IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2021, 19:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Ekim Ayı Burç Yorumları | Aylık Tüm Burçlar 2021




Koç Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, kişisel önceliklerinizi belirleme konusunda pek zorluk yaşamayacaksınız. Tam olarak ne yapmanız gerektiğini de iyi biliyorsunuz. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yararlanabilecek olmanız da önemli. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakma şansınız da var. Doğru adımlar atmak, süreci sorunsuz geçirmenizi sağlayacak.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, özellikle iş ve kariyer hayatınızda kendinizi daha şanslı hissedeceksiniz. Genel olarak çabalarınızın karşılığını almaya başlayacaksınız. Zaman zaman karşınıza olumsuzluklar çıkacak olsa da üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçtesiniz.

Boğa Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, kişisel sorunlarınızı ortadan kaldırmakla meşgul olabilirsiniz. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, önceliklerinizi doğru belirlediğiniz ve ona göre adımlar attığınız sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacağınızı da bilmeniz gerekmekte. Hata yapmamanız gereken bir süreçtesiniz. Daha dengeli olmaya çalışın.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, bakış açınızdaki değişimden dilediğiniz gibi yarar sağlama şansınız var. Sınırlarları lehinize çevirmeyi başarabildiğiniz sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız. İstediklerinize adım adım ulaşabileceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Koşulları tamamen lehinize çevirmeye çalışın.

İkizler Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, etrafınızdaki insanların sizi anlamamasından şikayet edebiliriniz. Daha sabırlı olmayı başarabildiğiniz süece ortak nokta üzerinde buluşma şansınız olabileceğini de unutmayın. Hata yapmadığınız takdirde her şey istediğiniz gibi şekillenebilir. Önceliklerinizi doğru belirlediğiniz takdirde herhangi bir sorun yaşamayacaksınız.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, sınırları lehinize çevirmek için uygun zamandasınız. Sorumluluklarınızın bilincinde olduğunuz takdirde her şey daha iyiye gidecek. Önceliğiniz, içinde bulunduğunuz duruma uygun hareket etmek olmalı. Belirsizlikleri ortadan kaldırmanız gerekiyor.

Yengeç Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, daha sakin kalmaya özen göstermelisiniz. Zaman zaman canınızı sıkabilecek sorunlar gündeme gelse de üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Belirsizliklerin son bulması için elinizden gelenin en iyisini yapmaya çalışın. Karmaşadan olabildiğince uzak durmanız gerekmekte. Hatalarınızdan da ders çıkartmaya çalışın.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, kontrollü adımlar atmaya çalışmalısınız. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, siz doğru bildiğiniz yolda emin adımlar atmaya devam edin. Ayaklarınız yere sağlam bastığı sürece herhangi bir sorunla karşılaşmayacaksınız.

Aslan Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, karmaşık durumlarla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebileceksiniz. Her türlü belirsizliğin üstesinden gelebilecek yeteneğe sahipsiniz. Kendinize olan güveninizi tazelemeniz gerekiyor. Aksi halde her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilirsiniz. Bilinçli olmanız gereken bir dönem.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, herhangi bir sorunla karşı karşıya kalacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Olumsuzlukların son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın. Kişisel olarak kendinizi toparlamanız gereken bir dönemdesiniz. Ayrıca, geçmişte kalması gereken bazı sorunlar da sizi meşgul edebilir.

Başak Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, kişisel olarak gelişim göstermenizi sağlayacak adımlar atacaksınız. Araştırmaktan, okumaktan ve anlatmaktan keyif alabileceğiniz bir dönem. Şimdiye kadar edinmiş olduğunuz bilgilere de bilgi katabilirsiniz. Her türlü olumsuzluğun son bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissetmeye başlıyorsunuz.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, karmaşık düşünceler içerisine girebilirsiniz. Zihinsel olarak dağınıklık yaşanabilir. Doğru olduğuna inandığınız adımları atabildiğiniz sürece her şeyin daha iyiye gidebileceğini de unutmayın. Karmaşadan uzak durmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Terazi Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, beklentileriniz doğrultusunda hareket ederken daha dengeli olmaya çalışın. Zorlukları geride bırakmak için daha uygun zamanı beklemelisiniz. Dengeler ne kadar karmaşık olursa olsun, üstesinden gelebileceğinizi iyi biliyorsunuz. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmaya öncelik göstermeniz daha iyi olabilir.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, daha kontrollü ve sabırlı olmalısınız. Beklentilerinizin karşılık bulmasıyla beraber kendinizi çok daha iyi hissedeceksiniz. Zorlukların yakın zaman içerisinde son bulma ihtimali de var. Daha dengeli olmanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz. Hata yapmamaya çalışın.

Akrep Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, herhangi bir olumsuzlukla karşılaşacak olsanız da üstesinden gelebilirsiniz. Daha sabırlı olduğunuz sürece her şeyi şekillendirme şansınız da var. Amaçlarınızın değişiklik gösterebileceği bir sürece giriyorsunuz. Zaman zaman ayak uydurmakta zorlanacak olsanız da her şeyi lehinize çevirmeyi başarabilirsiniz.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, önceliklerinizi belirleme konusunda daha sabırlı olun. Hızlı hareket etmek, her şeyin daha karmaşık olmasına neden olabilir. Olumsuzlukları tamamen geride bırakmak için ne gerekiyorsa onu yapın. Hata yapmamanız gereken bir dönemdesiniz.

Yay Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, biraz daha karmaşık durumlar gündeme gelebilir. Bakış açınızdaki değişimden doğru anlamda yararlanmayı başarabileceksiniz. Hatalarınızdan ders çıkartabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi şekillenmesi için de elinizden geleni yapabilirsiniz. Karmaşıklıklar söz konusu olduğunda ise, daha sakin kalmaya özen gösterin.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, ufak tefek sorunlar daha yoğun bir şekilde karşınıza çıkabilir. Aldığınız ve alacak olduğunuz kararları uygulama konusunda biraz daha sabırlı olmaya çalışın. Kendiniz için doğru olduğuna inandığınız adımları atmanız gereken bir dönemdesiniz.

Oğlak Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, daha olası şeyler üzerinde etkinlik göstermek isteyeceksiniz. Genel olarak işinizi şansa bırakmama arzunuz var. Attığınız her adımdan emin olmak istiyorsunuz. Kararlılık ortaya koyabildiğiniz sürece her şeyin istediğiniz gibi olabileceğini de unutmayın. Ayrıca, kendinize olan güveninizi de net olarak ortaya koymalısınız.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, her konuda daha net olmak isteyeceksiniz. Tutarsızlığa yer vermeyeceğiniz bir süreçten geçiyorsunuz. Etrafınızdaki insanların da size karşı net olmasını istiyorsunuz. Her şeyin daha iyiye gitmesi için biraz daha zamana ihtiyacınız olabilir.

Kova Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, ikili ilişkilerde daha anlaşılabilir adımlar atmaya çalışın. Önceliklerinizi belirleme konusunda elinizden gelenin en iyisini yapmanız gerekiyor. Her türlü sorunu ve sıkıntıyı geride bırakmak için daha çok çabalamaya çalışmalısınız. Her türlü sıkıntının son bulması için ne gerekiyorsa onu yapın.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde, odaklanma açısından sorunlar yaşanabilir. Zaman zaman ne yapmanız gerektiğine karar veremeyeceksiniz. Öncelikleriniz konusunda daha anlaşılabilir olmaya çalışın. Hata yapmamanız gereken bir süreçten geçiyorsunuz.

Balık Burcu Ekim 2021 Aylık Burç Yorumu
Ekim ayında, genel olarak değer verdiğiniz insanlarla vakit geçirmek isteyeceksiniz. Üzerinizde hissettiğiniz yalnızlık da son bulmaya başlıyor. Sorumluluklarınızın bilincinde olabildiğiniz takdirde pek sıkıntı yaşanmayacak. Şimdiye kadar yapmış olduğunuz hatalardan da ders çıkarmalısınız.

Ekim ayının ilerleyen günlerinde aşk, arkadaşlık, sosyal ve ailevi anlamda yüzünüz gülmeye başlayacak. Genel olarak istediklerinize ulaşmayı başaracaksınız. Her türlü sorunun ve sıkıntının da önüne geçme şansınız var. Değişime ayak uydurmak isterken de hata yapmaktan kaçınmanız gerekiyor.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ekim ayı burç yorumları | aylık tüm burçlar 2021


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, OĞLAK Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 1 04 Ekim 2017 09:13
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BALIK Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:20
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, AKREP Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:19
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, ASLAN Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:17
Ekim 2017 Aylık Burç Yorumları, BOĞA Burcu Aylık Burç Yorumları Dream Aylık Burç Yorumları 0 03 Ekim 2017 21:16