IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 1 Post By vioLeta
  • 1 Post By sUpErcAdI

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2019, 20:17   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Mars Terazi Burcunda! Silahlara Veda…




Mars Terazi Burcunda! Silahlara Veda…



Cesaret, atılganlık, hayat enerjisi ile dolu savaşçı ruhlu Mars, 4 Ekim itibariyle barış burcu Terazi burcuna geçiş yapıyor. Mars, 19 Kasım tarihine kadar buradaki yolculuğunu sürdürecek.

Peki savaşçı ve atılgan Mars, Venüs’ün yönettiği, huzurun ve adaletin yılmaz savunucusu Terazi’de kendini nasıl gösterecek?


Her an kılıcı kınından çıkarmaya hazır olan Mars, Terazi burcunda pek rahat ettiği bir konumda değildir. Bu durumu, yenilmez bir savaşçının zorla barış masasına oturtulmasına benzetebiliriz. Terazi, her şeyden önce denge gelir diye ilan eder, Mars mecbur kalıp müzakerelere başlar.


Mars’ın gücü Terazi’nin zorlamasıyla daha edilgen bir havaya büründüğü için, bu dönemde en çok karar vermekte zorlanabiliriz. İlişkilerde, ortaklıklarda, anlaşmalarda adil ve tarafsız hareket edeceğimiz kesindir ancak her iki tarafa da hak geçmesin, hakkaniyeti elden bırakmayalım derken, kendimizi öyle mi yapmalı, böyle mi ilerlemeli diye söylenirken bulabiliriz. Yani, önümüzdeki günlerde istediğimizi yapmak için mücadele etmek yerine taviz vermeyi, cesaret göstermek yerine vazgeçmeyi tercih edebilir, ilişkileri doğru yönetmekte sorun yaşayabiliriz.

Terazi burcunda Mars, “önce ateş edip sonra soruları sorarım.” tavrımızı da azıcık yumuşatarak, Birleşmiş Milletler barış elçisi gibi davranmamıza neden olabilir. Normalde esip kükreyeceğimiz, masaları devireceğimiz bir konuda, kendimizi rakibimizle sakin sakin konuşup, çay kahve içerken bulabiliriz.

Bu dönemde, sık sık çevremizden “ay sende şeytan tüyü var” cümlesini duymamız şaşırtıcı olmaz. Gerçekten de Terazinin cazibesi, Mars’ın ateşiyle birleşince, dayanılmaz bir çekiciliğe kavuşabilir, sosyal ortamların parlayan yıldızı olabiliriz.

Peki, Terazi’deki Mars’ın yükselen burcumuza göre etkileri nasıl olacak?

Koç: Evlilik, ortaklık, anlaşmalar gibi konular ön plana çıkacaktır. Evliliğimiz ya da ortaklıklarımız için mücadele etmemiz gerekebilir. Evlilik ya da ortaklık ilişkilerimize dışardan müdahaleler yapılabilir. Kışkırtmalara karşı dayanıklı olmamız gereken bir dönemdeyiz.

Boğa: Sağlık, işyeri, günlük rutinlerle ilgili konular ön plana çıkacaktır. İş ortamında ve günlük hayatımızda bir hareketlenme yaşanabilir. İş arkadaşlarımızla rekabet etmemiz gerekebilir. Sağlık konusunda, bir ameliyat ya da estetik bir müdahale söz konusu olabilir.

İkizler: Aşk, sosyal yaşam, hobiler ve yaratıcılık ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımız canlanabilir ancak rakiplerle mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Çocuklarımız bu dönemde bizi zorlayabilir. Sosyal yaşamımız canlanabilir. Yeni hobiler edinebilir, yaratıcı bir projede yer alabiliriz.

Yengeç: Ev ve aile konuları ön plana çıkacaktır. Evde, estetik amaçlı çok sayıda tadilat yapabiliriz. Aile bireyleri ile aramızda canlı, hareketli ancak aynı zamanda gerilimli konuşmalar yaşanabilir. Ebeveynlerimiz ile tartışabiliriz.

Aslan: Yakın çevre ve kardeşler ile aramızdaki ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşlerimiz ve yakın çevre ile tartışmalar yaşayabilir, rekabete girebiliriz. Yeni bir konu üzerinde uzmanlaşmak ve eğitim almak için mücadele etmemiz gerekebilir.

Başak: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Bu dönemde harcamalarımız artabilir. Hakkımız olan parayı alabilmek için mücadele etmek zorunda kalabiliriz. Ortak kaynaklardan ekstra gelir elde edebiliriz.

Terazi: Bu dönemde, imajımız, kendimizi dış dünyaya ifade etme biçimimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize dinamik, mücadeleci, savaşmaya hazır bir imaj yansıtabiliriz. Hayatımızda yeni başlangıçlar olabilir.

Akrep: İç dünya ve bilinçaltımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Cesaretimiz kırılmış olabilir, mücadele gücümüz azalabilir. Gizli düşmanlarla başa çıkmak zorunda kalabilir, bazı insanların arkamızdan iş çevirdiğini hissedebiliriz.

Yay: Sosyal çevre, gruplar ve arkadaşlarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Arkadaş gruplarıyla aramızda fikir ayrılıkları ve buna bağlı tartışmalar olabilir. Projelerimizi ve hayallerimizi gerçekleştirmek için gerekli mücadele gücünü bu dönemde bulabiliriz.

Oğlak: Kariyer ve iş hayatımız ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kariyerimizde yeni bir dönem açılabilir. Hedeflerimiz için mücadele edebiliriz. Üstlerimiz ile aramızda tartışmalar yaşanabilir. Daha diplomatik olmaya özen göstermeliyiz.

Kova: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşlerimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Eğitim konusunda yeni bir başlangıç yapabiliriz. Dünya görüşlerimiz ile ilgili mücadele vermemiz gerekebilir. Çok sayıda uzun yolculuk yapabiliriz.

Balık: Ortak kazançlar, eşin parası, sigorta, vergi, miras gibi konuların ön plana çıkacağı bir dönemdeyiz. Sigorta ve vergi gibi konularda tatsızlıklar yaşayabiliriz. Miras ya da ortak gelirlerle ilgili bir savaş vermemiz gerekebilir. İç dünyamızda huzur bulmamız zor olabilir.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 11 Ekim 2019, 18:06   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Mars Terazi Burcunda! Silahlara Veda…




Terazi burcunda Mars, “önce ateş edip sonra soruları sorarım.” tavrımızı da azıcık yumuşatarak, Birleşmiş Milletler barış elçisi gibi davranmamıza neden olabilir.
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
2019, astroloji, burÇ, ekim, gezegen, hareketleri, mars, terazi burcu, yorumlari


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Silahlara Veda.. Zen Fotoğraf Kulübü 0 28 Aralık 2012 16:22