IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   HTC, J ile Japon Pazarına Giriyor (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/475841-htc-j-ile-japon-pazarina-giriyor.html)

ALeMCi 22 Nisan 2012 17:31

HTC, J ile Japon Pazarına Giriyor
 
HTC'nin Japonya piyasasına ismi ile vurguda bulunduğu J modeli, Japonya piyasasına geliyor. Bakalım telefonun teknik özellikleri ve fiyatı ne?

HTC'nin Çin için özel geliştirdiği telefonları daha önce haberimizde yapmıştık. Şimdi HTC, Japonya'nın KDDI operatörü için ürettiği HTC J modelini piyasaya sürüyor.
HTC J, One S modeline oldukça benzer bir yapıda geliyor. 1.5 GHz hızında çalışan çift çekirdekli Snapdragon S4 işlemcisinin kullanıldığı J'de, Adreno 225 GPU'su kullanılıyor. 4.3 inç boyutundaki ekranda, qHD çözünürlük veren HTC J, ekran olarak da HTC ONE S'e benziyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
1GB RAM, 16GB dahili depolama, microSD kart girişi, 1810 mAh batarya, 8 megapiksel ana kamera, 1.3 megapiksel ön kamera, Beats Audio gibi teknik özellikler bulunuyor. Ayrıca Bluetooth 4.0, WiFi, 3G, WiMAX gibi kablosuz teknolojiler de destekleniyor.
HTC J, Beats Audio kulaklıklarla beraber satışa sunulacak. Ayrıca erken deprem uyarı sistemi de telefona dahil edilmiş. Telefonun fiyatı ve çıkış tarihi şimdilik bilinmiyor.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 22:28.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net