanacağımızı gösteriyor. Keyifli bir ruh hali içinde olacağız. Sosyal hayatımız renkleniyor. İlişkimiz yoksa aşktan yana şansımız son derece açık. Bir yolculukta, bir aktivitede, bir eğlencede hayatımıza yeni biri girebilir. İlişkimiz varsa, mevcut partnerimizle çok eğlenceli ve hareketli bir dönem geçirebiliriz. Bol bol hobilerimiz ve keyif aldığımız alanlara vakit ayırabiliriz. Hatta hobilerimizi para kazanabileceğimiz bir uğraşa çevirebiliriz.

Boğa: Yeniay döneminde ev ve aile ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Evde iletişim ve misafir trafiği artıyor. Uzaklardaki aile bireylerinden evlilik, hamilelik ve doğum haberleri almamız mümkün. Biz de bu süreçte çocuk sahibi olabilir, hamile kalabilir, evli değilsek evlenebiliriz. Taşınma konuları da gündeme gelebilir. Yeni bir ev satın alabiliriz. Miras, mal, mülk paylaşımları konusunda ailemiz ile bir araya gelmemiz söz konusu olabilir. Ancak çok ani kararlar almaktan kaçınmalı, ailemize karşı da daha yapıcı ve yumuşak bir dil kullanmaya dikkat etmeliyiz.

İkizler: Aslan Yeniay’ı döneminde yakın çevre ve kardeşlerimiz, iletişim, yolculuklar, eğitim ile ilgili konulara odaklanıyoruz. Zihnimiz adete ışık hızında çalışmaya başlayacak. İletişim trafiğimiz bizim için bile çok yüksek hızlara ulaşabilir. Kardeşlerimizden, kuzenlerimizden ya da yakın çevremizden sürpriz haberler alabiliriz. Arkadaşlarımız, kardeşlerimiz ve yakın çevremizle kısa ama eğlenceli yolculuklar yapmamız mümkün. Bir süredir planladığımız bir eğitim varsa, başlamanın tam sırası. Sosyal medya ortamlarında son derece aktif olacağız. Ancak dilin kemiği olduğunu unutmamızda fayda var.

Yengeç: Aslan Yeniay’ı döneminde finansal konular ve kendi öz değerimiz üzerine odaklanıyoruz. Finansal konularda güven arayışı içinde olacağımız bir süreç başlıyor. Kendimiz ve ailemiz için çok fazla harcama yapmak, sevdiklerimizi şımartmak isteyebiliriz. Fakat kontrolümüzü kaybetmememizde fayda var. Bu dönemde beklenmedik bir zam ya da terfiler söz konusu olabilir. Yapabileceklerimize olan özgüvenimiz biraz daha artacak ve kendimizi daha çok gösterme fırsatı bulacağız. Bu arada ailemizle ilgili giderler biraz canımızı sıkabilir fakat yine de maddi açıdan olumlu bir süreçteyiz.

Aslan: Burcumuzda gerçekleşen Yeniay’da kişiliğimiz ve dış dünyaya yansıttığımız imajımız ön plana çıkacak. Birçok gezegenin de aynı zamanda burcumuzda olması büyük bir değişim ve dönüşüm döneminden geçeceğimize işaret ediyor. Fiziksel olarak bir imaj değişikliğine gidebiliriz. Yeni bir ilişki, yeni bir iş fırsatı söz konusu olabilir. Ancak iyice düşünüp taşınıp harekete geçmemizde fayda var. Kendimizi ispatlamak için hevesli olacağız fakat egomuzun rüzgarına kapılıp kırıcı olmamamızda fayda var.

Başak: Aslan burcundaki Yeniay bizi bilinçaltımızla yüzleştiriyor. İç dünyamıza dönmek, bir süre kendimizle baş başa kalmak bizi rahatlatabilir. Bu dönemi kendimizi toparlamak, endişelerimizden arınmak, yeniden öz güven ve enerji toplamak için kullanmalıyız. Eğer evimizle ilgili birtakım değişiklikler yapmak istiyorsak tam sırası. Aslan etkisi ile çok yaratıcı olabiliriz ancak aynı etki bizi fazla para harcamaya da itebilir. Bu konuda temkinli davranmakta yarar var.

Terazi: Aslan burcundaki Yeniay sosyal çevremiz, arkadaşlarımız ve hayallerimiz ile ilgili konuları gündeme getiriyor. Sosyal ortamlarda bir güneş gibi parlayabiliriz. Etrafımız her zamankinden daha da kalabalık olacak. Hayatımıza kariyerimizle ilgili bize destek verecek yeni insanlar girebilir. Bu dönemde yakın arkadaşlarımız ile keyifli organizasyonlar yapabilir, seyahatlere çıkabiliriz. Sosyal ortamlarda ya da işimizle ilgili bir etkinlikte tanışacağımız biriyle bir aşk yaşamamız söz konusu olabilir.

Akrep: Aslan Yeniay kariyer ve sosyal statümüzle ilgili gelişmeleri ön plana çıkarıyor. Kariyerimizde bir yenilenme ve dönüşüm dönemine giriyoruz. Terfi ya da iş değiştirme gibi durumlar söz konusu olabilir. Üstlerimiz ve ebeveynlerimizin her konuda desteğini görebiliriz. Fakat çok fazla dik başlı olmamamızda ve sözlerimize dikkat etmekte fayda var. Bu dönem bizim için çok çalışma ve kendimizi gösterme dönemi olacak. Ayrıca yine bu dönemde, evlilik kararı alabilir, evlenebilir, çocuk sahibi olabiliriz.

Yay: Aslan Yeniay’ı yüksek öğretim, yurt dışı konuları üzerine odaklanacağımızı işaret ediyor. Kişisel gelişim konuları bizim için çok fazla önem kazanacak. Kendimizi geliştirmek için harekete geçebilir, hayatımızla ve geleceğimiz ile ilgili yeni kararlar alabiliriz. Bu dönemde hem iş hem de keyif amaçlı bol bol seyahat edebilir, hatta yurt dışına yerleşme kararı alabilir veya yerleşebiliriz. Yeni bir eğitime başlamamız da mümkün. Devam eden bir hukuki sürecimiz varsa, nihayet sonuçlandığına tanık olabiliriz.

Oğlak: Aslan Yeniay’ı, sekizinci evimizde gerçekleşiyor. Ortak kaynaklar, eşimizin parası, vergi, sigorta, miras gibi konularda bir süredir devam eden ve bizi endişelendiren bir sorun sonuca kavuşabilir. Yeni bir girişime ya da ortaklığa adım atabiliriz. Bu arada ailemizden biri, özellikle eşimiz, partnerimiz ile ilgili birtakım beklenmedik harcamalar çıkabilir. Gelir durumumuz iyi olsa da yine de aşırı harcamalardan kaçınmaya dikkat. Öte yandan, libidomuzda da artış olabilir. Sevdiğimiz kişi ile güzel ve keyifli zamanlar geçirebiliriz.

Kova: Bu Yeniay döneminde ikili ilişkiler ve ortaklıklar odak noktamız haline geliyor. İlişkimiz yoksa, şanslı bir döneme giriyoruz. Hayatımıza uzun zamandır beklediğimiz yeni biri girebilir. Eğer ilişkimiz varsa, ciddi kararlar alabilir, evlilik yolunda ilerleyebiliriz. Evliysek, eşimizden hem maddi hem de manevi açıdan büyük destek alabiliriz. Eğer ilişkimizde ya da evliliğimizde sorun yaşanıyorsa, bunları geçmişte bırakmak için uygun bir dönemdeyiz. Bu arada yeni ortaklıklar ve iş birlikleri açısından da güzel bir zaman. Yani yeni iş anlaşmalarına imza atmamız da mümkün.

Balık: Aslan Yeniay’ı sürecinde iş, sağlık, günlük hayat rutinlerimiz ön plana çıkıyor. İş ortamında ve günlük yaşamamızda iletişim trafiğimiz ve tempomuz artıyor. Çok çalışacağımız, çok emek sarf edeceğimiz bir sürece giriyoruz. İş arkadaşlarımız ya da işimiz değişebilir. Çalışmıyorsak, günlük yaşamamızda yenilikler yapabilir, yeni rutinler oluşturabiliriz. Bir süredir çözülmeyen, bizi sıkan, endişelendiren bir sağlık sorunumuz varsa bu dönemde tekrar sağlığımıza kavuşmamız da mümkün.


Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
aslan, aslan burcu, astroloji, burç yorumları, burclar, gezegen hareketleri, gÜncel, yeniay


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
3 Haziran 2019 – İkizler Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 01 Haziran 2019 06:10
5 Mayıs 2019 – Boğa Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 09 Mayıs 2019 18:31
5 Nisan 2019 – Koç Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 06 Nisan 2019 19:05
5 Şubat 2019 – Kova Burcunda Yeniay vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 05 Şubat 2019 15:51
29 Kasım Yay Burcunda Yeniay Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 23 Kasım 2016 16:08