IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Avea, BlackBerry 10 L'yi getiriyor! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/520645-avea-blackberry-10-lyi-getiriyor.html)

Estela 15 Ocak 2013 22:15

Avea, BlackBerry 10 L'yi getiriyor!
 
Avea, BlackBerry üreticisi RIM'ın 30 Ocak 2013 tarihinde global lansmanını yapacağı yeni cihazı, dokunmatik BlackBerry 10 L serisinin ilk ürününü Şubat ayının sonunda Avea İletişim Merkezlerinde Avealılarla buluşturacak.



[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Avea, 8-11 Ocak tarihleri arasında Las Vegas şehrinde düzenlenen ABD'nin en önemli tüketici elektroniği fuarı olan CES (Consumer Electronics Show) 2013'te BlackBerry ile anlaşarak BlackBerry 10 L serisinin ilk telefonunu Şubat ayı sonunda Avea müşterileriyle buluşturma kararı aldı.



Açıklamada görüşlerine yer verilen Avea Satış Geliştirme ve Cihaz Yönetimi Müdürü Şevket Karadayı, Avea olarak CES'i her yıl olduğu gibi bu yıl da yakından takip ettiklerini ve Avea müşterilerinin kullanmaktan büyük zevk alacağı ürünleri daha yakından incelediklerini belirtti.


Karadayı, ''Bu yıl da CES'ten müşterilerimize yine çok güzel haberler veriyoruz. BlackBerry'nin merakla beklenen BlackBerry 10 L serisinin ilk modelini çok yakında Avea müşterileriyle buluşturacağız. Türkiye'nin en genç operatörü olarak teknolojinin yeni trendlerini ve en yeni cihazları müşterilerimize sunmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:13.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net