IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2021, 19:36   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
İlişkide İstekleri Hiçbir Zaman Tükenmeyen 5 Burç!




Boğa Burcu:
Boğa burcunun ilişkideki her şeyin mükemmel olmasını istemek gibi bir özelliği vardır. Ama bu mükemmelliğin her zerresini de kendi eliyle gerçekleştirmenin peşindedir. Başkasının yardımını pek istemez. Buna rağmen, etrafındaki herkesin ona her şeyiyle destek olmasını ister. Yardıma ihtiyacı olduğunu dile getirmemesine rağmen, sevgilisinin onun için dünyayı yerinden oynatmasını bekler.

Aslan Burcu:
Mütevazılığa alerjisi olan Aslan burcunun her hareketi yüksek olduğu için, ilişkideki beklentileri de yüksektir. Kendisi bir şey yapacağı zaman, sağır sultanın bile duyduğu bir aktivite yaptığı için, başkalarından da aynı performansı bekler. Minik, samimi jestler onu açmaz. Ona en büyüğünden en ses getireninden en topluluk içinde olandan jestler yapılmasını ister.

Başak Burcu:
Memnun etmesi en güç burç, Başak burcu olabilir. Bir şey ister, yaparsın ama o iş orada bitmez. Asla memnun edemezsin. Beğenmez, kulp takar, laf eder, eleştirir, huzursuzlanır ve bu günler sürer. Normali bile bu kadar zor olan Başak burcu ile bir de sevgili olduğunu düşün! Hediye almak bile aylar sürebilir. Başak burcunu bu ince eleyip sık dokuması ve ileri seviyedeki memnuniyetsizliği, onu her zaman istekleri bitmeyen bir sevgili adayı olarak karşımıza çıkarır.

Terazi Burcu:
Bu listede bulunduğuna pek şaşırmayacağımız bir burç olan Terazi burcu, tek başınayken de yeterince zor bir insandır. Onun arkadaşı olmak da zordur. Çünkü Terazi burcu egoisttir, aile ilişkileri dâhil her ilişkide kendisini düşünmekten başka bir şey yapmaz. Bu ilişkide bir başkasının da yer aldığı pek aklına gelmez. Kendisi ister, karşısındaki verir. Onun için her şey bu kadar basittir. Başka hiçbir ihtimal teklif dahi edilemez.

Balık Burcu:
Balık burcu, ilişkilerinde fazla duygusal, fazla sahiplenici davranabilir. Sıkça özgüven problemlerine de kapılır. Sevgilisi herhangi bir yerden gönderdiği mesajlarına anında cevap vermezse, ters giden bir şeyler olduğuna kendisini inandırır ve eninde sonunda bir mesaj gelse bile bu düşüncesini değiştirmez. Bu nedenle sevgilisinin onunla sürekli ilgilenmesini, ona sürekli olarak sevgi göstermesini ve sürekli olarak şüphelerini gidermesini bekler.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
ilişkide istekleri hiçbir zaman tükenmeyen 5 burç!


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
seni hiçbir zaman bırakmayacağım Beatrice IF Sözlük 6 28 Haziran 2022 14:17
Önyargılarımız hiçbir zaman bitmeyecek Sarya Genel Paylaşım 0 28 Haziran 2021 19:59
‘Memleketimde hiçbir zaman korumayla dolaşmadım’ Lucifer Haber Arşivi 0 27 Haziran 2015 11:28
Ebru Gündeş - Hiçbir Zaman Ecrin D, E, F, G 0 09 Mart 2014 15:01
Hiçbir zaman olmayacağınıda biliyorum... єzєℓ Aşk ve Sevgi Köşesi 0 18 Kasım 2009 15:00