IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   HTC One Çıkmadan Çakması Yapıldı (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/524185-htc-one-cikmadan-cakmasi-yapildi.html)

Zen 19 Şubat 2013 21:04

HTC One Çıkmadan Çakması Yapıldı
 
HTC’nin M7 kod adı ile ortaya çıkan ve HTC One olarak lanse edilecek yeni akıllı telefonu için Çinli GooPhone firması yapmış olduğu çakma ürünü tanıttı.



Akıllı Telefon dünyasında yeni bir model piyasaya çıkmadan önce çakmasını yapan Çinli şirket GooPhone yine yapacağını yaparak HTC One ürünü daha tanıtılmamışken telefonun çakmasını yaptı. Daha öncede iPhone 5 için aynı bir girişimde bulunan firma, yaptığı bu yeni ürüne GooPhone One ismini veriş durumda.
Siyahı da var beyazı da!
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]
Firmalardan gelen sızıntıları ve detay haberlerini sıkı bir şekilde takip eden GooPhone firması HTC One için yapmış oldu GooPhone One akıllı telefonunu hem siyah renkte hem de beyaz renkte piyasaya sunacak. Ürünün piyasaya çıkış tarihi belli olmasa da, aslından hemen sonra piyasada olacağı tahmin ediliyor.

Çakma HTC One'ın beklenen özellikleri arasında ise 4 çekirdekli Cortex-A7 işlemci, 1GB RAM, 4.7 inç ekran, Jelly Bean işletim sistemi ve 13 Megapiksel kamera yer alıyor. HTC One etkinliği ise gün içerisinde yapılacak.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 12:16.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net