IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 21 Ekim 2021, 19:37   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcunu Söyle Hayatının Aşkını Ne Zaman Bulacağını Öğren




Demet Akalın bir şarkısında diyor ya, “Kimler, kimler yuva kuruyor. Ben niye kuramıyorum?” diye. Bugün neredeyse herkes onunla aynı fikirde!

Herkes bir aşk masalının içindeymiş gibi görünürken, yalnızları oynayanların aklında tek bir soru: “Niye?!” Yazgınla kanlı bıçaklı olmana gerek yok, hayatının aşkını bulmak aslında senin elinde.

Daha doğrusu ne yapman gerektiğini bilmekte. Birkaç ip ucuyla yetinemem diyorsan da Moyra her zaman cebinde. Bir bak bakalım Venüs burcun ya da gökyüzünün sana sunduğu fırsatlar ne?

Koç: Gözünün Önündeki Aşkı Nihayet Fark Ettiğinde




En sıradan günde bile aksiyonu hayatlarından eksik etmeyen Koçlar, sanıyor musunuz ki aşık olduğunda yerinde durur? Kalbi bir başka atmaya başladığında anında aşkın kucağına savrulur. Duygularının kesinliği ya da şüpheleri geri planda durur. Haliyle anlık zevklerin sonu çoğu kez kısa süreli aşklar olur. Hayatının aşkını bulmaksa niyeti, durulup sakince hareket etmeyi bilmesi gerekir. Belki aşkı öyle sandığı gibi uzaklarda değil, tam gözünün önündedir.

Boğa: Korkularını Bir Kenara Bırakıp, Kalbinin Kapılarını Açtığında




Boğalar hayatı olabildiğince sakin ve oturaklı yaşar. Ne tehlikeli maceraların ne de sonunu görmediği anlık zevklerin peşinden koşar. Hepsinde de içgüdüsel olarak kendilerini güvende hissetme arzularının payı var. Aşk kapılarını çaldığında bile karşısındakine alınmaması gereken büyük bir risk gözüyle bakar. Belki sonunda üzülüp kırılmaz ama aşkı da katamaz hayatına. Aşk sarhoşu olmak istiyorlarsa yapmaları gereken tam da burada. Korkularını bir kenara bırakıp, kalbinin kapılarını ardına dek açmalarında.

İkizler: Ne İstediğini Bildiğine Karar Verdiğinde




İkizlerin kararlı oldukları belki de tek konu kararsızlıkları. Bir şeye karar verir vermez, hemen öbürüne gider aklı. Kararını değiştirdiğinde ise bir türlü emin olamaz yaptığı doğru mu yanlış mı? Hal böyle olunca hayatının aşkı karşısına çıkar mı? Çıksa bile bilemez ki, hangisi uzun soluklu hangisi tek gecelik aşkı. Sonsuz bir aşk istiyorsa artık, geçmişe sünger çekip durulmalı. En önemlisi de gerçekten ne istediğinden emin olmalı.

Yengeç: Hayatında Yeni İnsanlara Yer Açtığında




Yengeçler, yolda bulduklarını yola çıktıklarına değişen insanlardan değil. Hatta çocukluk arkadaşlarıyla bile bir ömür geçirebilir. Yakın çevresindeki kişiler de zaten hep uzun bir geçmişe sahip olduğu kimselerdir. Aşkı bulabilecekleri yeni çevrelere fırsat tanımazken hayatlarının aşkı onları nasıl bulabilir? Ömürlük aşk için elindekine sıkı sıkıya bağlanmaktansa yeni insanlara hayatında yer açmayı bilmesi gerekir.

Aslan: Dünyanın Kendi Etrafında Dönmediğini Fark Ettiğinde




Aslanlar, hükmetmek için gelmiş bu dünyaya. İnsanları tek bakışta etkileyen özgüvenleri de onların kanında. Başkalarının peşinde el pençe divan duracak değiller ya. Aşk bile yollarından döndüremez onları asla. Sevmekten çok sevilmektedir onların beklentisi de bir bakıma. Hayatının aşkı da o daha fark etmeden gözden kaybolabilir bu durumda. Eğer gerçek aşkı bulmak istiyorsa dünyanın kendi etrafında dönmediğini bilmeli mutlaka.

Başak: Yüksek Beklentilerden Vazgeçtiğinde




Bir Başağı ele veren temel özelliği, eleştirelliği. Başkalarının hayran olduğu şeylere bakarken, bir anda eksikleri ve hataları sayarken bulabilir kendini. Varsın memnuniyetsiz desinler, onu bu kadar başarılı kılan ayrıntıları incelikle görebilmesi. Mükemmeliyetçi olmanın kötü yanı ne olabilir ki? Doğru kişiyi bulamamak belki. Hayatının aşkını bulmak isteyen Başaklar, yüksek beklentilerden ya da kendindeki eksikleri görmekten bir an önce vazgeçmeli.

Terazi: Pembe Gözlüklerini Çıkardığı Zaman




Hayata pembe gözlüklerinin gerisinden bakan Terazilerin nezdinde neredeyse herkes iyi niyetli. Haklı olduğu bir durumda bile anlayabilir karşısındakini. Bunu yapan ise iflah olmaz empati yetenekleri. Herkese iyilik dağıtırken de onu kullanmak isteyen kimseler sarabilir çevresini. Aşkı bulduğunu sanırken de bir anda kandırılmış bulabilir kendini. Hayatının aşkını bulduğunu anlayabilmesi içinse en başta kendini çevresindeki sarmaşıklardan arındırmayı bilmeli.

Akrep: İnsanlara Güvenmeyi Öğrendiğinde




Bugüne dek bir kez olsun yaş tahtaya basmamış Akrepler, her daim şüphe bulutlarıyla çevrili adeta. Herhangi biriyle sohbet ederken bile sarf ettiği sözün kendisine nasıl döneceğini hesaplar, öyle devam eder konuşmaya. Kalbini de öyle açmaz vara yoğa. Duygularıyla hareket etmeye meyilli olsa da “Aşık oldum” diyebilmesi için karşısındakine güvenmesi gerek ilk etapta. Hakları var ama yanılmak da var aşkın doğasında. Hayatının aşkı güven testleriyle yıldırılmayacak kadar önemli sonuçta.

Yay: Ayakları Yere Sağlam Bastığında




Yayların oldum olası akılları bir karış havada. Biraz gerçekçi ol, biraz ağır ol ya da sorumluluklarının bilincinde ol dersin ama boşuna. Bağımsızlık ve uçarılık onların ruhunda. Daldan dala konarken aşk kapılarını çalsa ne fayda, merakla yeni dünyalar keşfederken gözü görmez nasılsa. Hayatının aşkını bulmak istiyorsa durulması gerek ama. Gerçek aşk ancak onu o zaman bulabilir, ayakları yere daha sağlam bastığında.

Oğlak: Sıfır Toleranstan Vazgeçtiğinde




Oğlakların kendilerini bildi tahammülü yok boş insanlara. Kendilerine bir fayda sağlıyorsa ne âlâ, yoksa bir işi yok onların hayatında. Arkadaşlıklarında da bu kural geçerli aşklarında da. Bir hata yapmaya görsünler, kapının önüne koyabilir anında. E böyle de kim kalır ki yanında? Hayatında gerçekten sevebileceği birinin varlığına ihtiyacı varsa, toleranslı birine dönüşmeyi bilmeli. Yoksa işi yaş bizden söylemesi.

Kova: İç Dünyasını Paylaşmayı Bildiğinde




Kovaların dünyasında öyle gerek yok kuru kalabalığa. Birkaç yakın arkadaş, bir kitaplık, bir de kedi yeter de artar onlara. Samimiyet kurmak isteyenler ise çarpabilir soğuk duvarlarına. İnsanlara karşı mesafeli tavırlarında ise iç dünyasını kimseyle paylaşmamak istemelerinin payı var aslında. Aşk da bu tavrın kurbanları arasında. Gerçekten aşık iki insanın arasında her şeyin açık ve net olması gerektiğini bilmeleri onların yararına.

Balık: İki Satırlık İnsanları Hayatına Musallat Etmediğinde




Balıkların kitabında ne zayıflıklarına üzülmek ne de güçlü yanlarıyla övünmek yazar. Onların hayatında herkese yer var. Samimiyeti ve dürüstlüğü ile de en yakın arkadaşlar hep onların arasından çıkar. Pek tabii iyi niyetini suistimal etmek isteyenler de çok geçmeden çevresini sarar. Kimi zaman arkadaşlıktır kimi zamansa aşktır maskeleri. Hayatının aşkını bulmak isteyen Balıklar, hayatlarına alacakları kişileri çok daha özenli seçmeli.

__________________
Sanalı Bıraktım
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burcunu söyle hayatının aşkını ne zaman bulacağını öğren


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yaşını Söyle Sendromunu Öğren Sanem Kişisel Gelişim 12 13 Şubat 2018 04:59
Burcunu bil nasıl tavlayacağını öğren! Sue Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 28 Temmuz 2012 11:29
Hayatının Aşkını Bulma İhtimali 285.000'de 1 Afrodit Aşk ve Sevgi Köşesi 3 18 Aralık 2011 17:18
Burcunu Bil Erkeği Nasıl Tavlayacağını Öğren! pyracantha Burçlar, Fallar ve Kehanetler 0 14 Kasım 2011 21:10
Gıdıkla burcunu öğren Jady Burçlar, Fallar ve Kehanetler 3 11 Nisan 2008 10:10