IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 29 Kasım 2021, 02:06   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burçlar İçin Şifalı Doğal Taşlar





Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Koç Burcu Taşları

Hematit kristali, Koç burcunun sembol taşıdır. Köklenme sorunu yaşayan, meşgul olduğu işler esasında sıkılıp bunalan Koç, Hematit ile doğasına hakim olan negatif enerjileri dönüştürerek, köklenme problemlerine çözüm bulmayı deneyebilir. Elmas, Ateş Opal, Yakut, Akuamarin, Pirit de Koç insanının enerjisini yükselten taşlar arasındadır.

Boğa Burcu Taşları

Boğa burcunun sembol taşı Akik (Agat)’dir. Köklenmeye ve güvene oldukça ihtiyaç duyan Boğa, Akik’le dengelenebilir. Dişil enerjiye sahip Boğa insanı eril enerjiye sahip Akik taşı ile kendini daha güvende ve koruma altında hissedebilir. Mavi Safir, Azurit, Dumanlı Kuvars da Boğa burcunu dengeleyen taşlar arasındadır.

İkizler Burcu Taşları

İkizler burcunun sembol taşı kaplan gözüdür. Zamanla adeta yarışan İkizler, sık sık gerginlik ve uykusuzluk yaşar. Dolayısı ile konsantre olmakta zorlanır. İkizler burcu insanı tüm bu olumsuz etkilere karşı, kaplan gözünün destekleyici ve pozitif enerjisinden faydalanabilir. Akuamarin, Havlit, İnci, Krizopraz, Krizokol, Yosunlu Akik, Mavi ve Sarı Safir İkizler burcuna hitap eden taşlar arasındadır.

Yengeç Burcu Taşları

Yengeç burcunun sembol taşı Aventurin (Hint Yeşimi)’dir. Depresyona, duygusal iniş çıkışlara ve strese karşı oldukça duyarlı olan Yengeç burcu Avenurin taşını duygularını dengelemek için kullanabilir. Tansiyon üzerinde olumlu etkileri bulunan taş, Yengeç burcunun fazla hassasiyette kapılmadan açık yürekli ve yumuşak tavırlar sergilemesinde yardımcı olabilir. Ay taşı, gül kuvars, beyaz ve pembe inci Yengeç burcunun taşlarındandır.

Aslan Burcu Taşları

Aslan burcunun sembol taşı Kristal Kuvars (Kuvars kristali)’dir. Duygusal dengesizlik ve enerji düşüklüğü yaşadığında, Kristal Kuvars ile dengelenerek, kaybolan enerjisini takviye edebilir. Yakut, elmas, kehribar ve sarı topaz Aslan burcunun taşları arasındadır.

Başak Burcu Taşları

Başak burcunun sembol taşı Karneol (Kırmızı Akik)’tir. Gergin, huzursuz ve stresli bir karaktere sahip olan Başak burcu, Karneol taşının pozitif eril enerjisi ile kendini destekleyerek, daha iyi hissedebilir. Zeberced, Jasper, Limon Kuvars ya da Yeşim, Başak burcunun taşlarındandır.

Terazi Burcu Taşları

Terazi burcunun sembolü Pembe Kuvars’tır. Kararsızlık, stres, enerji düşüklüğü ve konsantrasyon sorunu yaşayan Teraziler, Pembe Kuvars’tan yardım alabilirler. Opal, Safir, Turkuvaz ve Malakit burcun taşlarındandır.

Akrep Burcu Taşları

Akrep burcunun sembol taşı Obsidyen taşıdır. Olumsuz duygular, stres ve sinirsel durumların etkisi altında kalan Akrep burcu, Obsidyen taşının dengeleyici enerjisinden faydalanabilir. Ateş Opal, Akuamarin, Kaplangözü ve Hematit burca hitap eden taşlardandır.

Yay Burcu Taşları

Yay burcunun sembol taşı olan Sodalit, değerli taşlar grubundadır. Turkuaz, mavi, mor ve lacivert tonları bir arada barındırabilen Sodalit, estetik duruşuyla öne çıkar. Yay, genelde gergin bir ruh haliyle yaşar. Zaman zaman belirlediği hedefi kaybederek anlamsızlık ve amaçsızlık duyguları içinde kaybolur. Sodalit taşının dengeleyici enerjisi böyle anlarda Yay’ı toparlanması yönünde destekleyecektir. Ametrin, Ametist, Mavi Akik ve Obsidyen de Yayları dengeleyen taşlardandır.

Oğlak Burcu Taşları

Oğlak burcunun sembol taşı Jasper (Japsis)’tir. Depresyona yatkın bir duygu durumuna sahip olan Oğlaklar, zaman zaman kapıldıkları karamsar duyguların, iletişim zorluklarının ve gerilim etkilerinin baskısını hafifletmek için Jasper taşının dengeleyici enerjisine başvurabilirler. Jasper taşı sahip olduğu renkleriyle de Oğlak burcu kombinlerini zarafetle tamamlar. Oniks, Granat, Akik, Dağ Kristali Oğlak burcunun enerjisiyle uyumlu taşlar arasındadır.

Kova Burcu Taşları

Kova burcunun sembol taşı Florit’tir. Gerilimli bir karaktere sahip olan Kova burcu insanı, stres seviyesini Florit enerjisinden yardım alarak dengeleyebilir. Florit yeşilden morumsu maviye farklı ve geçişli renkleriyle Kova’nın renk beğenisine de hitap eder. Safir, Aytaşı, Turkuaz Oltu ve Akuamarin burcun uğurlu taşlarındandır.

Balık Burcu Taşları

Balık burcunun sembol taşı Ametist’tir. Renkleri ile Balık burcunu cezbeden Ametist, enerjisi ile burca canlılık ve huzur verir. Bulunduğu ortamın ve çevresindekilerin ruh halini sünger gibi çekerek algılayan Balık, yüklendiği negatif enerjiyi dengelemek için, Ametist kullanabilir. Mercan, Süngertaşı, Kumtaşı ve Kantaşı da Balık burcunu dengeleyen taşlardandır.

...


[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
burÇ, doğal taşlar, şifa


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Şifalı Taşlar Hakkında Bilimsel Gerçekler Sarya Alternatif Tıp 0 09 Ocak 2021 06:56
Resimli Şifalı taşlar, PySSyCaT Alternatif Tıp 0 15 Mart 2015 02:09
Şifalı Taşlar Hakkında Genel Bilgiler. Lcia Sağlık Köşesi 0 28 Kasım 2014 20:00
Uykusuzluk İçin Şifalı Taşlar Ecrin Alternatif Tıp 0 21 Ekim 2014 20:35
Şifalı Taşlar Ve Bilim Ecrin Sağlık Köşesi 0 16 Ekim 2014 22:10