IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Sinyal sorununu kimse mi göremedi? (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/344544-sinyal-sorununu-kimse-mi-goremedi.html)

Slipknot 16 Temmuz 2010 20:04

Sinyal sorununu kimse mi göremedi?
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

iPhone 4'teki sinyal sorununa şaşırıp, koskoca Apple'da bu sorunu önceden görebilecek bir kişi bile yok muydu diye düşünenlerdenseniz, size Apple'ın bu konu hakkından birden daha çok kez uyarıldığını söyleyelim.

İlk uyarı Ruben Caballero isimli Apple'da yüksek kademelerde çalışan bir mühendis ve anten uzmanından geldi. Caballero'ya çok yakın bir kaynaktan alınan habere göre, anten uzmanı bu sorun için Steve Jobs dahil şirketin en üst kademelerine başvurmuş. Ancak Apple bu sorunu göz göre göre kenara itmiş. Caballero hala Apple'da çalıştığı için bu konu hakkında bir yorumda bulunmadı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'a gelen ikinci anten uyarısı ise AT&T'den oldu. Bazı haberlere göre AT&T de erken test aşamasında antenle ilgili sorunları Apple'a iletmiş ancak sorunlar yalnızca iletilmekle kalmış.

Apple'ın bu sorunu görmezden gelmesinin sebebi olarak, iPhone 4'ün anteninde yapılacak herhangi bir değişimin telefonun boyutlarına ve ağırlığına da yansıyabileceği gösteriliyor. iPhone 4'ün şu anki anteni, ağırlık ve boyuttan tasarruf etmek için telefon çerçevesinin etrafında döndürülmüş durumda.
Kaynak : Chip.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 15:50.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net