IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Ekim 2019, 20:13   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkür Akrep Burcunda! Ser Verip Sır Vermiyoruz…




Merkür Akrep Burcunda! Ser Verip Sır Vermiyoruz…



İletişim gezegeni Merkür, 3 Ekim itibariyle Terazi burcundaki yolculuğunu bitiriyor ve ketum, ser verip sır vermeyen, gizemli Akrep burcuna geçiş yapıyor. Merkür 9 Aralık’a kadar ileri geri hareketlerle Akrep’teki seyahatini sürdürecek.

Peki aklın, iletişimin, konuşma ve yazmanın, analitik düşünmenin gezegeni Merkür, Akrep’e geçtiğinde ne olacak? Bu dönemde aynı anda Mars’ın da çok rahat edemediği Terazi burcuna geçiş yapması ser verip sır vermeme eğilimimizi arttırıyor.


Zaten genel olarak konuşmayı, iletişim kurmayı seven Merkür’ün az ve öz konuşan Akrep burcunda mutlu olacağını söylemek zor. Ancak pek hoşsohbet olmasak da en azından daha araştırmacı ve derinlemesine bir bakış açısı kazanabiliriz. Önce karşımızdakileri konuşturup sonra ağzımızda ki baklayı çıkarabilir ya da öğrendiklerimizi kendimize saklayabiliriz.

Bu dönemde, Akrep’in stratejik yapısı, düşünme biçimimize ve konuşmalarımıza da yansıyacak. Merkür Akrep’teyken boş konuşma diye bir şey söz konusu olamaz. Ağzımızdan çıkan her kelimenin bir amacı, bir stratejik değeri vardır.

Algılarımızın çok açık olduğu, meselenin köküne inip, dibini görmeden bırakmayacağımız bir dönemdeyiz. Özellikle yükselen Akrepler ve öz burcu Akrep burcu olanlardan, bugünlerde bir şeyler saklamak çok zor olabilir. Ancak şüpheciliğin dozunu kaçırmamız, şüphelerimizi cesurca dile getirmemiz, çevremizdeki insanları kırmamıza sebep olabilir.


Peki Akrep’teki bu sivri dilli, zehir hafiye Merkür, yükselen burcumuza göre bizi nasıl etkileyecek?

Koç: Finansal konular ön plana çıkacaktır. Ortak kazançlar, eşin parası gibi konularda yeni gelişmeler ve iniş çıkışlar yaşanabilir. Yatırımlar konusunda yeni stratejiler belirlemekten kaçınmalı, borç ya da kredi almak gibi girişimlerde bulunmamalıyız. Eski bir borç ya da krediyi yapılandırma yoluna gidebiliriz.

Boğa: Evlilik ve ortaklık ilişkileri ön plana çıkacaktır. İlişkilerimizde geçmişte kaldığını düşündüğümüz bir konu tekrar ortaya çıkabilir ve partnerimizle yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Eşimizin ya da ortağımızın bizden sakladığı bir sır su yüzüne çıkabilir. Sorunlarımızı kestirip atmak ya da sert konuşmalar yapmak yerine daha diplomatik çözümler bulmaya çalışmalıyız.

İkizler: İş yeri ve sağlık konuları ön plana çıkacaktır. Üreme organları ile sağlık sorunları baş gösterebilir. Doktor kontrollerini aksatmamalıyız. İş yerimizde beraber çalıştığımız kişilerin kıskançlıklarına maruz kalabiliriz. Diplomatik davranmaya çalışmalı, daha sonra pişman olacağımız sözler söylemekten kaçınmalıyız.

Yengeç: Aşk ve çocuklar ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Aşk hayatımızla ilgili gerginlikler yaşayabiliriz. Sevgilimizin bizden bir şey sakladığı ortaya çıkabilir. Çözülmüş olduğunu düşündüğümüz bir konu yüzünden aramız bozulabilir ya da bir yüzleşme yaşamak zorunda kalabiliriz. Sevdiğimiz kişilere karşı elimizden geldiğince dürüst olmaya çalışmalı ancak geriye dönüşü olmayacak şekilde kırıcı olmaktan kaçınmalıyız.

Aslan: Aile ve ev ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Bu dönemde aile sırları ortaya çıkabilir ya da bizden bir aile sırrını saklamamız istenebilir ve bu durumdan hiç hoşlanmayabiliriz. Aile bireyleriyle aramızda sert konuşmalar geçebilir. Eski konular tekrar gündeme gelebilir ve bu nedenle tartışmalar yaşanabilir. Fikirlerimizi dile getirirken daha diplomatik ve uyumlu olmaya çalışmalıyız

Başak: Kardeşler ve yakın çevre ile olan ilişkiler ön plana çıkacaktır. Kardeşler ve yakın çevremiz ile ilgili geçmişten gelen sorunlar ve sırlar ortaya dökülebilir. Eski bir arkadaş ya da tanıdık tekrar hayatımıza girebilir ve onunla geçmişle ilgili olarak yüzleşmek zorunda kalabiliriz. Yarım bırakmış olduğumuz eski bir eğitimi tamamlamak için uygun bir dönemdeyiz. Ancak yeni bir şeylere başlamaktan kaçınmalıyız.

Terazi: Maddi konular ve para kaynakları ile ilgili detaylar ön plana çıkacaktır. Harcamalarda daha temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Yeni yatırımlar yapmaktan kaçınmalı, sağlam ve denenmiş adımlar atmaya devam etmeliyiz. Eski bir borç konusu canımızı sıkabilir. Finansal sıkıntılar nedeniyle özgüvenimizde azalma olabilir.

Akrep: İmajımız, kendimizi dış dünyaya nasıl gösterdiğimiz ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Çevremize etkileyici konuşan, stratejik, sır tutabilen bir imaj yansıtabiliriz. Sezgilerimize güvenmeli, ani karar değişikliklerinden kaçınmalıyız. Fikirlerimizden taviz vermememiz bizi etrafımızdaki kişilerle karşı karşıya getirebilir. Gerçekleri dile getirmek uğruna kırıcı olmamamızda yarar var.

Yay: İç dünya ve bilinçaltı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Kendimizi biraz huzursuz hissedebilir, iç dünyamızda çalkantılar yaşayabiliriz. Kaygılarımızı yönetmek bu dönemde bizim için çok zor olabilir. Sosyalleşmek, yeni insanlarla tanışmak, dış dünyaya açılmak için uygun bir zamanda değiliz. İnsanlarla iletişim kurmak zorunda kaldığımız anlarda daha uzlaşmacı bir dil kullanmamızda fayda var.

Oğlak: Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkacaktır. Stratejik bağlantılar kurmak, bize faydası olacağını düşündüğümüz yeni gruplara katılmak isteyebiliriz. Ancak Merkür’ün 31 Ekim itibariyle 3 hafta boyunca Akrep burcunda retro harekette olacağını unutmamamız gerekiyor. Bu durumda yeni insanlardan çok mevcut çevremizin destekleriyle hareket etmemiz yararımıza olacaktır.

Kova: Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Zekâmız ve sır tutma yeteneğimiz üstlerimizin dikkatini çekecektir. Kariyerimiz ile ilgili stratejik planlar yapmak için 31 Ekim öncesinde harekete geçmeliyiz. 31 Ekim – 20 Kasım arasındaki dönem Merkür retro hareket halinde olacağından yanlış kararlar alabiliriz. Üstlerimizle çatışmaktan kaçınmalı, sert sözler sarf etmemeye dikkat etmeliyiz. Bu dönemde geçmişi geçmişte bırakmamız daha iyi olabilir.

Balık: Eğitim, uzun yolculuklar, dünya görüşleri ile ilgili konular ön plana çıkacaktır. Maneviyat duygumuz ve sezgilerimiz güçlenebilir. Geçmişte başladığımız ancak yarıda kalmış bir eğitimi tamamlamamız söz konusu olabilir. Bir yurt dışı seyahati yapabilir, bizim için aydınlatıcı bir deneyim yaşayabiliriz. Fikirlerimizde daha esnek olmaya çalışmalı, peşin hükümlü davranmamalıyız.

Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
2019, 3 ekim, akrep burcu, astroloji, ekim, gezegen, hareketleri, merkur, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkür Koç Burcunda! Tam Gaz İleri… vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2019 22:36
Merkür Akrep burcunda: Takıntılardan uzak durun! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 17 Ekim 2017 20:45
MERKÜR OĞLAK BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Aralık 2016 13:20
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01