IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 30 Kasım 2022, 19:32   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Bu burçlara sahipse nikah masasına koşun




Burçlar aile, ilişki ve arkadaşlıklarda oldukça belirleyici olabiliyor. Evlilik istenen süreçlerden olsa da oldukça zor durumlara yol açabiliyor. Sevgiliyken çok mutlu olduğunuz insan evlenince bambaşka birine dönüşebiliyor. İşte tam da bu kısımda burçlar devreye giriyor. Bazı burçlar evililikte başarısız olurken bazıları ise partnerlerini çok mutlu ediyor. İşte ideal eş burçları...
YENGEÇ BURCU
Yengeç burcu ideal eş listenin birinci sırasında yer alıyor. Bir kere sağlıklı bir evlilik için gerekli olan her şey fazlasıyla onda var. Koruyucu kimliğiyle ileride doğacak çocuklarını gözlüyor. Empatinin kitabını yazıyor, seni yargılamıyor, yadırgamıyor. Önce anlamaya çalışıyor sonra hoşgörüsünü sonuna kadar kullanıyor. Ailesine düşkünlüğünden bahsetmeye gerek bile yok! Onun namını herkes biliyor. Belki de yakınında bir yerlerde nikah tarihi almak için seni bekliyor.
BOĞA BURCU
Güven konusunda yüzyılın patentini almış, düzenli ilişkide master yapmış Boğa burcunun değeri çeyrek altın gibi artıyor. Kendini bilen bir Boğa, evlilik söz konusu olduğunda, çıktığı yolda sonra derece emin adımlarla ilerliyor, sevdiğini bağrına basıp onu bir parçası gibi sahipleniyor. İdeal eş adayları listesinde ikinci sırada yerini kapıyor.
OĞLAK BURCU
Olgun, kendini bilen, sorumluluk alabilen, verdiği sözden dönmeyen, prensiplerinden asla vazgeçmeyen biri var sırada. Geleneksel yapısıyla öne çıkan Oğlak burcu, iki günlük heyecan peşinde koşmaz, zamanını boşa harcamaz. Hedef odaklıdır, her şeyde olduğu gibi. Gözüne birini kestirir, karşıdan da şöyle bir göz gezdirir yanına yakışıyor mu, onu gerçekten taşıyabiliyor mu diye. Aileden de onayı alırsa işin resmiyete kavuşması an meselesi. E hayat kısa, bir an önce işleri yoluna koymalı, mutlu sona giden adımlar birer birer atılmalı. Ciddi ilişkilerin insanı Oğlak burcunun adı ideal eş adayı listemize altın harflerle yazılmalı.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Merve Boluğur, 2 Ekim'de nikah masasına oturuyor KoJiRo Magazin Haberleri 7 24 Kasım 2022 21:32
Bu burçlara sahipse nikah masasına koşun Sarya Burçlar, Fallar ve Kehanetler 2 09 Kasım 2022 15:07
Şenay Akay nikah masasına oturdu NurSima Magazin Haberleri 0 03 Ağustos 2021 18:46
Sıla ve Hazer Amani nikah masasına oturdu. BuSe~ Magazin Haberleri 7 14 Ocak 2020 17:27