IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   İnce Lenovo Vibe X2 Göründü (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/649544-ince-lenovo-vibe-x2-gorundu.html)

SeckiN 22 Kasım 2014 09:38

İnce Lenovo Vibe X2 Göründü
 
Lenovo'nun geçtiğimiz Eylül'de duyurduğu Vibe X2 modelinin, daha ince bir varyantı geliyor. TENAA sertifikasında görünen ince Vibe X2 hakkında detaylar haberimizde.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Lenovo, Motorola'yı satın alması sonrası, kendi Lenovo markalı telefonlarıyla ilgili çalışmalarını iyice hızlandırmış gibi görünüyor.

Lenovo'nun bugün itibariyle yeni bir modeli, Çin'deki TENAA sertifikasında ortaya çıktı.

Tasarım olarak IFA 2014 kapsamında duyurulan Vibe X2 modeli ile aynı olan model, Lenovo'nun daha büyük ve ince bir Vibe X2 varyantı üzerinde çalıştığını gösteriyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Sızdırılan model Lenovo Vibe X2 ile aynı olarak Full HD IPS LCD ekran, 13 Megapiksel kamera ve Android 4.4 KitKat özelliklerine sahip.

Ancak sızdırılan model Vibe X2'den farklı olarak 5.3 inç boyutunda daha büyük bir ekran, 6.8 mm ile daha ince bir kasa ve 16 GB ile daha düşük boyutta depolama ile geliyor.

Hatırlayacağınız üzre, daha önce sizlerle "Lenovo Vibe X2 Lanse Edildi" başlıklı haberimizde paylaştığımız gibi Lenovo Vibe X2, 5 inç boyutunda Full HD IPS LCD ekran, 7.3 mm kalınlıkta kasa, 13 Megapiksel kamera, 32 GB dahili depolama, gerçek 8 çekirdekli MediaTek MT6595m işlemci ve 2300 mAh boyutunda batarya özelliklerine sahipti.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

TENAA'da sızdırılan daha ince ve büyük olan yeni modelin, Lenovo Vibe X2 Pro gibi bir isimle, önümüzdeki günlerde tanıtılması bekleniyor.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:00.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net