IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
2Beğeni(ler)
  • 2 Post By Beatrice

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 18 Kasım 2019, 13:44   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara göre cinsel hayat nasıl değişiyor?




Düzenli ve keyifli bir cinsel hayat, ilişkinin gidişatı açısından oldukça önemli bir konu. Bu yüzden çiftlerin, cinsel hayatlarını renklendirmek ve partneriyle en iyi uyumu nasıl yakalayacağını bilmeleri gerekiyor. Herkesin cinselliği yaşama şekilleri, haz aldığı şeyler ve istekleri farklı olabieceği için de bazen uyumsuzluklar yaşanabilyor ve bu da çiftlerin ilişkilerini sorgulmasına kadar gidebiliyor. Bu yüzden sonrasında pişman olmamak adına, çiftlerin birbirini iyi tanıması ve nelerden haz aldığını bilmesi gerekiyor.

Eğer siz de partnerinizin sizinle uyum içerisinde olup olmadığını öğrenmek istiyor ve karşı tarafın beklentilerini merak ediyorsanız yazının devamında burçların cinsel özellikleri ve aralarındaki uyuma göz atabilirsiniz…

Koç burcu
Koç burcu, cinsel hayata epey düşkündür ve bunu belli edecek kadar da cesurdur. Cinsel aktivitelerde lider olmaktan ve çeşitli fantezilerden hoşlanır. Bu yüzden kendisi gibi aktif ve hayal gücü olan biriyle birlikte olması gerekir. Bu konuda en uyumlu olduğu burç ise, Aslan burcudur.

Boğa burcu
Boğa burcu, dışarıdan bakıldığında sert ve soğuk bir mizaca sahip olsa da konu seks olunca hayli ateşli ve aktiftir. Çok fazla yeniliğe ihtiyaç duymaz ve aynı şeyleri yapmaktandan bile zevk alabilir. Baştan çıkarılmayı sever. Bu yüzden partnerinin ondan biraz daha aktif olması ve onu şaşırtması gerekir. En uyumlu olduğu burç ise Başak’tır.

İkizler burcu
İkizler, yenilikçidir ve bu yüzden seks konusundaki yeni gelişmelerin hepsine açıktır. Fakat onu birlikte olmaya ikna etmek bazen zorlayıcı olabilir. Öncelikle, onun aşkını ve saygısını kazanmak gerekir. Farklı şeylerden hoşlansa da sertlikten nefret eder. En uyumlu olduğu burç ise, Kova’dır.

Yengeç burcu
Yengeç burcu, hassas ve narin bir yapıya sahiptir. Bu yüzden seks sırasında, onlara karşı şefkatli olmak gerekir. Tek gecelik ilişkilere oldukça karşıdırlar ve seksin aşkla dolu olması gerektiğini düşünürler. Bu yüzden önce onları, kendinize aşık etmeniz gerekir. Ne kadar utangaç olsa da zamanla partnerinin yardımıyla açılır ve cinsellik konusunda aktif bir partnere dönüşür. En iyi uyumu Akrep burcu ile yakalar.

Aslan burcu
Aslan burcu, cinselliğe çok önem verir. Kendisi nasılsa partnerinin de öyle olmasını ister ve aynı performansı ondan bekler. Bu yüzden onu mutlu etmek çaba gerektirir. Ayrıca fantezilerden hoşlanır ve cesurdur. En ideal cinsel partneri Koç burcudur.

Başak burcu
Başak burcu, kapalı kutu gibi görünse de güven duyduğu bir partnere sahipse eğer, kendinden hiç beklenmeyen bir cinsel performans sergileyerek karşısındakini şaşırtır. Bu yüzden ona karşı sabırlı olmak gerekir. Ayrıca birlikte olacağı kişinin temiz ve bakımlı olması onun önceliklerindendir. En uyumlu olduğu burç Oğlaktır.

Terazi burcu
Terazi kadınıyla beraber olmak için öncesinde romantik bir ortamla onu yumuşatmak ve kalbine girmek gerekir. Onu iten şey ise, sert ve aceleci davranışlardır.Sürekli aynı yerde birlikte olmaktan sıkılan bir yapıya sahiptir. Bu yüzden onun için arada bir değişik ortam yaratmak gerekir. En uyumlu olduğu burç İkizlerdir.

Akrep burcu
Akrep burcu, tam bir aşk ve seks kadınıdır. Partnerinin vücudunun güzel olması, onun için önemlidir. Çok ateşlidir fakat cinsel duyguları yüzeysel değildir. Kesinlikle aşk olmadan cinsel birliktelikler yaşayamaz. Yatakta oldukça aktiftir ve kontrolün elinde olmasını sever. Fanteziler konusunda ise, bazen oldukça uç fikirleri olabilir. Bu yüzden açık fikirli bir partner, ancak onu mutlu edebilir. En uyumlu olduğu burçlar Yengeç ve Balıktır.

Yay burcu
Yay kadını, çapkın bir ruha sahip olsa da gizliden gizliye tam bir romantiktir. Özgür ruhlu ve umursamaz olduğundan, onunla açık fikirli bir ilişki yaşanabilir. Maceracı olan Yay burcu, her zaman farklılıktan hoşlanır, sıradan ve rutin ilişkiler onu sıkar. Farkı cinsel fantezilere sahiptir. Bu sebeple partnerinin eğlenceli ve yaratıcı olması gerekir. En uyumlu olduğu burç Koç’tur.

Oğlak burcu
Oğlak burcu, utangaç yapısına rağmen, cinsellik konusunda partnerini şaşırtır. Yeni deneyimler her zaman onları cezbeder. Çıplaklıktan utanmaz ve partnerinin de buna açık olmasını ister. Fakat basit ilişkilere uzaktır. Cinsellik yaşayacağı kişiyle ciddi bir ilişkisinin olması şarttır. En uyumlu olduğu burç Boğa’dır.

Kova burcu
Kova burcu, normal hayatta olduğu gibi cinsel hayatta da eğlencelidir. Özgür ruhlu ve yeniliğe açık olan Kova burcu kadınlarının partneri her an farklı maceralara hazılıklı olmalıdır. Çıplaklık ise, onlar için sıradışı bir durum değildir. Bu yüzden bu konuda özgüveni olan bir partnerle ilişkisi olması gerekir. En uyumlu olduğu burç Terazidir.

Balık burcu
Balık burcu, en romantik olan burçtur ve romantizmi cinsellikte de yaşamak ister. Bu yüzden yüzeysel cinsel ilişkiler onlara göre değildir. Onları ilişkiye önceden romantik bir ortamla ve duygusal sözlerle hazırlamak gerekir. En uyumlu olduğu burç ise Yengeç’tir.

alıntı

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 18 Kasım 2019, 14:52   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlara göre cinsel hayat nasıl değişiyor?




Burca fala pek inanmam
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2019, 21:01   #3
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlara göre cinsel hayat nasıl değişiyor?




yay
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Uyumlu burç tutmadı eşim bey Balık ama neyse 🤣😂

__________________
𝓚єndí hαlíndєlígє ,
σmurgαlí durusα

αrkαsí dσlu cumlєlєrє ínαníчσrum ..
 
Alıntı ile Cevapla

Alt 25 Kasım 2019, 21:03   #4
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlara göre cinsel hayat nasıl değişiyor?




Aslan aslan
Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
balık, burclar, cİnsel, koc, yasam, yengec


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Burçlara Göre Saç Modelleri Nasıl Olmalıdır Sanem Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 21 Kasım 2018 20:28
Burçlara göre cinsel yaşamınız.. hitman Burçlar, Fallar ve Kehanetler 7 23 Ekim 2018 22:59
Burçlara Göre Cinsel Partnerler Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 4 16 Temmuz 2012 18:34
Burçlara Göre Nasıl bir bebektik ? mihrac Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 19 Nisan 2008 16:42