IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Hesna

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 06 Aralık 2021, 13:04   #1
Çevrimdışı
aSk
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Burcuna Göre Nasıl Bir Baş Belasısın ?




Koç
Koç tam bir serseri mayındır. Hangi davranışınızın ardından şahlanacağı, hangi adımınızın ardından ansızın patlayacağı, ne zaman neye öfkeleneceği belli olmaz, öfkesinin gelişi önceden anlaşılmaz. Dolayısıyla siniri geçene kadar yanına yaklaşılmaz, sebebi belli olmayan duygunun çözümüne de kolay ulaşılmaz. Koç hararetlenip ses tellerini çatlatırken tam bir baş belasına dönüşür.


Boğa
Boğa bir meselede ayak diriyorsa reisi cumhur gelse ikna olmaz, sözünü yutup kararını çiğnemez. “İnadım inat dediğim olacak” demişse bir defa mümkünü yok vazgeçmez. Kuru bir inat da bazen en harlı kavgadan, kırıcı tartışmadan sinir bozucudur. Zira ne konuşmaya yanaşır ne uzlaşmaya ne de orta yolu bulmaya. Boğa; kendi söyleminde, davranışında, kararında ısrarcı olduğu anlarda tam bir baş belasıdır.

İkizler
İkizler bazen öyle bir kafa ütüler ki; beyniniz tüm kıvrımlarını kaybedip dümdüz olur, kafanız yanar, bildikleriniz kendini korumak için zihnin derinlerine kaçar, diliniz lal olur! İkizler’in dilinin çözüldüğü, konuşmasının hız kesmeden sürdüğü anda sessizliğinize gömülüp tek bir şey düşünürsünüz; bu işkencenin bir an önce sona ermesi! İkizler öfkesinden çenesinin hızını alamadığında tam bir baş belası olur.

Yengeç
hassas olan kalbinin tez kırılması, ardından iki gözü iki çeşme ağlama nöbetini kimselere bırakmaması insana ne yapacağını şaşırtır. İçi ezilen, bulamadığı soruna çözüm de geliştiremeyen göz yaşlarının karşısında çaresiz kalan kurban kişi, ne söylese ağlama krizi daha da şahlanır. Yengeç ansızın başladığı çoğu insana göre sebepsiz hüzün nöbetlerinde tam bir baş belasına dönüşür.

Aslan
Daima kendi üstünde olması gerektiğine dair inancı tam olan ilgi azalır, Aslan bir başkasının başrolü altında figüran olmak zorunda bırakılırsa, esen soğuk rüzgarlar ne balkanlardan gelir ne klimadan; rüzgârın en dişlisi Aslan’ın geçilmeyen havasından eser! Kibir hırkasını giyen, soğuk tavrını takınan, burnunu bir anda havaya diken Aslan; önemsenmediğini hissettiğinde tam bir baş belası olur.


Başak
Başak’a bir şey beğendirmek deve sürüsüne hendek atlatmaktan zordur çoğu zaman. Boşuna demiyoruz detayların hâkimi, analitik düşünmenin yetkili mercii diye! Siz istediğiniz kadar özenin, herkesin onayını alıp son kertede kendinizi Başak’ın huzuruna çıkıp tam not almak için hazır hissedin; yine de Başak’ın beğenmemek için her daim hazırda bir sebebi olur. Bir Başak ile aralıklarla karşılaşmak ruh durumunu çok etkilemese de uzun süre maruz kalmak sinir sistemini çökertebilir. Başak hiçbir şeyi beğenmeyen bir baş belasıdır.

Terazi
Terazi ilişkide olduğu insanlara özellikle sevgilisine çift taraflı bantla tez elden yapışır, an itibariyle tüm adımlarını birlikte atmaya bayılır. Ama insan toplumsal olduğu kadar bireysel yaşamda kendini gerçekleştirmek isteyen, yalnızlığından beslenen de bir canlıdır. Terazi’ye bunu anlatamazsınız. Kapıyı açmazsınız bacadan düşer, telefonlara cevap vermezsiniz karşınızda biter! Bir rahat ver kafa dinlemek istiyorum deseniz dinlemez; “sen yine dinle kafanı benim ne zararım var” demeden geçip gitmez. Terazi dibinizden ayrılmayan tam bir baş belası olabilir.

Akrep
Akrep insanı sürekli tetikte tutan bir gerilim hattının sahibidir. Canınız ciğeriniz, Akrep dostunuz yaşam boyu size zarar vermeyecek, herhangi bir konuda ters düşmeyecek olabilir, siz de esasen bu ilişkideki sadakatten emin olup aksini alenen düşünmüyor olabilirsiniz ancak Akrep’in gizemli varlığı, karanlık mizacı insanda yine de hep tetikte olma isteği uyandırır. Akrep tüyler ürpertici bir baş belasıdır.

Yay
Yay rahattır! Dert tasa bilmez, kaygılanmaz çünkü hiçbir şeyin negatifini düşünmez. Aslında iyi de yapar! Çoğu insan henüz başına gelmemiş, herkes kadar karşılaşması muhtemel nice durumu uzaktan dahi görmeden kendine yük eder, ya başıma gelirse korkusuyla bir ömür diken üstünde yaşar. Yay’ın başına da gelse “bana bir şey olmaz” demesi keyfinin bozulmamasına yeter! Mesele ciddi dersiniz güler, kritik olduğunu söylersiniz aman boşver der; böyle durumlarda Yay sinir bozar, Allahlık bir baş belasına döner!

Oglak
“Bugün kendimi biraz yorgun hissediyorum, canım da hiç çalışmak istemiyor, sevgilimden ayrıldım depresyondayım” gibi yaşamsal demoralizasyonların Oğlak’ın sistematiği içinde herhangi bir karşılığı yoktur. Hiçbir sebep planlanan işin yapılmaması için gerekçe olamaz, sistem kimsenin özel meselelerinden dolayı aksayamaz! İnsan karar verme yeteneğine sahip bir robottur Oğlak için, duygusal devinimleri mesleki hayatına etkiyemez! Oğlak burcu bir yöneticiniz varsa, bir diktatör tarafından yönetiliyor olmanız muhtemel, iş hayatınızda tam bir baş belasıyla uğraşmanız da kaçınılmaz olur!

Kova
Kova farklıdır. Özellikle bir yükselen Kova’yı gördüğünüz anda az sonra değişik bir deneyim yaşayacağınızı hisseder, “ne kadar farklı bir tip” diye düşünmeden edemezsiniz. Kova’nın bilgi çeşitliliği, alternatif çözüm üretme konusundaki yeteneği, teknolojiye olan herkesten biraz fazla ilgisi elbette kimliğine yansır ve Kova sıradan insanların arasında kimi özellikleriyle muhakkak fark yaratır. Tabi kimi davranışları yeni bir deneyim yaşattığı için hoşa giderken kimileri geleneksel yapının çok uzağında olduğu için sevilmez. Kova bu yönüyle değişik bir baş belasıdır.

Balık
Balık’ın azıcık canı sıkılsın yüzü düşer, sohbet sarmasın uzaklara dalar gider! Balık’ın zihni de duyguları da su gibi dalgalıdır; niçin yükseldiğine ne sebeple durulduğuna akıl sır ermez! Neşesini belli bir düzeye getirince sabitleyemez, hüznünü günlerce sürdüremez. Bir de dibi görmeye pek meraklıdır. Hemen tarumar olup, depresyonun karanlığına düşmeye de meyillidir. Balık pek nane molla bir baş belasıdır.

__________________

Kullanıcı imzalarındaki bağlantı ve resimleri görebilmek için en az 20 mesaja sahip olmanız gerekir ya da üye girişi yapmanız gerekir.

Ve görüyorsun ki .. Alnımıza yazılanla ..Gönlümüze kazınan bir olmuyor…
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Alt 27 Nisan 2022, 18:19   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cevap: Burcuna Göre Nasıl Bir Baş Belasısın ?




Alıntı:
. Kova
Kova farklıdır. Özellikle bir yükselen Kova’yı gördüğünüz anda az sonra değişik bir deneyim yaşayacağınızı hisseder, “ne kadar farklı bir tip” diye düşünmeden edemezsiniz. Kova’nın bilgi çeşitliliği, alternatif çözüm üretme konusundaki yeteneği, teknolojiye olan herkesten biraz fazla ilgisi elbette kimliğine yansır ve Kova sıradan insanların arasında kimi özellikleriyle muhakkak fark yaratır. Tabi kimi davranışları yeni bir deneyim yaşattığı için hoşa giderken kimileri geleneksel yapının çok uzağında olduğu için sevilmez. Kova bu yönüyle değişik bir baş belasıdır.

Çözmüş bizi sdjk

__________________
Kimsenin fark edemeyeceği detayları görmeyi çok severim. ❣
 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
burÇ


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Onu burcuna göre tavla. Düş Burçlar, Fallar ve Kehanetler 1 25 Şubat 2015 23:45
Burcuna Göre Gelinliğini Seç Hesna Burçlar, Fallar ve Kehanetler 6 15 Temmuz 2010 20:57