IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Sony-Ericsson - Satio (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/283899-sony-ericsson-satio.html)

AngeLus 30 Ekim 2009 16:28

Sony-Ericsson - Satio
 
Sony Ericsson'un yeni modeli Sony-Ericsson Satio multimedya cep telefonu kullanıcılara üstün bir multimedya deneyimi sunuyor. Satio cep telefonunun 3.5 inç büyüklüğündeki ekranı 16:9 geniş ekran formatı desteğiyle kullanıcıların filmleri, [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] dizilerini ve video klipleri canlı seyrediyormuş gibi müthiş bir göz ziyafeti eşliğinde izlemelerini sağlıyor. Ayrıca kullanıcılar telefonun 12.1 megapiksel çözünürlüklü dijital kamerası ile mükemmel fotoğraflar çekilerek bunları sevdikleriyle kolaylıkla paylaşabiliyorlar. Sony Ericsson'un yeni modeli Satio cep telefonu kullanıcıların tüm medya içeriklerine tek bir yerden ulaşmalarını sağlıyor. Kullanıcılar mevcut beş panel aracılığıyla en sevdikleri özelliklere direkt olarak tıklayıp erişebiliyorlar.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...] [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Sony Ericsson Satio - PlayNow arena
Kullanıcılar Sony-Ericsson PlayNow Arena aracılığıyla heyecan verici müzikleri, filmleri ve oyunları indirerek 16:9 geniş format desteğe sahip olan Sony-Ericsson Satio cep telefonunun kristal berraklığındaki ekranında kişiselleştirilmiş eğlence deneyiminin keyfini çıkarabiliyorlar. Sony-Ericsson PlayNow arena özel olarak geliştirilmiş zil seslerini, melodileri ile DRM bağımsız müzik parçalarını dünyanın her yerindeki kullanıcıların hem kişisel bilgisayarlarına ve hem de cep telefonlarına indirme imkânı tanıyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 10:42.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net