IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası
  sohbet

 Kayıt ol  Topluluk
Etiketlenen Kullanıcılar

Yeni Konu aç Cevapla
 
LinkBack Seçenekler Stil
Alt 23 Şubat 2015, 20:54   #1
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (1)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meizu'dan yeni bir canavar geliyor!




Meizu MX5'in 5.5 "2K Ekran, 4GB RAM ve 41MP kamera özelliği ile geleceği söyleniyor.



Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.



Türkiye pazarına geçtiğimiz haftalarda MX4 ile giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu'nun yeni bir amiral gemisi modeli üzerinde çalıştığı iddia edildi. Gelen bilgiler yeni modelin şirketin bu güne kadarki en yüksek değerlere sahip cihazı olacağını söylüyor.
Çinli My Drivers sitesi, güvenilir kaynaklara dayandırarak verdiği haberde Meizu firmasının yeni nesil amiral gemisi modeli MX5 (veya MX5 Pro) isimli tasarım ve donanım canavarı telefonunu üretme aşamasında olduğunu söyledi. Ayrıca yeni parmak izi tanıma teknolojisi kullanılacak cihaz hakkında bilgilere yer verildi. Buna göre Meizu MX5'de 2K 5.5 inç QuadHD(2560×1440)çözünürlükte ekran kullanılacak. İşlemcisi henüz net olmayan cihazda muhtemelen MediaTek'in MT6795 işlemcisinin olacağı söyleniyor. Kaynaklara göre, 4G RAM alanı olan MX5, bu zamana kadar sadece Nokia 808 PureView'de ve Lumia modellerinde karşımıza çıkan 41 megapiksellik bir kameraya sahip olacak. Bu değerlere sahip bir kameranın cihazda kullanılması şirketin Nokia ile bir anlaşma yaptığı fikirlerini de ortaya çıkarıyor.

Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.

Meizu firması 2014 yılında gerçekten iyi işler çıkardı ve planlarını genişleterek 2015 yılında daha da büyüyeceğini bizlere gösterdi. Buna Çinli dev Online alışveriş sitesi olan Alibaba'nın Meizu'ya geçtiğimiz haftalarda 500 milyon doların üzerinde yaptığı yatırımı örnek gösterebiliriz.
Meizu gelecek ay Barselona'da MWC 2015'te (Mobil Dünya Kongresi) Ubuntu işletim sistemine sahip akıllı telefon açıklaması bekleniyor. Meizu MX5'in bu lansmanda tanıtılıp tanıtılmayacağı kesin olarak bilinmiyor. Ancak bir umut tanıtılır diye bekleyenlere, şirketin Meizu MX5'i Eylül ayından önce piyasaya sunmayacağını söyleyebilirim. O yüzden nefesinizi tutmanıza hiç gerek yok.


 
Alıntı ile Cevapla

IRCForumlari.NET Reklamlar
sohbet odaları tatlim sohbet Mobil Chat
Alt 24 Şubat 2015, 01:50   #2
Çevrimdışı
Kullanıcıların profil bilgileri misafirlere kapatılmıştır.
IF Ticaret Sayısı: (0)
IF Ticaret Yüzdesi:(%)
Meizu MX5 Ortaya Çıktı!




Geçtiğimiz günlerde ülkemize giriş yapan Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, MX4 ve MX4 Pro modelleri ile yakaladığı başarılı grafiği MX5 modeli ile devam ettirmek istiyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Geçtiğimiz günlerde Türkiye pazarına adım atan Çinli akıllı telefon üreticisi Meizu, MX4 ve MX4 Pro modelleri ile tüm dünyada adından bahsettirmeyi başarmıştı.

Görünen o ki Çinli üretici bu modeller ile yakaladığı başarılı grafiği hiç düşürmeden devam ettirmek istiyor. Bu bağlamda firma, yeni nesil amiral gemi modeli MX5 için çalışmalara başlamış gibi görünüyor.

Firmanın henüz geliştirmekte olduğu yeni canavarı ise bugün ortaya çıktı. Çinli bir internet sitesi tarafından ortaya çıkartılan bilgilere göre firma yine adından oldukça güzel bir şekilde bahsettirecek.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


Quad HD Ekran
Meizu'nun henüz geliştirmekte olduğu yeni nesil amiral gemi modeli MX5, iddia edilenlere göre 5,5 inç büyüklüğünde 2K yani 2560x1440 piksel çözünürlük sunan Quad HD ekrana sahip olacak.

Firmanın son günlerin yeni modası parmak izi okuyucusunu da atlamaması beklenmiyor. Modelde Meizu'nun kapasitif O şeklindeki butonunun parmak izi okuyucusu olarak karşımıza çıkacağı iddia ediliyor.


Bu forumdaki linkleri ve resimleri görebilmek için en az 25 mesajınız olması gerekir.


41 Megapiksel Kamera!
Çinli üretici bu telefon ile gündeme damgasını vurma konusunda oldukça iddialı. Zira eğer iddia edilen bilgiler doğru ise MX5'de şu ana kadar sadece Nokia Lumia modellerinde karşımıza çıkan 41 megapiksellik kamera yer alacak.

Telefona ait ortaya çıkarılan bir diğer özellik ise işlemci. Meizu'nun yeni modelinde yer vermesi beklenilen işlemci MediaTek üretimi MT6795. Ayrıca cihazın 4 GB RAM'e sahip olacağı da konuşulanlar arasında.

Meizu MX5'ten beklentileriniz neler?

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

 
Alıntı ile Cevapla

Cevapla

Etiketler
bîr, canavar, geliyor, meizudan, yeni


Konuyu Toplam 1 Üye okuyor. (0 Kayıtlı üye ve 1 Misafir)
 

Yetkileriniz
Konu Acma Yetkiniz Yok
Cevap Yazma Yetkiniz Yok
Eklenti Yükleme Yetkiniz Yok
Mesajınızı Değiştirme Yetkiniz Yok

BB code is Açık
Smileler Açık
[IMG] Kodları Açık
HTML-Kodu Kapalı
Trackbacks are Kapalı
Pingbacks are Açık
Refbacks are Açık


Benzer Konular
Konu Konuyu Başlatan Forum Cevaplar Son Mesaj
Yeni Meizu Phablet, Android'siz Gelebilir SeckiN Cep Telefonlar 0 23 Aralık 2014 14:56
Sony'den iki yeni canavar! Deep Cep Telefonlar 1 31 Mayıs 2012 00:20
AMD'den 3 yeni canavar! Deep Bilgisayar Donanımı 0 25 Nisan 2012 19:46
Nokia'dan 6 yeni canavar! Deep Cep Telefonlar 0 16 Şubat 2012 00:12
HTC'den yeni canavar! KarakıZ Bilim Dünyasından Son Haberler 0 08 Ekim 2011 23:06