IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

1Beğeni(ler)
  • 1 Post By Deep

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 15 Mart 2012, 16:47   #1
Deep
Guest
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Dokunmadan algılayan akıllı telefon!




Sony, Ericsson olmadan devam ettiği Xperia serisine Xperia Sola’yı ekledi.

Sony'nin yeni telefonu Xperia Sola parmağınızı ekran dokunmadan algılayarak internet sayfalarında dolaşmanızı sağlıyor.

Android 2.3 işletim sistemini kullanan cihaz, 1 GHz hızında çift çekirdekli NovaThor işlemci, 854×480 çözünürlük sunan 3,7 inçlik TFT LCD ekran, 512 MB RAM ve 8 GB dahili hafızaya sahip. MicroSD kart yuvası sayesinde hafızası 32 GB’a kadar artırılabiliyor. 5 megapiksel çözünürlük sunan kamerası ile 720p HD vidyolar çekebileceğiniz Sola, Wi-Fi, Bluetooth, aGPS, DLNA ve NFC teknolojisini destekliyor.
107 gram ağırlığındaki telefon yalnızca 9,9 mm inceliğinde ve 6 saate kadar konuşma süresi, 475 saate kadar bekleme süresi, 40 saate kadar müzik dinleme ve 6 saate kadar vidyo izleyebilme olanağı tanıyor.
Sony'nin geliştirdiği Xperia serisinin yeni modeli Sony Xperia sola, kullanıcıları “floating touch” özelliği, NFC teknolojisi, Mobile Bravia Engine ile güçlendirilmiş Reality Display ekranı ve çift çekirdekli işlemcisiyle eğlenceli ve bir o kadar da büyüleyici bir dünyaya davet ediyor
Yenilikçi floating touch (dokunmadan temas) özelliği ile sihirli bir şekilde, ekrana dokunmadan web taramasına imkân tanıyan yeni Sony Xperia sola, Xperia SmartTag’lerle (NFC etiketleri) kullanıcıların akıllı telefon ayarlarını ve uygulamalarını kendi yaşam tarzlarına uyarlayabilmelerini sağlıyor.

Sihir Sony Xperia sola ile başlıyor!
Yeni Sony Xperia sola, Sony'nin benzersiz floating touch özelliği sayesinde kullanıcılara parmaklarını ekranın üzerinde hareket eden bir imleç gibi gezdirerek, ekrana tam olarak dokunmak zorunda kalmadan internette gezinme olanağı sağlıyor. Böylece istenilen bağlantı bulunduğunda kolaylıkla seçilebiliyor ve basit bir dokunuşla sayfaya gidilebiliyor.

Xperia sola’nın, sihir hissi veren floating touch özelliği, kullanıcılara internette gezinmenin eğlenceli yeni bir yolunu sağlarken, en son teknolojiyle şov yapma imkanı da sunduğunu dile getiren Sony Mobile Communications Xperia Pazarlama Bölümü Başkanı Calum MacDougall; “Ürünle birlikte gelen Xperia SmartTag’ler ve Sony Eğlence Ağı üzerinden en son içeriğe ulaşılabiliyor, bu da Xperia sola’yı kullanım kolaylığı, eğlence ve yenilikçilik arayan kullanıcılar için mükemmel bir akıllı telefon haline getiriyor” dedi.

Gününüzü SmartTag ile kolaylaştırın!
NFC teknolojisine sahip olan Sony Xperia sola kullanıcıların, günlük akıllı telefon deneyimlerini kolaylaştırmak için iki adet NFC Xperia SmartTag ile birlikte sunuluyor. Bu teknoloji sayesinde Android işlemcili Sony Xperia sola, SmartTag’e dokundurulduğunda, akıllı telefona önceden tanımlanmış uygulamalar başlatılabiliyor.

Xperia sola ile birlikte sunulan iki adet SmartTag 10 komuta kadar kişiselleştirilebiliyor. SmartTag’lerden biri oturma odası için Wi-Fi özelliğini açma, Google üzerinden haberleri başlatma ve hava durumunu sorgulama komutuyla, diğeri de yatak odası için alarmı açma ve sessiz moda geçme gibi hazır uygulamalarla geliyor.

Yeni Sony Xperia sola NFC eşlemesini de destekliyor. Kullanıcılar bu sayede akıllı telefonlarını birbirine hafifçe dokundurarak diğer NFC akıllı telefonlar üzerindeki uygulamaları ve hizmetleri kendi telefonlarına aktarabilecek mükemmel bir bağlantı gücünün keyfini çıkarabilecekler.

Eğlence; her zaman, her yerde!
Xperia sola, Mobile BRAVIA Engine ile güçlendirilmiş Reality Display ekranıyla net ve canlı görüntü sağlarken, xLOUD™ ve 3D surround sound ses teknolojileri de dinlediğiniz içeriklerin keyfini maksimumda yaşamanızı sağlıyor. 1GHz çift çekirdekli işlemcisi ile performans kavramını yeniden tanımlayan Sony Xperia sola, sahip olduğu hızlı çekim özelliği ile kamerayı tek bir tuşla birkaç saniye içinde uyku modundan snap (şipşak) moduna almayı sağlıyor.

Kullanıcılar ayrıca Sony Eğlence Ağı ile üst düzey eğlence deneyimlerine erişim sağlayabiliyor. Bu ağ sayesinde kullanıcılar en yeni Hollywood filmlerini Vidyo Unlimited bölümünde izleme ve Music Unlimited aracılığıyla da milyonlarca şarkıyı dinleme imkanına sahip olacaklar.

Yeni Sony Xperia sola siyah, beyaz ve kırmızı renk seçenekleriyle 2012’nin ikinci çeyreğinde kullanıcıların beğenisine sunulacak.

Xperia sola’nın başlıca özellikleri

• Web’te kolay gezinme deneyimi için floating touch (dokunmadan temas) özelliği

• Kutu içerisinde yer alan NFC özellikli Xperia SmartTag (akıllı etiket) ile hızlı uygulama yüklemesi ve içerik paylaşımı

• 3.7” Mobile BRAVIA Engine teknolojisine sahip Reality Display Ekran

• Süper hızlı göz atma için, bir 1GHz çift çekirdekli işlemci

• Hafif ve yüksek sesle dinlemek için xLOUD ve 3D surround ses teknolojisi

• Önceden yüklenmiş m p 3 ve Music Unlimited** uygulamalarının yer aldığı Sony Eğlence Ağına doğrudan erişim

• Android platform 2. 3 ile lanse edilmektedir ve Android 4.0’a 2012 yazında yükseltilecektir.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları reklam ver Benimmekan Mobil Sohbet
Cevapla

Etiketler
akıllı, algılayan, dokunmadan, telefon


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
En iyi akıllı telefon! Deep Samsung 0 02 Mart 2012 17:22
Hem akıllı hem ucuz telefon! Deep Cep Telefonlar 0 27 Şubat 2012 18:26
Standart telefon fiyatına akıllı telefon! Deep Turkcell 0 20 Ocak 2012 20:02
Kusursuz bir akıllı telefon! Deep Samsung 0 02 Ocak 2012 15:43
3 gün kapanmayan akıllı telefon! dreamy Cep Telefonlar 1 29 Eylül 2011 16:39