IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 14 Ocak 2012, 21:20   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cabal Warrior Kısa Rehber




Bu konumda warriorlarda leveline göre item seçimini anlatacağım. Başlayalım:

1-60 level aralığı.

Bu aralıkta kesinlikle crit.amp warrior olmaya çalışmayın. Kendinize adept setinizi dizin ve skill kasarken exp de kasın. Belki bir iki şey düşer satıp para kaldırırsınız biraz ^^ Bu aralığın %100 ü Standart Warrior sınıfına girer. Normal +2 - +4 aralığında kıyavetler giyerler.

60-80 level aralığı.

Kendinize daha iyi set parçaları alın ama adept setinizi satmayın. Gidip Fort.Ruina'da adept setle skill kasın. Swordunuz bu levelda minimum G.Master olmalıdır. Aynı zamanda bir kaç kullanışlı takı almayı da ihmal etmeyin. Crit. Amp. Warrior planlayanlara : Şimdiden para kasmaya başlayın. Güzel droplar alacağınız yerlere gidin ve droplarınızı satın.

80-99 level aralığı.

Görevlerden müthiş para kaldıracağınız aralık. Bu aralıkta görevlerden kaldırdığınız paralara çok ihtiyacınız olacak. 95 levelda son ırk seçimi hakkınız var o yüzden dikkatli seçin ırkınızı. Üstünüze standart bir +3 - +6 osm. set dizebilirseniz yararınıza olacaktır. Aynı zamanda bu levelda skill kasmaya acayip abanmanız gerekmekte. 100 level olduğunuz zaman swordunuz a.trans olarak çıkmalısınız bu aralıktan. Aynı zamanda magiciniz de en az Expert olmalıdır.

100-130 level aralığı.

Story görevleri bitti ancak class rank up görevlerinin müthiş getirileri başladı. Crit.Amp. olacak warriorlar uyanın! Acil olarak amp parçalarınızı almaya başlamalısınız! 110 level olduğunuzda dual trans olmanız gerekmekte. Bunu aklınızda tutarak yola devam edin. Standart warriorlar shineguard hp set +6 ile bu level aralığını idare edebilirler.

130-150 level aralığı.

Bu level aralığında artık standart warriorların mithrillerini, crit.amp. warriorların da shadowtit. - osmium setlerinin hazır olması gerek. Savaşlardan wExp kaldırmaya bakın ve plate of honour görevlerini yapın. 140 leveldan sonra pf de parti ile kasın. Bu levelda iyi bir guildde iseniz siz karlı çıkarsınız. Guildle kasmak her zaman daha iyidir.

150-170 level aralığı.

Artık standart warriorların üstlerinde +4 - +7 mithriller, crit.amp. ların üzerinde de bir kaç mithril parça ve dual rol +2 olması gerek. Aynı zamanda AoP size yardımcı olabilir. Artık kasmak iyice zorlaşıyor. Guild halinde boss avlayacak levela geldiniz. Olabildiğince hızlı kasılın. Guildden çıkmayın. Yeni guild bulmak için uğraşabilirsiniz.

__________________
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Konu KarakıZ tarafından (14 Ocak 2012 Saat 21:48 ) değiştirilmiştir.
 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
cabal, kısa, rehber, warrior


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Kısa Aşk Sözleri-Kısa Aşk Mesajları-Kısa Aşk Sözü-Kısa Aşk Mesajı 2011 2012 PauL Aşk ve Sevgi Köşesi 0 15 Kasım 2011 12:50
2011- Bayan Kısa Saç Şekilleri + Kısa Saçlar da Moda Rüzgarı... Sevda Ah Kadınlar 0 21 Kasım 2010 18:57