IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2021, 19:35   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Güzelliğinin Sırrı Burcunda!




Koç
Canlı, cesur ve coşkulu Koç, yüzünü canlandırarak güzelliğine güzellik katacak! Güzellik uzmanlarından ilk başlarda yardım alarak kontürlemeyi çok iyi öğrenmeli, hatlarını en güzel şekilde ön plana çıkarmalı ve gölgelendirme yapmayı keşfetmelisin! Fırça ve süngerler gibi uygun ekipmanlara birazcık yatırım yapmalı, makyaj rutinini mükemmel hale getirmelisin! Tabii bu arada boya kovasını düşmeden sade ve doğal bir makyaj yapman gerektiğini sakın unutmamalısın.

Boğa
Dingin, doğayı ve kaliteyi seven Boğa’nın hem vücudu hem de yüzü ipeksi bir yumuşaklıkta olmalı! Cildinin sağlıklı görünmesini sağlayacak krem ve losyonlarla cildini canlandırmalısın. Düzenli olarak peeling yapabilir, ardından cildini zengin nemlendiriciler ile besleyebilirsin. Son olarak, doğal parlaklık sağlayan, günlük kullanıma uygun kremler ile sağlıklı bir ışıltı elde edebilirsin! Unutma, ne kadar genç yaşta cildine güzel bakmaya başlarsan, o kadar sağlıklı bir cilde sahip olursun!

İkizler
Hareketli, sosyal ve zeki İkizler, kaç yaşında olursa olsun çok çekici bir gençliğe sahip! İster 20 istersen 60 yaşında ol, her zaman vücudunda en güzel bulduğun yeri ön plana çıkarmaya çalış! Çünkü onu ne kadar çok vurgularsan kendini o kadar iyi hissedecek, insanlardan aldığın iltifatlara doyamayacaksın! Enerjin ne kadar yükselirse, ruhundaki genç o kadar kendini hissettiriyor. Abarttığımızı düşünüyorsan, denemesi çok kolay.

Yengeç
Duygusal, hoşgörülü ve şefkatli Yengeç’in hassas ve yumuşak enerjisini insanlara geçirebilmek için kullanabileceği gizli bir silahı var! Allık kullanmayı öğrenerek hem makyaj stilini geliştirmeli hem de güzelliğini konuşturmalısın! Farklı renkler ile denemeler yapabilir, gece için cesur, gündüz için hafif ve yumuşak bir görünüm elde edebilirsin. Yanaklarının boşluğunu kontürlemek için daha koyu bir renk ve yumuşak bir fırçadan yardım alabilirsin.

Aslan
Dikkat çekici, etkileyici ve görkemli Aslan, dolgun saçlarıyla daha da gösterişli hale gelecek! Kuaförün ile iletişimini sıcak tutarak güzelliğini çok daha fazla ön plana çıkarabilirsin. Dilersen internetten farklı saç modelleri bulup farklı örgülerle ve aksesuarlarla saçlarında istediğin değişikliği yaratabilirsin! Ayrıca doğru kesim ve rengi yakaladığında, farklı saç şekillendiricileri satın alarak kendine çok güzel bir yatırım yapabilirsin.

Başak
Mükemmeliyetçi, gösterişsiz ve titiz Başak’ın cildi de kendi gibi harika görünmeli! En doğal halinde bile mükemmel, lekesiz bir cilde sahip olmalısın! Bunun için cilt kusurlarını temizleyen ve kahverengi noktaları azaltan cilt parlatma ürünleri ile başlayabilir, cilt bakımına gidebilirsin. Ardından, makyaj yapmadan önce kullanmak için cilt tipine uygun makyaj bazı bulmalısın. Cilt kusurların varsa onları gizlemek ve doğru rengi bulmak oldukça önemli! Tabii doğru ürünleri almak için profesyonellere danışmayı ihmal etmemelisin!

Terazi
Güzellik denildi mi orada bir durun, çünkü Terazi’den daha güzel bir burç olamaz! Güzelliğe bu kadar önem verirken sakın tırnaklarını ihmal etme. Özellikle yaz geliyorken hemen manikür & pedikür yaptır, el ve ayak bakımına özen göstererek güzelliğine güzellik kat! Hem ellerin hem ayakların harika görünecek hem de muhteşem hissedeceksin. Bütçeni zorlayacağını ya da vakit ayıramayacağını düşünüyorsan evde de yapabilirsin! Kendini şımart ve bunu hayatına yansıt!

Akrep
Burçlarla pek ilgilenmeyen insanlar Akrep’i duydukları anda onları sadece “kindar” olarak bilseler de ne kadar duygusal olduklarından hiç haberdar olmazlar! Bu duygusallıkla seksiliği birleştirmek için dudaklarını ön plana çıkarmalısın. Daha kalın bir görünüm ile dudak şeklini ortaya çıkarmak ve daha uzun süre kalıcı bir görünüm elde etmek için dudak kalemiyle başlayabilirsin. En sevdiğin renge çok hafif bir parlaklık ekleyebilirsin. Tek yapman gereken şey; dudağından ve çantandan favori rujunu eksik etme!

Yay
Enerjik, girişken ve samimi bir Yay’ın doğuştan flörtöz olduğu bir gerçek! Kirpiklerine daha fazla özen gösterip, daha çarpıcı hale getirerek göz teması ile dilediğin herkesi büyüleyebilirsin! Kirpiklerini uzatmaya ihtiyaç duyuyorsan doğal görünümlü takma kirpiklerden yardım alabilirsin. Ayrıca uzatma, yoğunlaştırma ve ipek görünümlü ayırmalar için doğru maskarayı seçmen gerektiğini unutma! O halde hemen alışverişe ya da güzellik merkezine!

Oğlak
Ağır başlı, olgun ve sorumluluk sahibi Oğlak’ın çok güçlü bir karakteri vardır. Eee hal böyle olunca güçlü kaşlara da sahip olman gerekiyor! Hem sosyal hem okul hem de iş hayatına bu karakteri yansıtabilmek ve hoşuna giden o saygınlığı daha da fazla hissedebilmek için kendine güzel bir kaş şekli belirle. Bunun için bir profesyonelden yardım alabilirsin. Yüzün için doğru şekli ve cilt tonuna en uygun rengi belirleyerek harikalar yaratabilirsin!

Kova
Bireysel, özgür ruhlu ve sıra dışı Kova’nın görünüşü, karakteri gibi özgün ve benzersiz olmalı! Farklı ve kendi imzanı yaratmak için cesur olmaktan korkma! Bunu ister giyim tarzınla ister aksesuarlarınla, istersen de saç modelinle yarat! Sadece bir şey seçerek bile kendi tarzını oluşturabilir, güzelliğini kat be kat ortaya çıkarabilirsin. Belki de bunun formülü senin için mükemmel olan parfümü bulmaktan geçiyordur.

Balık
Romantik, merhametli ve naif bir Balık burcuna en yakışacak şey duygusal bakışlar! Güzelliğini ön plana çıkarmak aslında senin için çok kolay. İnsanların, gözlerinde kaybolmalarını, farklı bir dünyaya dalmalarını sağlamak için minik bir dokunuşa ihtiyacın var! Sadece gözlerinin ön plana çıkmasını, makyajın gölgesinde kalmamasını sağlamalısın. Bunun için hafif bir göz makyajı yapabilir, göz alıcı görünümünle çevrendeki insanları kendine hayran bırakabilirsin

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
güzelliğinin sırrı burcunda!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Saç Güzelliğinin Püf Noktaları oneofgirl Saç Modelleri ve Bakımı 0 13 Ağustos 2013 15:23
Ruh güzelliğinin kazanılması! Kalemzede Felsefe 0 28 Mayıs 2012 23:16
Cilt güzelliğinin 8 yolu Ay Ah Kadınlar 0 17 Kasım 2011 12:51
Sabah güzelliğinin ipuçları Sır Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 16 Mayıs 2011 09:45
Sabah güzelliğinin sırrı Collettivo Güzellik, Sağlık ve Bakım Önerileri 0 20 Ağustos 2008 12:40