IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Şubat 2020, 17:30   #1
Çevrimdışı
Bal
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlara özel Sevgililer Günü hediye önerileri






Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


KOÇ BURCU
Hareketli olmayı seven, eğlence ve macera ruhlu olan Koç burcuna bu yönde bir hediye alabilirsiniz. Örneğin etkinlik biletleri seçebilirsiniz. Sevdiği bir sanatçının konseri, filmi olabilir ya da bir tiyatro gösterimi de tercih edilebilir. Birlikte bir eğlence ya da tatil aktivitesi de yapabilirsiniz. Böylece hoşuna çok gidecek ve romantik bir gün de geçirmiş olacaktır.

BOĞA BURCU
Romantizim aşığı olan bu burç için kendi ellerinizle hazırladığınız bir sofra her şeye değerdir. Yemek yemeği sevdiği için yine romantik bir yemeğe de götürebilirsiniz. Evine, ailesine ve özellikle mutfağına düşkün olan Boğa burcu için mutfak eşyaları ya da dekorasyonuna yönelik hediye tercihleri yapılabilir. Toprak tonlarındaki renkleri seçmeye özen göstermelisiniz.

İKİZLER BURCU
Yeni yerler görmek sevdiği bir konudur. Onun için güzel bir gezi planlayabilir ya da uçak bileti hediyesi alabilirsiniz. Teknolojik gelişmeleri de yakından takip eden ve yeni şeyler denemeyi seven İkizler burcuna teknolojik cihazlar hediye olarak alınabilir. Sohbetinizde mutlaka hangi elektronikleri sevdiğinden bahsetmiştir, onlara yönelebilirsiniz.

YENGEÇ BURCU
Çok hassas ve romantik olan bu burç için alacağınız her hediye onu mutlu edecektir. Kendisini düşündüğünüzü gösteren ve özenli bir şekilde hazırlanmış hediyelere daha çok sevinecektir. Yengeç burcu sevdiğiniz için fotoğraflarınızdan oluşan bir albim hazırlayabilirsiniz. El emeği içeren ürünleri tercih etmeniz onun için ideal bir seçim olacaktır.

ASLAN BURCU
Gösterişi seven bu burç için hediye seçimi biraz zor olabilir. Lükse düşkün olduğu için hediyesini de bu şekilde ister. Örneğin kullandığı bir parfümü hediye edebilir ya da kaliteli takılar seçebilirsiniz. Aslan burcu için hediyenin içeriği kadar ambalajı ve hediye kutusu da önemlidir. Bunlara da özen göstermeli ve güzel bir paketleme yapmalısınız.

BAŞAK BURCU
Düzeni sevdikleri için ev eşyası alacaksanız düzenleyici ürünleri tercih edebilirsiniz. Farklı kategorilerde hediye düşünüyorsanız kıyafet, ev eşyası, takılar vs. sade ve şık detaylar içermelidir. Gösterişi hiç sevmeyen, zarif ama şık duran seçimler onlara göredir. Renkler ve desenlerde de abartıdan uzak daha sade seçimleri severler.

TERAZİ BURCU
Bu burçtaki kişiler için dış görünüş son derece önemlidir. Kaliteli ve şık giyinmeyi severler, takı konusunda da aynı düşüncededirler. Dolayısıyla hediye seçiminde bu konuya dikkat edebilirsiniz. Dış görünüşlerine de çok dikkat ettikleri için ona özel bir spa, cilt bakımı paketi satın alabilirsiniz. Bu hediye onu çok mutlu edecektir.

AKREP BURCU
Cesaretin ve çekiciliğin simgesi olan kırmızı renk ona alacağınız hediyelerin belirleyici rengidir. İddalı kıyafetleri dekolteleri severler ve deri detaylardan hoşlanırlar. Kullandıkları eşyalarda da deriyi tercih ederler. Alacağınız hediyelerde bu noktalara önem verebilirsiniz. Çekici notalardan oluşan parfüm hediyesi de ideal olabilir.

YAY BURCU
Rahatına düşkün olan bu burç için sportif kıyafetler tercih edebilirsiniz. Günlük kullanıma uygun olan ayakkabıları da çok sevecektir. Spor yapmayı sevdikleri için evine yakın bir spor salonundan üyelik alabilirsiniz. Maceradan ve eğlenceden hoşlandıklarından dolayı iki kişilik seyahat bileti alarak keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz.

OĞLAK BURCU
Sorumluluklarına düşkün olan ve yaptığı işi seven Oğlak burçları için ofisteki masasına üzerine güzel hediye seçenekleri düşünebilirsiniz. Planlamaya önem verdiğinden ve zamanlaması iyi olduğundan kaliteli bir kol saati de alabilirsiniz. Hobilerine vakit ayırmayı sevdikleri için örneğin golf oynamayı seviyorsa golf takımı alabilirsiniz.

KOVA BURCU
Teknolojik yeniliklere önem veren bu burç için hiç şüphesiz ki en ideal hediye son çıkan teknolojik bir ürün olacaktır. Özgürlüğüne düşkün olan Kova burcu kişileri bu doğrultuda seçilecek ürünleri de çok beğenecektir. Yurt dışı ya da yurt içine bir bilet alabilirsiniz, böylece hayatın karmaşasından birazcık kurtulacak ve keyif alacaktır.

BALIK BURCU
Romantizm ve hassasiyette en üst seviyede olan Balık burcu için içten yapılan her hediye önemlidir. Özel günlere değer verilmesini sever, küçük ya da büyük fark etmeksizin her hediyeyi sevecektir. Özellikle romantizm kokan mum ışığında bir yemek, romantik komedi filmi izlemek, aşk temalı bir çikolata onu çok mutlu edecektir.

__________________


Artık benlesin bal.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 12 Şubat 2020, 18:00   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burçlara özel Sevgililer Günü hediye önerileri




Alıntı:
KOVA BURCU
Teknolojik yeniliklere önem veren bu burç için hiç şüphesiz ki en ideal hediye son çıkan teknolojik bir ürün olacaktır. Özgürlüğüne düşkün olan Kova burcu kişileri bu doğrultuda seçilecek ürünleri de çok beğenecektir. Yurt dışı ya da yurt içine bir bilet alabilirsiniz, böylece hayatın karmaşasından birazcık kurtulacak ve keyif alacaktır.

Pamuk eller cebe sjs
Guncelde kal iphone icin sjs

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
günlük burç yorumları, ne hediye alınır, sevgililer günü


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kadın ve erkek için Sevgililer Günü hediyeleri arayanlar dikkat! İşte hediye önerileri Beatrice Aşk ve İlişkiler 5 31 Ocak 2019 12:48
Burçlara Göre Öğretmenler Günü Hediye Önerileri vioLeta Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 18 Kasım 2018 17:57
Dr. Öz'den Sevgililer Günü'ne Özel Beslenme Önerileri Liaaa Diyet ve Sağlıklı Beslenme 0 12 Şubat 2012 01:26
Sevgililer Günü Özel Dekorasyon Önerileri Kalemzede Ev Dekorasyonu 0 09 Kasım 2011 10:37
Burçlara Göre Sevgililer Günü Hediyesi Önerileri Süslü Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 10 Şubat 2010 11:34