IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 16 Temmuz 2013, 16:55   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Cabal Online ye Başlamak İsteyenlere




Merhabalar arkadaşlar herhangi bir rehber bilgisi niteliğinde değil ama oyuna başlamak isteyenler veya çıkmazda kalanlar için yardımcı olmaya çalışıcam
Öncelikle oyuna genelde knight onlineyi denemiş ve bırakmış oyuncular başlamak istiyor bu anlamda oyun knight onlineden daha karışık geleceği için ilk zamanlarda sıkılabilirsiniz.Oyunu öğrendikçe emin olunki sizi daha çok içine çekicek.
Cabalı knight online ile kıyaslamak gerekirse grafik bakımından cabal knightin çok ilerisinde bir oyun. Skiller vuruş stilleri sizi okadar içine çekiyorki bir an önce yeni skillere sahip olmak istiyorsunuz yani sırf skilleri görebilmek için bile oyun oynanır.
Kötü yanlarına gelecek olursak oyun bir zaman sonra sizi sıkıyor çünkü knight online gibi belirli bir savaş alanı yok.Canınız her istediğinizde gidip savaşacağınız biryer yok yani. Diğer ırkla savaştığınız belirli bölgeler var ama oralarda ne fazla oyuncu bulabiliyorsunuz nede adam kestiğinizde elle tutulur birşey elde edebiliyorsunuz (np,para vs.) Level kasarken öyle fazla kişiye gereksinim duymuyorsunuz zorlandığınız yerlerde 2-3 kişi exp kasabiliyorsunuz. Oyunun dungeon ismi verilen yerleri var asıl expi ve itemi buralardan elde ediyorsunuz önemli olan bu dungeonların gidişatını inceliklerini öğrenmek böylece gerekli seviye ve itemleri yapınca tek başınızada üstesinden gelebiliyorsunuz.Zorlayıcı yerlerde var tabiki buralarıda guild (clan) bularak yardımla halledebilirsiniz.
Kısaca belirtmek gerekirse oyun her yönden knightın çok ilerisinde fakat knight online kadar sizi kendine bağlamıyor yinede bir sürede olsa vakit geçirmenizi oyunu denemenizi tavsiye ederim ücretsiz oyunlar arasında sıyrılan hakkını veren bir oyun. Bunun dışında sorularınız varsa yardımcı olmaya çalışırım iyi oyunlar.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları sohbet odaları Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
başlamak, cabal, online, ye, İsteyenlere


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 
Seçenekler
Stil

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Cabal Online >>> Pc Özellikleri KarakıZ Online Oyunlar 1 11 Şubat 2013 17:03
Cabal Online Karakterler? KarakıZ Online Oyunlar 0 22 Aralık 2011 11:22