IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Apple, Davaya Yeni Samsung'ları Ekliyor (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/514397-apple-davaya-yeni-samsunglari-ekliyor.html)

Zen 27 Kasım 2012 20:52

Apple, Davaya Yeni Samsung'ları Ekliyor
 
HTC ile Apple'ın anlaşmasından sonra masaya oturmayacağını tekrarlayan Samsung ile devam eden davada, Apple'ın yeni Samsung cihazlarını patent davasına ekleyecek.

Samsung ile Apple arasında süren patent davalarında ABD'deki mahkeme Apple'ı haklı bulmuş ve Samsung'u bir milyar Dolar tazminat ödemeye mahkum etmişti. Karara daha sonra itiraz edildi fakat Apple satışını yasaklattığı telefonların eski Samsung modelleri olduğu için çok da tatmin olmamıştı.
İlgili davaya 6 yeni Samsung cihazını ekleyen Apple, California Kuzey Bölgesi ABD Bölge mahkemesine dosyalarını sundu.
Apple'ın eklediği 6 yeni modellerin arasında geçtiğimiz gün incelediğimiz Samsung'un en yeni modellerinden Galaxy S3 Mini, Galaxy Note 2, Galaxy S3, Galaxy Tab 8.0 WiFi, Galaxy Tab 2 10.1 ve Rugby Pro modelleri bulunuyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Apple'ın daha önce sonuçlanan davaya bu cihazları eklemek istemesi doğal olarak yorumlanıyor. Apple'ın itirazlarında bu yeni telefonların kullanıcı yazılımı ve tasarım konusunda aşırı benzerlik olduğunu iddia ediyor. Zaten Apple'ın elinde ABD'de kenarları ovalleştirilmiş dikdörtgen tasarım gibi güçlü bir patent bulunuyor. Bakalım mahkeme bu 6 cihazı da önceki davaya ekleyecek mi?

Ocean 27 Kasım 2012 21:01

Cevap: Apple, Davaya Yeni Samsung'ları Ekliyor
 
bir iphone kullanici olarak, hiç bir zaman Apple'nın bu hareket tarzını doğru bulmadım. sıkı bir linux kullanıcısıyım ve özgür yazılımı her zaman destekleyen biriyim. piyasayı sömürmek ve hükmetmek isteyen Apple şirketi, dur durak bilmiyor. iphone cihaza, android işletim sistemi kurarak bile kullandım. ve Android işletim sisteminin dünya üzerindeki bu hızlı gelişimini gerçekten çekemeyen Apple bu girişimlerinden vazgeçmeyecektir.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 05:37.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net