IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2022, 19:31   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Gerçeklerden kaçan burçlar




BALIK BURCU

Balık burçları kendi hayâl dünyasında yaşamayı sever. Bu sebeple gerçeklerden kaçar ve bunu kabul eder. Gerçek dünyayla yüzleşmekten nefret ederler. Çevrelerindeki gerçekleri kabul etmek zorunda kaldıklarında keyifsiz olurlar.

Balık burçları hayatlarından kaçarlar ve bu onların profesyonel hayatı veya özel hayatı olabilir. Etraflarında oluşan en ufak sorun bile uzaklaşmanın yollarını ararlar.
KOVA BURCU
Kova burçları kalplerinin kırılmasından çok korkar. Bu sebeple gerçeklerle yüzleşmekten çok sert bir şekilde kaçarlar. Kullanılacaklarından korktukları için ilişkilerinden de uzaklaşırlar.

Yalnızlıktan korkarlar ve bu korku onların her türlü gerçek bağlantıdan kaçınmasına neden olur. Partnerlerinin onları her an terk edebileceğini düşünürler. Kova burçları bu kalp kırıklığına asla dayanamaz.
TERAZİ BURCU
Terazi burcu olanlar, kendi hatalarını kabul etmeleri gerektiğinde her durumdan kaçarlar. Kendi yaptıklarının sorumluluğunu almaktan kaçmak söz konusu olduğunda hiçbir fırsat bırakmazlar.

Bu genellikle işyerlerinde çok olur ve yanlış yaptıklarını asla kabul etmemelerinin temel nedeni, başkalarının önünde kötü görünmek istememeleridir. Terazi burçları imajlarıyla çok ilgilenirler.
OĞLAK BURCU
Oğlak burçları genellikle hayatlarını tüm gerçekliği ile yaşamayı sever. O yüzden onların zaman zaman gerçeklerden kaçmak istemesi şaşırtıcı olabilir.

Oğlak burçları iş hayatlarında her zaman başarılı olmak ister. Ancak sorumluluklardan kaçabildiği kadar kaçarlar. Stresini artıran hiçbir iş onlara göre değildir. Eğer mutsuz oldukları bir ortamda olduklarında ellerinden geleni yaparak oradan uzaklaşırlar.

Koç, Boğa, İkizler, Başak, Aslan, Akrep ve Yay, gerçek koşullardan hoşlanmazlar ama gerçeklerden de kaçmazlar. Sorunları nasıl ele aldıkları farklı bir tartışma konusu olabilir ama onlar sonuna kadar mücadele ederler.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Sirkten kaçan Fil. Ocean Hayvanlar Alemi 1 02 Ocak 2016 15:35
Kaçan kaçana! Desmont Fenerbahçe 0 01 Mart 2015 12:49
Kaçan Kovalanır mı ? AnqeL Ah Kadınlar 0 11 Şubat 2012 11:48