IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Yeni Samsung Galaxy yasağı! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/514895-yeni-samsung-galaxy-yasagi.html)

Zen 30 Kasım 2012 19:49

Yeni Samsung Galaxy yasağı!
 
Apple'dan, bir çok Samsung Galaxy için yeni bir yasaklama zaferi daha...

Samsung ve Apple arasındaki patent savaşı, sadece Amerika'dakinden ibaret değil. Hollanda'da devam eden mahkemede hakim, birkaç Samsung Galaxy'nin satışının durdurulmasına karar verdi. Böylelikle geçen sene Hollanda'da verilen kararın aynısı, bir kez daha tekrarlanmış oldu.

Apple'ın lehine verilen kararın arkasında, Samsung'un fotoğraf galerisinde kullandığı bir kaydırma yöntemi yatıyor. Satış engeli Android 2.2.1 ve daha üzerine sahip Samsung Galaxy cihazlarını etkileyecek. Bununla birlikte Samsung'un kendi geliştirdiği galeri uygulamasına sahip cepler, satılmaya devam edecek. Samsung, bu galeri yazılımını geçen sene aynı patent için kaybettiği dava üzerine geliştirmişti.

Samsung'un yazılımı değiştirmiş olmasına rağmen bunu mahkemeye bildirmemiş olması ise şirketin başını derde sokabilir. Samsung, yasağı çiğnemesi halinde patenti ihlal eden cihazları için her gün 129.575 dolar ödemek zorunda kalacak. [Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 08:29.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net