IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   GSM operatörü bu kez "Kaya"ya çarptı! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/425459-gsm-operatoru-bu-kez-quotkayaquotya-carpti.html)

dreamy 10 Kasım 2011 15:05

GSM operatörü bu kez "Kaya"ya çarptı!
 
Bir GSM operatörünün, Tüketiciler Birliği Genel Başkanı Nazım Kaya'ya, hizmeti kullanmadığı halde 58 liralık internet faturası gönderdiği öğrenildi.

Kaya, yaptığı açıklamada, güzel geçen Kurban Bayramı'nın ardından güne çok şaşırdığı ilginç bir faturayla başladığını söyledi.
Abonesi olduğu GSM operatöründen 58 liralık internet kullandığına ilişkin fatura geldiğini anlatan Kaya, şöyle konuştu:
''İnternete bağlanması mümkün olmayan bir telefon kullanıyorum. Bu telefonla internet hizmeti almam mümkün olmadığı halde 58 liralık internet faturası çıkarılmış. Sektörde rekabet zirve yaptı. Buna rağmen şirketlerin karları hiç düşmüyor, aynı seviyede devam ediyor. Vatandaşa farklı rakamlarla fatura göndererek, haksız kazanç elde ediyorlar. Müşteri hizmetleri, 'ayrıntılı detay incelemesi yaparsanız kullandığınız görülür' şeklinde bir savunma sunuyor. Faturayı siz yapıyorsunuz, istediğini işleyebilirsin. Rekabetten kaybettikleri kazancı, internetten ve görüşme fazlalığından telafi etmeye çalışıyorlar.''
Konuyu ve firmayı, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumuna (BTK) taşıyacağını ve şikayetçi olacağını dile getiren Kaya, şunları kaydetti:
''Elimde konuyla ilgili belgeler var. Kesinlikle kullanmadığım bir hizmetin bedeli isteniyor. Vatandaşların, bu durumla karşılaştıklarında abone oldukları GSM firmasına ve BTK'ya şikayetçi olmalarını istiyoruz. En kolay yol olan ödemeyi yapmayıp, şikayet etsinler. Firmalar sorgulandıklarını görsünler. En azından vatandaş, almadığı hizmete para ödemesin.''

Veteknoloji



Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:48.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net