IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Nokia Maps'e Gerçek Zamanlı Trafik Takibi (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/468141-nokia-mapse-gercek-zamanli-trafik-takibi.html)

ALeMCi 30 Mart 2012 23:21

Nokia Maps'e Gerçek Zamanlı Trafik Takibi
 
Nokia, Maps uygulaması için yeni bir güncelleme çıkardı. Güncelleme sayesinde artık gerçek zamanlı olarak trafik yoğunluğunu haritada görebileceğiz.

2010'a kadar düşüş yaşayan Nokia, Microsoft ortaklığından sonra belini doğrultmaya başladı. Lumia ailesinin 1 milyon barajını geçmesi, yeni nesil Belle cihazlar ve S40 telefonları ile hala genel mobil telefon pazarının lideri.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Firmanın harita uygulaması olan Nokia Maps, en etkili harita uygulamalarından biri. Nokia, mevcut Symbian ve Windows Phone modellerindeki Maps uygulamasını güncelledi. Artık yeni uygulama ile beraber şehirlerdeki anlık trafik durumunu görebileceğiz. Trafik durumuna göre yeşilden kırmızıya göre değişecek olan yollar haritada yer alacak.
Şimdilik sadece Mumbai ve Delhi şehirlerinde çalışan sistem, yakın zamanda diğer şehirlere de gelecek. Nokia'nın diğer firmalara göre önemli artılarından biri olan harita uygulamasına bakalım daha neler eklenecek?


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 18:41.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net