IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Bu Lumia 920 çok özel! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/513565-bu-lumia-920-cok-ozel.html)

Zen 23 Kasım 2012 22:36

Bu Lumia 920 çok özel!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]Bu Nokia Lumia 920, daha önce hiç görülmemiş, özel bir şekilde kullanıcılarına merhaba diyor!

Nokia Lumia 920 ve diğer Windows 8 telefonları, piyasaya çıktığı andan itibaren ilgi odağı olmuştu. Ve şimdi karşımızda, farklı bir Lumia 920 daha duruyor.

MyNokiaBlog'unda yazan bir gönderi, firmanın bazı kullanıcılarına "limited edition" modelini yolladığını dile getirdi. Yazıyı yazan kişinin eline geçen bu özel model, temelde cihaza herhangi bir farklılık getirmiyor ama çok özel bir kutu ile birlikte geliyor. Paylaştığı görselde sarı Lumia 920'nin limited edition'ınını gözler önüne seren şahıs, blog'da şunları yazdı: "Bu özel kutuyu direk olarak Nokia'nın PR'ı tarafından aldım. Çünkü hem bir blog yazarıyım, hem de telefonun Dubai'de gerçekleştirilen açılışına katılmıştım."

Her ne kadar MyNokiaBlog yazarına göre bu kutu sadece özel kullanıcılara yollanacakmış gibi dursa da, anlaşılan o ki telefonu çıktığı gün sipariş veren birçok kullanıcı bu özel kutuya sahip olabilecek... teknoloji


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 20:18.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net