IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 12 Eylül 2011, 16:38   #1
Çevrimdışı
Spy
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
WP7 Mango'da bizi heyecanlandıran 5 yeni işlev!




[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Windows Phone 7 Mango'lu bir cep alma için pek çok neden var. Ama bu beşi hepsinden daha önemli!

Microsoft, Mayıs ayında Windows Phone 7 Mango güncellemesini ilk kez tanıttığından bu yana onu sabırsızlıkla bekliyoruz. Mango'nun WP7'ye 500'den fazla geliştirme getirdiği, bunun yanında beklenen çoklu görev desteğinin de sonunda geldiği biliniyor. Çok yakın bir zamanda Mango'lu cepleri görmeye ve güncellemelere erişmeye başlayacağız; ancak şimdi isterseniz Mango'daki en heyecan verici 5 özellikten bahsedelim.

Yepyeni bir donanım: HTC Titan, 4.7 inç gibi dev bir ekranla ve 480x800 çözünürlüğüyle gelecek. 1.5GHz'lik cep canavarı, 16GB depolama alanı sunacak. HTC Radar ise 1GHz işlemcinin yanında 8GB dahili depolama alanı ve 512MB RAM sunacak.

LG'nin ise Optimus 7'nin yeni bir sürümünü ve bunun yanında Fantasy adında yeni bir cebi piyasaya süreceği dedikoduları mevcut. Sızan resimlere göre Fanstasy'nin ekranı, ortalamadan büyük olacak gibi görünüyor.

Samsung'un yeni cepleri ortaya çıkmış olsa da isimleri, özellikleri ve çıkış tarihleri henüz bilinmiyor. WP7 Mango'lu diğer yeni cepler arasında Acer, ZTE ve tabi ki uzun süredir beklenen Nokia gibi üreticilerin telefonları var.

Bing daha eğlenceli ve daha kullanışlı: "Local Scout" özelliği sayesinde GPS yoluyla bulunduğumuz yere özel sonuçlar alabileceğiz. Yakınımızda bulunan bir restoranı bulmak gibi.

Müzik arama özelliği sayesinde ise şu an çalan bir müziğin kime ait olduğunu kolaylıkla bulabileceğiz.

Google Goggles'a benzer bir görsel arama özelliği de Windows Phone'daki yerini alacak. Bir ürünün fotoğrafını çekerek, onun hakkında daha fazla bilgi alabileceğiz.

Daha çok eğlence: Xbox meraklısıysanız, WP7'deki Games Hub'ı beğeneceksiniz. Mango güncellemesiyle beraber Xbox Live'da mesajlaşma daha iyi bir hale gelecek, Xbox Live profilinizi düzenleyebileceksiniz. 3 boyutlu avatar'ınız ise artık animasyonlu olacak.

Gelişmiş Microsoft Office: PC'nizde yazdığınız bir belgeyi SkyDrive'a kaydedip telefonunuzda açmanız artık mümkün olacak. Herhangi bir e-posta klasörünü başlangıç ekranınıza tutturarak ona hızlıca erişebileceksiniz. Güncelleme, Outloo kullananlar için de e-postaya erişimi kolaylaştıracak.

Daha akıllı ve daha fazla uygulama: Microsoft, yeni App Connect işlevi ile uygulamaları iOS ve Android'dekinden farklı bir hale getirmeyi amaçlıyor. Microsoft'a göre diğer platformlardaki uygulamalar, telefonunuzun diğer özellikleriyle etkileşim kurmuyor. App Connect ise tüm uygulamalarınızdan bir takım bilgileri arama ile bir araya getirecek. Bu sayede, örneğin bir film arıyorsanız, arama sonuçlarınıza Fandango uygulamasından gelen sonuçlar da eklenecek.

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Cevapla

Etiketler
5, bizi, heyecanlandıran, işlev, mangoda, wp7, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Badnickzline [nick degişince işlev] Heavenly mIRC Scripting Sorunları 3 23 Şubat 2011 18:07
Bizi kimse değil bizi biz yaktık yarim Dilara Şiir, Hikaye ve Güzel Sözler 0 23 Kasım 2010 04:38
Bot için işlev die4you mIRC Scripting Sorunları 1 20 Şubat 2010 10:51
Mango etekler Jady Ah Kadınlar 0 24 Ekim 2008 09:48