IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Sarya

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2020, 11:01   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Hangi Burç Kendisini Dışarıdan Nasıl Görüyor




Koç Burcu: Doğuştan Lider

Doğuştan lider, kral, âlemin kralı denince aklımıza ilk gelen isim şüphesiz ki Aslan burcudur. Krallık onun doğuştan gelen hakkıymış gibi, istisnasız herkes onun birinciliğini kabul eder. Ancak Koç burcu insanı, bu yarışta ben de varım der. O kendini dışarıdan doğuştan lider olan biri gibi görür. O da sorun çözer, o da yüzleşmekten çekinmez, mücadeleden korkmaz, o da insanlara liderlik edebilir.

Boğa Burcu: Parti İnsanı

Parti insanı denince senin gözünde belki bir Aslan burcu canlanıyor, belki İkizler, belki de Yay! Belki aklına gelebilecek son isim Boğa burcu olacak ama Boğa burcuna bir sorsan, o kendisini kesinlikle bir parti insanı olarak görür. Evinde topladığı arkadaşları ya da kendi başına yaptığı film partileri, senin parti tanımınla ne kadar uyuyor bilemem ama Boğa burcu için baya sağlam bir parti olduğu kesin!

İkizler Burcu: Gerçek Bir Deha

Dahi burç dendiğinde aklına Kova burcu gelmesi kuvvetle muhtemel. Ama bu kulvarda Kova burcu yalnız değil. Arkasından kısa mesafede takip eden birçok burç var. İkizler burcu da Kova burcunun arkasından geliyor diyebiliriz. İkizler burcu büyük olasılıkla dahi tanımına Kova’dan daha fazla uyduğunu düşünüyor olabilir. Entelektüelliği, bilgi birikimi, merakı ile zor problemleri elinden geldiğince çözmeye çalışan İkizler burcu, dışardan kendisini bir dahi olarak görüyor.

Yengeç Burcu: Ortamın Işığı

Ortamın ışığı, neşe kaynağı, herkesin eğlencesi deyince akla yine Aslan burcunun gelmesi mümkündür. Ancak Zodyak’ın yaşamdan keyif alan tek burcu o değildir. Yengeç burcuna göre, Yengeç burcu ortamın olmazsa olmazı, herkesin sevgilisi, en eğlenceli ve en aranan ismidir. Herkese merhametli olması, kol kanat germesi ve herkesle ilgilenmesi, Yengeç burcunun dışarıdakiler tarafından aranan biri haline getirdiğini düşünür. Yürüdüğü yollara ışık saçtığını, konuştuğu insanların kalbini yumuşattığını düşünür.

Aslan Burcu: Her Şeyi Bilen Kişi

Ortamdaki her detaya hâkim olan, her şeyi bilen, herkesin ne yaptığını ne ettiğini saniye saniye anlatabilecek kıvamdaki burçlar kimlerdir diye sorsak, muhtemelen Kova ya da İkizler dersin, değil mi? Seninle aynı fikirde olmayacak bir burç tanıyoruz biz. Aslan burcu, kendisinin her şeyi bilen bir yapıda olduğundan oldukça emin görünüyor. Her şeyi bilen kişi olma sıfatını, başka bir burca kolayca kaptıracağını da düşünmüyoruz. Ne dersin?

Başak Burcu: Her Konuda En Haklı Olan Kişi

Takıntılı Başak burcu, hayatı kendisine ve yakınlarına zindan etmeye yemin etmiş gibidir. Her konudaki huzursuz tavrı, herkese olan eleştirel yaklaşımı hayatını giderek kısırlaştırır. Zor beğenen ve bu yolda insanları harcamaktan çekinmeyen Başak burcu, olayları bu şekilde gözlemlemediği için, bu şekilde değerlendirmez de. Ona göre her konuda, her zaman, en haklı olan kişi yalnızca kendisidir.

Terazi Burcu: Mükemmellik Abidesi

Her konuda mükemmel olduğunu düşünen çok fazla burcumuz var. Kendisini hatasız sanan var, kendisini ziyadesiyle beğenen var, ne yaparsa en iyisini yaptığını düşünen var, her zaman en haklı kişi olduğunu iddia eden var. Burada yok yok! Ancak sadece bir burç kendisinin her şeyin tepesinde olduğunu düşünüyor ve kendisine “mükemmel” diyebiliyor. O da tabii ki Terazi burcu insanı!

Akrep Burcu: Ruhani Lider

Sezgisel Akrep burcu da liderlik savaşlarında yerinde oturup sırasını beklemeyecekti tabii ki! Belki açık açık savaşmayacak ama kendisine yakışacak şekilde, en sinsice, en gizlice ve en taktiksel şekilde rakiplerine orada olduğunu belli edecek! Yoğun duyguların ve derin düşüncelerin sahibi olan Akrep burcu kendisini, burçlar âleminin ruhani lideri olarak görüyor. Gizemli duruşu ve gözlemci yaklaşımıyla burçlara iyi gelecek şeyleri en iyi kendisinin hissettiğini düşünüyor.

Yay Burcu: Gerçek Bir Sanatçı

Yaratıcılık denince aklına Balık burcunun gelmesi normal. Sanatçılık denince aklına Terazi burcunun gelmesi de normal. Ancak kendisini yaratıcı ve sanatçı olarak gören bir başka burç daha var. O da umursamazların şahı Yay burcu! Savruk Yay burcu, kafasındaki dikkat dağınıklığının sanatçılara özgü bir durum olduğunu düşünür. Bu nedenle de her hareketini sanata adadığını düşünerek, ürettiği bir şey olmasa dahi kendisini dışarıdan gerçek bir sanatçı olarak görür.

Oğlak Burcu: Mantığın Sesi

Mantıklı olmak denince aklımıza Başak burcu gelir, hatta belki Kova burcu da gelir. Ancak Oğlak burcuna göre, mantıklı olmak bir yarışsa, bu yarışta şampiyon belli. İkinci kim? Disiplinli ve hırslı Oğlak burcu gerek iş yerinde gerek okulunda, gerek ev hayatında üstüne düşen tüm sorumlulukları eksiksizce yerine getirirken, mantığından ne kadar destek alır bilmiyoruz. Ancak bildiğimiz şey, Oğlak burcunun kendisini mantığın sesi olarak adlandırılacak seviyede görmesidir.

Kova Burcu: Herkese Eşit Mesafede

Rasyonel Kova burcu, kendisini herkese eşit mesafede görür. Hayatının her alanında mantılı olmayı seçen Kova burcunun, gerçek dışı düşüncelerle, masal diyarından gelen hayallerle pek işi olmaz. O nedenle dışarıdan kendisini tarafsız olarak görüyorsa, muhtemelen o bakış doğru olabilir. Eşitlikçi Kova burcuna göre, o objektiftir. Taraf tutmaz. İnsanların arasına girmez. Seçim yapmaz.

Balık Burcu: Kişiselleştirilmiş İyilik Meleği

Balık burcu kendisini dışarıdan gerçek bir iyilik meleğiymiş gibi görür. Balık burcuna göre, kendisi feleğin çemberinden geçmesine ve dışarıdan yardım görmemesine rağmen, insanlar için en büyük fedakârlıkları yapan, zorluklar içerisinde olmayanı oldurmaya çalışan, herkesin yardıma koşan, herkesin derdini tasasını çözen adeta kişiselleştirilmiş bir iyilik meleğidir.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
hangi burç kendisini dışarıdan nasıl görüyor


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Hangi Burç Nasıl Ayrılıyor? Zen Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 24 Mayıs 2013 19:20
Hangi burç hangi konuda kendisini değiştirmeli? pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 20 Ekim 2010 20:23
Dışarıdan nasıl bir izlenim bırakıyorsunuz... Ay Serbest Kürsü 4 20 Nisan 2010 12:13
Google tüm siteleri zararlı görüyor kendisini bile Süslü Bilişim Hukuku 0 31 Ocak 2009 21:35