IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Draw Something Yükselişte (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/469617-draw-something-yukseliste.html)

ALeMCi 04 Nisan 2012 11:53

Draw Something Yükselişte
 
Akıllı telefonların yeni fenomeni olan Draw Something adlı uygulama, hızla yayılmaya devam ediyor. İşte uygulama ile ilgili ilginç istatistikler.

Hem Android hem iOS için kısa sürede bir numaraya yükselmeyi başaran popüler uygulama Draw Something, birçok rekora gözünü dikmiş gibi görünüyor. Kullanıcının kişi ya da nesneleri çizerek karşı taraftakine anlatmaya çalıştığı uygulama yeni Angry Birds olabilecek gibi görünüyor.

Dünya çapında 37 milyon adet satan oyunun 20 milyon aktif oyuncusu, uygulamanın yayınlandığı 7 hafta öncesinden bugüne kadar toplamda 3 milyardan fazla çizim yaptılar.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Uygulama ile her saniyede yapılan çizim sayısı ise 2000 civarında. Draw Something'in 85 ülkede birinci sırada olduğu düşünülürse bu sayı son derece normal görünüyor. Uygulamanın günlük getirisi ise 250 bin dolar olarak açıklandı. 9 günde 1 milyon kullanıcıya ulaşan uygulama, büyük bir hızla yaygınlaşmaya devam ediyor.

Görünüşe göre Draw Something, önümüzdeki haftalarda da adından bir hayli söz ettirecek bir uygulama. Resim kabiliyeti olan arkadaşlarınızla oynamanız durumunda son derece eğlenceli olabilecek olan bu uygulamayı "Ben Cin Ali bile çizemiyorum" diyen arkadaşlarınızla oynamamanızı tavsiye ederiz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 19:31.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net