IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
8Beğeni(ler)
  • 4 Post By MarveL
  • 1 Post By YaRen
  • 1 Post By Allecra
  • 1 Post By Hesna
  • 1 Post By İlker

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Eylül 2019, 12:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçların Çekim Alanları!




KOÇ

Keyfin adresini bilen, eğlencenin doruğuna tez elden çıkabilen Koç kadını, canlı kişiliği ve kendine olan yüksek özgüveniyle dikkatleri üstüne çeker. Hakkını savunmayı bilir, ilişkinin hâkim kişisi olur, baskılardan hoşlanmaz. Ayakları üzerinde dimdik duran sağlam kadındır vesselam. Erkeğin de bileğine kuvvetlisini seçer! Açık ve nettir! Desturu dürüstlük olan Koç kadını, fırtınalı beraberliklerin aranan partneridir. Sabah mahmurluğu nedir bilmez, çarçabuk hazır olur kimseleri kapıda ağaç etmez, doğal güzelliğiyle günün her saatinde capcanlı görünür.

BOĞA

Pişkin armutlar sağanağına yakalanmazsa aç kalanların aksine, sabrın sonunda selamete eren, dayanıklılıkta rakiplerine avans veren, elleri marifetli bir kadındır. Doğuştan kendisine eşlik eden güzelliğine estetik yeteneklerini ekler, eller giyse bir şeye benzemez, Boğa giydiğini her daim yakıştırır. Yüzü sınırlı sayıdadır, öyle herkese vermez! Alışverişe çıkıp neyim var neyim yok, üç kazak, beş ayakkabıya yatırayım, yarınları boş verelim olanı bugünden yiyelimci değil, geleceğini planlayan, kendini sağlama alan tutumlu bir kadındır. Düşüncesi derin, duygusu yoğundur. Tensel çekimi kuvvetli, fiziksel hazzı kıymetlidir. Yerinde susar, gerektiği kadar konuşur, dinlemeyi iyi bilir! Sevdiği adamı yüceltir, bulunduğu ilişkiyi zenginleştirir.

İKİZLER

Müthiş zekasıyla sözünü duyanı dikkatinden yakalar! Kafası sağlam çalışır, sohbeti baldan tatlıdır. Darboğazlardan sıkılmış, ilişki sorgularında tere karışmışların, özgür çayırıdır İkizler. Hem kol kola gezdiği, keyfine karıştığı en yakın arkadaş hem zihinsel olarak baştan çıkardığı tutkulu sevgili olur. Her yaşta dinamik, her daim hareketli İkizler, dudaklarında gençlik iksiri saklar. Duyguların girdabına kapılıp, derinlerde kaybolmaz! Güneşi ucundan görse enerjisini depolar, dramdan köşe bucak kaçar. İkizler kadınıyla iletişimde uzun uzun izahlara yer yoktur, cümleyi ilk harfinden anlar, sorunları abartıp canlar sıkmaz! Rutinlere karışıp kendini unutmaz, her yeni güne taptaze başlar!

YENGEÇ

Duygunun her tonunu tattıran Yengeç, hüznü de bilir neşeyi de! Şefkatle bakan derin gözleri çekim alanını kuvvetlendirir. Eli baldan tatlı, mutfağı davetkardır! Erkeğinin karnını da doyurur, hazzını da! Yanında omuz, arkanda dayanak olur! Masumiyeti gönüllerde sevgi harlar! Zor zaman insanıdır, eğlenmek peşinde dertlere sırt çevirmez, keder uzak dursun neşeme bakarım demez! yaşamın her virajında en yakınında olmayı, iyileştirici elini omuzunda yumuşacık tutmayı iyi bilir! Yapmacıklıktan uzak samimi halleri iç ısıtır. Sadakatinden şüphe, temiz kalbinden kuşku duyulmaz!

ASLAN

Girdiği her ortamda ben buradayım dercesine ışık saçar, Aslan kadınını gözden kaçırmak imkansızdır. Gayretsiz bir dişiliği, baştan çıkaran güçlü bir cazibesi vardır! Aklı fikir dolu, güzelliği destansıdır! Otoriter tavırlardan hoşlanan, ilişki omuzlarımda yük olmasın, bazen ben de kapılıp savrulayım rüzgarlara diyen için bulunmaz nimettir. Tüm gösterişine rağmen mağrur bir hali vardır ki çalımıyla kol kola gezer! Sahnelerin değişmez yüzü Aslan yeteneklerine hayran bırakır! Kraliçe Aslan, bakımsız pencereden bakmaz, kaliteyi bir an olsun elden bırakmaz, her zaman göz kamaştırır!

BAŞAK

Aklına koyduğunu avucunda görmeden rahat etmeyen, engel nedir bilmeyen, alternatif planlarıyla kendine hayran bırakan Başak, dakikliğiyle cezbeder! Her şeyin fazlası zarar düsturuyla yaşayan, gelişkin zekasıyla üstesinden gelemeyeceği iş olmayan Başak, yetenekleriyle büyüler. Aşkın rüzgarına kapılıp, aklı elden bırakmayışı, mantık severlerin radarına takılır! Tüm yeteneklerine rağmen mütevazi oluşu da gönüllerdeki tahtının yerini garantiler. Ciddiyetinin altında saklı muzurlukları tatlı bir şaşkınlık yaratır. Kolay kanan, çabuk aldanan biri değildir, mutluluğu gözünden tanır, elinden sımsıkı yakalar.

TERAZİ

Zarafeti ve her göze değen şıklığıyla şöyle bir arz-ı endam eder, gören gözlerde bayram ilan eder. Flörtü tatlı, ilişkisi kaymaklıdır. Tatlı tatlı gülümser, barışçıl ortamları pek sever. Girdiği her ortamda çarçabuk popüler olur, tüm renkleri birbirine uyumlar. İlişkisine saplanmaz, bağlanır! Bazen geceleri mis kokularla karşılayan romantik aşık, bazen gündüzleri keyfe doyuran en yakın arkadaş olur. Dengede olmayı, akışta kalmayı bilir. İçgüdüsel zevkleriyle girdiği her ortamı renklendirir, olduğu yeri güzelleştirir! Ne giyse yakışır da Terazi de zaten yakışanı giyer!

AKREP

Gizemli yapısıyla önce merakları cezbeder, öldüren cazibesiyle en güçlü mıknatıslara taş çıkarır gibi çeker! Baştan çıkaran bir havası vardır! Koyu renkler sever, derinlerde gezer! Erotik zevklerinin çalındığı kulaklar bayram eder, Akrep kadını fısıldasa soluk keser, pandoranın kutusu kendi gelmeden ilgiyi üstüne çeker! Piknikte de dişidir, kulüpte de! Her koşulda ayakta kalır, kendine olan güveni dudak uçuklatır. Ürküterek cezbeder, kararlılığıyla ayakları yerden keser! Risk almaktan korkmaz, yaş tahtaya basmaz, gözü karaların dikkatini çeker! Kendi severse, çekim alanının içindeymiş, dışındaymış dinlemez, tutar kendine çeker!

YAY

Kabına sığmayan enerjisi, yaşama sevgisi, yağmur suyu karışmamış iyimserliğiyle önce kendine şöyle bir imrendirir, keşkeleri toplar! Mutluluğa davet eden çocuksu tavırlarıyla, işinden bezmiş, bulutlu havalardan bıkmış, felç olmuş trafiklerden fenalık gelmiş somurtuk suratların kafalarında Viking ampulleri çaktırır, ardından uzun uzun baktırır. Maceraya düşünmeden atılması, kitlelerin hayallerini bugünden gerçekleştirmiş oluşu, olası partnerlerinin gözlerinde kalpler patlatır. Böyle ralliye meraklı, yüksekten atlamalı, koşup yorulmamalı sevgili nerede bulunur! Sorunları kimsenin üstüne yıkmaz, kendine de mal etmez, bir çırpıda ardına atar, önüne bakar! Abartısı bol, gözü yüksekte hayalleriyle mutlu yarınlara yelken açar! Böyle rahat partner nerede bulunur?

OĞLAK

Alımı yürüyüşünde, çalımı ciddiyetinde gizli, plaza kadını, başarılı Oğlak kimlerin hayallerini süslemez ki? Günleri birbirine dolanmış, eğlenen gönlünden bıkmış havailerin hayallerini süsler! Yükün ağırından çekinmez, sorumluluğun katmerlisinden kaçmaz! Soğuk görüntüsü, gizli şehvetinin hayalini taze aşıklara bırakır, çekimi güçlü, ulaşması zordur. Nazik ve dürüsttür! Sade bir şıklık takınır, küçük dokunuşlarda kendini her ortama adapte eder! Oğlak ilk gördüğünde neyse son gördüğünde de aynısıdır! İstikrarı cebinde, kararlılığı zihnindedir. Boyası az, makyajı hafif, süsü yoktur.

KOVA

Ötelerden belirdiği anda dikkat çeken karizması, yakınlarına destursuz yanaştırmayan cool duruşuyla, arzuları canlandırır! Orijinal biri olduğu her halinden belli düşünceleri eşliğinde, şahsına münhasır tavırları izlenmeye başlar! Ulaşımı zor, orijinali boldur! Aklı selim, fikri marjinal, zekâsı keskindir. Her alanda özgürlüklere saygı duyar! Kısıtlı ilişkilerde cendereye sıkışanlar için sabahın ilk ışıkları gibi umut verici, engin denizler gibi dipsiz özgürlük vaadidir. Kendi özel alanlarını canı pahasına korur, kimselerin sınırlarını ihlal etmeye kalmaz! Kolay kolay şüphe duymaz, yaşanmış olan biter, gözler hep ileriye bakar! Modern kimliği, yenilikçi bakışı ve merak uyandıran fikirleriyle kendine hastır.

BALIK

Zodyak’ın en büyüleyicisi Balık, bakışların derinlerinde kaybeder, gözlerinin gizemiyle merakları cezbeder! Merhametini keşfedenler yakınlarından uzaklaşamaz, hassasiyeti etkiler. Balık kimselere benzemez, yıllar da geçse tam olarak anlaşılamaz, mistik havası peşini bırakmaz. Dünyada kendi masalını yaşar, yerlere dek uzanan uçuş uçuş elbiseleriyle akılları baştan alır. tüm yaşamını ortak paylaşıma açar, ruhsal birleşime en az tensel birleşim kadar önem yükler! Yaşamdan mutluluk çıkarmayı, kendi dünyasının tılsımlarıyla insanları şaşırtmayı bilir.
Alıntı..

__________________
Herşey yoLunda.. Ben Hariç..
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 01 Eylül 2019, 12:27   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




Zarafeti ve her göze değen şıklığıyla şöyle bir arz-ı endam eder, gören gözlerde bayram ilan eder. Flörtü tatlı, ilişkisi kaymaklıdır. Tatlı tatlı gülümser, barışçıl ortamları pek sever. Girdiği her ortamda çarçabuk popüler olur, tüm renkleri birbirine uyumlar. İlişkisine saplanmaz, bağlanır! Bazen geceleri mis kokularla karşılayan romantik aşık, bazen gündüzleri keyfe doyuran en yakın arkadaş olur. Dengede olmayı, akışta kalmayı bilir. İçgüdüsel zevkleriyle girdiği her ortamı renklendirir, olduğu yeri güzelleştirir! Ne giyse yakışır da Terazi de zaten yakışanı giyer!

Resmen beni anlatmış
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
@[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] mmm eksiği var fazlası yok değil mi
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Ne hoş bir paylaşım olmuş ..

__________________
Ruhum hep hayLaz kaLacak,
Üzgünüm hayat ßen " ßüyümeyeceğim.. "

Konu YaRen tarafından (01 Eylül 2019 Saat 12:29 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 01 Eylül 2019, 12:35   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




ASLAN

Girdiği her ortamda ben buradayım dercesine ışık saçar, Aslan kadınını gözden kaçırmak imkansızdır. Gayretsiz bir dişiliği, baştan çıkaran güçlü bir cazibesi vardır! Aklı fikir dolu, güzelliği destansıdır! Otoriter tavırlardan hoşlanan, ilişki omuzlarımda yük olmasın, bazen ben de kapılıp savrulayım rüzgarlara diyen için bulunmaz nimettir. Tüm gösterişine rağmen mağrur bir hali vardır ki çalımıyla kol kola gezer! Sahnelerin değişmez yüzü Aslan yeteneklerine hayran bırakır! Kraliçe Aslan, bakımsız pencereden bakmaz, kaliteyi bir an olsun elden bırakmaz, her zaman göz kamaştırır!


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2019, 20:53   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




.. yakınlarına destursuz yanaştırmayan cool duruşuyla,

Tamam kessstiikkk

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2019, 21:02   #5
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




YAY

Kabına sığmayan enerjisi, yaşama sevgisi, yağmur suyu karışmamış iyimserliğiyle önce kendine şöyle bir imrendirir, keşkeleri toplar! Mutluluğa davet eden çocuksu tavırlarıyla, işinden bezmiş, bulutlu havalardan bıkmış, felç olmuş trafiklerden fenalık gelmiş somurtuk suratların kafalarında Viking ampulleri çaktırır, ardından uzun uzun baktırır. Maceraya düşünmeden atılması, kitlelerin hayallerini bugünden gerçekleştirmiş oluşu, olası partnerlerinin gözlerinde kalpler patlatır. Böyle ralliye meraklı, yüksekten atlamalı, koşup yorulmamalı sevgili nerede bulunur! Sorunları kimsenin üstüne yıkmaz, kendine de mal etmez, bir çırpıda ardına atar, önüne bakar! Abartısı bol, gözü yüksekte hayalleriyle mutlu yarınlara yelken açar! Böyle rahat partner nerede bulunur..

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2019, 22:05   #6
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




KOÇ

Keyfin adresini bilen, eğlencenin doruğuna tez elden çıkabilen Koç kadını, canlı kişiliği ve kendine olan yüksek özgüveniyle dikkatleri üstüne çeker. Hakkını savunmayı bilir, ilişkinin hâkim kişisi olur, baskılardan hoşlanmaz. Ayakları üzerinde dimdik duran sağlam kadındır vesselam. Erkeğin de bileğine kuvvetlisini seçer! Açık ve nettir! Desturu dürüstlük olan Koç kadını, fırtınalı beraberliklerin aranan partneridir. Sabah mahmurluğu nedir bilmez, çarçabuk hazır olur kimseleri kapıda ağaç etmez, doğal güzelliğiyle günün her saatinde capcanlı görünür.
Yeap😂🤪

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 26 Kasım 2019, 01:45   #7
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçların Çekim Alanları!




BAŞAK

Aklına koyduğunu avucunda görmeden rahat etmeyen, engel nedir bilmeyen, alternatif planlarıyla kendine hayran bırakan Başak, dakikliğiyle cezbeder! Her şeyin fazlası zarar düsturuyla yaşayan, gelişkin zekasıyla üstesinden gelemeyeceği iş olmayan Başak, yetenekleriyle büyüler. Aşkın rüzgarına kapılıp, aklı elden bırakmayışı, mantık severlerin radarına takılır! Tüm yeteneklerine rağmen mütevazi oluşu da gönüllerdeki tahtının yerini garantiler. Ciddiyetinin altında saklı muzurlukları tatlı bir şaşkınlık yaratır. Kolay kanan, çabuk aldanan biri değildir, mutluluğu gözünden tanır, elinden sımsıkı yakalar.

Hep iyi şeyleri saymış biraz da kötü yanlarını saysalarmış keşke )

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burclar, cekim gucu


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçların Uğurlu Günleri, Burçların Şanslı Günleri Violent Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 15 Haziran 2012 11:07