IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 01 Şubat 2020, 12:00   #1
Çevrimiçi
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Merkür Balık Burcunda! Zihnimiz Biraz Dağınık




Merkür Balık Burcunda! Zihnimiz Biraz Dağınık


Aklın, mantığın, muhakeme yeteneğinin gezegeni Merkür, 3 Şubat 2020 itibariyle kendi doğasına uygun olan Kova burcundaki yolculuğunu bitiriyor ve zihinsel konularla pek de arası iyi olmayan, daha çok duygusal, sezgisel, ruhsal konulara itibar gösteren Balık burcuna geçiş yapıyor.

Merkür Balık burcunda biraz zorlanır, kendini tam olarak ifade edemez, özelliklerini ortaya koyamaz. Hal böyle olunca Merkür’ün Balık burcunda olduğu süre boyunca yaşamlarımızda zihinsel konuların biraz sekteye uğrayabileceğini söyleyebiliriz. Mantığımızdan çok duygularımız ön plana çıkabilir. Düşüncelerimiz biraz dağınık olabilir. Dolayısıyla ilgimizi belirli bir noktaya toplayarak bir konuya odaklanmakta zorluk çekebiliriz. Bu dönemde özellikle detayların önem taşıdığı konularda herhangi bir nüansı kaçırmamak adına ekstra özen göstermemiz gerekebilir.


Diğer taraftan sezgisel yanımız ön plana çıkabilir. Yaratıcı işlerle uğraşıyorsak hayal gücümüzün sınırsızlığıyla fark yaratan çalışmalar ortaya koyabilir, sanatsal konularda başarı sağlayabiliriz. Bir diğer taraftan gerçeklerden uzaklaşma eğilimimizin yükselişe geçmesiyle, bu dönemde biraz bulutların üzerinde uçmak isteyebiliriz.


Kararsızlık yaşadığımız anlarımız her zamankinden çok olabilir. Karar anlarımızda da daha çok duygularımızın etkisi altında kalabiliriz. Dolayısıyla bu dönemde verdiğimiz kararların daha sonraki zamanlarda sürdürülebilirliğini sağlamakta zorlanmamız mümkün.

5 Şubat 2020 günü Merkür ile Uranüs arasındaki olumlu açının etkisiyle içinde bulunduğumuz olaylara ya da önümüze gelen konulara farklı açılardan yaklaşabiliriz. Hayal gücümüzün de genişlemesiyle sıra dışı fikirler aklımıza gelebilir, yaratıcı yönümüzü ortaya koyabiliriz. Hızlı karar alma eğilimimiz yüksek olabilir. Etraflıca düşünmeden karar alma olasılığımızın olması sebebiyle dikkatli olmakta fayda var.



Merkür’ün Balık Burcundaki Seyahatinin Yükselen Burçlara Göre Etkisi;


Yükselen Koç
Kalabalıklardan uzaklaşıp kendine dair iç gözlem yapmak isteyebileceğin bir dönem olabilir. Ortaya koymayı planladığın bir fikir varsa eyleme geçmek yerine konuya ilişkin daha fazla güç elde etmek üzere bu süreci bir hazırlık evresi olarak değerlendirebilirsin. Geçmişte çözülmeden üzeri kapatılmış finansal ya da işle ilgili bir konu varsa gündeme gelebilir.

Yükselen Boğa
Sosyal hayatın hareketlenebilir. Arkadaşlarınla vakit geçirmek ruhuna iyi gelebilir. Yeni şeyler öğrenmek için çeşitli organizasyonlara katılabilir ve yeni insanlarla tanışabilirsin. Çevrende sanatsal ya da ruhsal konular çerçevesinde hoş sohbetler yapıp fikir alabileceğin bilgili insanlarla karşılaşabilirsin. Geleceğe dair planlar yapmak için uygun bir dönemdesin.

Yükselen İkizler
İş hayatınla ilgili hareketli günler seni bekliyor. Merkür Balık burcunda seyahat ederken senin de işle ilgili seyahatlerin olabilir. Ummadığın bir iş görüşmesi ya da iş anlaşması fırsatıyla karşılaşabilirsin. Ancak karar vermeden önce mantığı ön plana alarak etraflıca düşünmekte, detayları kaçırmamakta fayda var. Kariyerinle ilgili seni daha ileri götürecek bir konuda eğitim almayı planlıyorsan oldukça uygun bir dönemdesin.

Yükselen Yengeç
Hayata bakış açını değiştirebilecek ruhsal temalı yeni felsefeler, düşünce sistemleriyle karşılaşabilirsin. Mistik konular ilgini çekmeye başlayabilir ya da zaten ilgini çekiyorsa daha da derinleşmek isteyebilirsin. Denizaşırı ülkelerle ilgili hayallerin olabilir. Yurtdışında eğitim almayı planlıyorsan uygun bir dönemdesin.

Yükselen Aslan
Finansal konularla ilgili geleceğe dair planlar yapabilirsin. Bu süreç verilen kararlarda istikrar sağlamak adına zor olsa da Merkür’ün Balık burcundaki yaratıcı enerjisi yeni fikirler üretmek ve planlama yapmak için değerlendirilebilinir. Zihinsel anlamda dağınıklık, odaklanamama söz konusu olabileceğinden ortaklaşa finansal paylaşımlarla ilgili konularda mümkünse karar almayı daha sonraki bir zamana ertelemekte ve diğer tarafla konuşulan her şeyi yazıya dökmekte fayda olabilir.

Yükselen Başak
Zihnin daha çok yaşamındaki ikili ilişkilerin ve ortaklı konularınla ilgili düşüncelerle dolu olabilir. İçinde bulunduğun ikili ilişkilerini yeniden gözden geçirmek isteyebilirsin. Önemli bir iş anlaşması gündemine gelebilir. Ancak zihnin dağınık olabileceğinden odaklanmakta güçlük çekebilirsin. Yeni bir ilişkiye başlama noktasına gelmen halinde aşırı romantik düşünceler dolayısıyla partnerini olduğundan farklı görme eğiliminde olabilirsin, dikkatli olmakta fayda var.

Yükselen Terazi
İş hayatında ve günlük rutinlerinde bir hareketlilik söz konusu olabilir. Merkür, Balık burcunun dağılan enerjisi altındayken iş ortamında çok düzenli ve organize olmak zor olabilir. Diğer yandan hayal gücüne vereceği sınırsızlık etkisinden yararlanabilir ve işinde fark yaratan çalışmalar ortaya koyarak ön plana çıkabilirsin.

Yükselen Akrep
Romantik günler seni bekliyor. Aşk hayatın hareketlenebilir. Sanatsal bir konuyla ilgilenmeye başlayabilir ya da yoga gibi ruhsal temaları da içinde barındıran sportif bir faaliyete yönelmek isteyebilirsin. Çizim yapmak, yazı yazmak gibi yaratıcı konularla ilgileniyorsan hayal gücün ilgi çekici çalışmalar ortaya koymanda sana destek olabilir. Çocuklarla keyifli vakitler geçirebilirsin.

Yükselen Yay
Odağında ev hayatın olabilir. Evde değişiklikler yapmak ya da evini değiştirmek isteyebilirsin. Ancak dağınık bir zihinle geleceğe yönelik karar alıp eyleme geçmeden önce daha odaklı bir zihinle karar vermek adına bu süreci bir planlama evresi olarak değerlendirmekte fayda olabilir.

Yükselen Oğlak
Yaratıcı uğraşılar içerisindeysen bu dönem senin için çok güzel fırsatlar sunabilir. Hayal gücünün yükselişini değerlendirerek çok yaratıcı çalışmalar ortaya koyabilirsin. Şiir, öykü vb. yazılar yazıyorsan kelimelerin büyüsünü rahatlıkla kullanarak hitap ettiğin kitle üzerinde büyük bir etki yaratabilirsin. Kardeşlerinle ilişkilerin hareketlilik kazanabilir. Gerçeklerden uzaklaşarak fazla fedakârca tutumların olabilir, dikkat etmekte fayda var.

Yükselen Kova
Zihnin daha çok finansal konulara yoğunlaşabilir ve bu alanda bir hareketlilik yaşayabilirsin. Finansal konularda gerçekçilikten uzak hareket etmen mümkün. Dolayısıyla harcamaların yoğunlaşabilir. Gelirlerin ve giderlerin üzerine düşünebilir, yaratıcı fikirlerinle yeni alternatifler geliştirebilirsin. Ancak tam olarak nasıl ilerleyeceğini belirlemek konusunda karar vermekte zorlanabilirsin.

Yükselen Balık

Merkür’ün Balık burcunda düz harekette bulunduğu süre boyunca sözlerin ve fikirlerinle olumlu yönde dikkat çekebilirsin. Bu süreçte daha çok kendine odaklı olabilirsin. Hayatına farklı bir yön vermek adına yeni kararlar almak isteyebileceğin bir dönemdesin. Mümkün olduğunca duygusal kararlar almaktan ziyade mantığı ön plana alarak hareket etmenin faydası olacaktır.



Alıntı.

__________________
Aşk, bekletilmiş en bozuk "Şaraptır"


Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
1 subat, 2020, astroloji, astrolojik yorumlar, balik, burclar, burcunda, gezegen, hareketleri, merkur, yorumlar


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merkür Koç Burcunda! Tam Gaz İleri… vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Nisan 2019 22:36
Merkür Balık Burcunda! Sezgilerimiz Ayağa Kalkıyor… vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 09 Şubat 2019 16:21
MERKÜR OĞLAK BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 04 Aralık 2016 13:20
MERKÜR YAY BURCUNDA - En Çok Ben Haklıyım! Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 13 Kasım 2016 13:18
MERKÜR TERAZİ BURCUNDA Dream Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 11 Ekim 2016 12:01