IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Lenovo’dan iPhone 5c İkizi! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/659365-lenovo-dan-iphone-5c-ikizi.html)

SeckiN 09 Aralık 2014 10:10

Lenovo’dan iPhone 5c İkizi!
 
Çin’deki TENAA sertifikasyon kayıtlarında detaylanan yeni akıllı telefon modeli Lenovo S60, iPhone 5c’ye benzerliği ile dikkat çekiyor. İşte iPhone 5c’nin yeni ikizi...

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Çinli teknoloji şirketi Lenovo’nun oldukça başarılı bir yılı geride bırakmakta olduğu biliniyor. Sony, HTC gibi şirketlere nazaran pazar payını önemli ölçüde korumayı başaran şirketin ABD’deki FCC’nin Çin’deki benzeri olan ve temelde bir tür sertifikasyon onayı durumundaki TENAA kayıtlarında yeni bir modeli detaylandı.

Lenovo S60 adını alan Android’li akıllı telefon modelinin tasarımında tanıdık çizgiler dikkat çekiyordu. Apple’ın 2013 yılında tanıttığı, rengarenk iPhone 5c modellerinin neredeyse aynısı olan tasarımıyla S60, Lenovo'yu bir kez daha teknoloji dünyasının gündemine getirmeyi başardı.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Yeni Lenovo S60’da açıklık kazanan teknoloji özellikleri ise şöyle; 5 inçlik 1280 x 720 piksel çözünürlüğe sahip ekran, 1,2 GHz hızında çalışan işlemci, 1 GB RAM, 8 megapiksellik flaşlı arka kamera. Ayrıca cihazın ön kamerasının 5 megapiksel olduğu iddia ediliyor.

Fiyatı düşük olabilir

Lenovo S60’ın pembe rengi ortaya çıkarken, beyaz, sarı gibi renklerle de gelmesi bekleniyor. Bir hayli düşük bir fiyat etiketi ile satışa çıkması da bir diğer güçlü beklenti.

:: Lenovo S60 hakkında ne düşünüyorsunuz?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 23:01.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net