IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Meizu Son Çeyrekte Satış Rakamlarını Açıkladı (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/720052-meizu-son-ceyrekte-satis-rakamlarini-acikladi.html)

yoSun 24 Aralık 2015 09:02

Meizu Son Çeyrekte Satış Rakamlarını Açıkladı
 
Çin devi Meizu yılın son çeyreğinde satış rakamlarını açıklarken, geride bıraktığı bir yılda yükselişini gözler önüne serdik. 2015 yılına kadar sessizliğini koruyan marka Meizu, bu yıl içerisinde yaptığı ar-ge ve ataklar firmanın varlığını hissettirmeye başladı. Marka, paralel ithalat yolu ile ülkemizde de satışa çıktı ve bazı modelleri yok sattı. Yıl içerisinde Avrupa’da faaliyetlerine başlayan firma önemli bir satış rakamını gözler önüne serdi.

2015 yılının rakamlarına baktığımızda firmanın toplamda 20 milyon akıllı telefon sattığı görülüyor. Bu rakam Apple ve Samsung gibi markalarla kıyasladığımızda oldukça az görünektir ancak bir yılda sektrörün en çok büyüme kaydeden firmaları arasında olduğu bir gerçek.

Geçtiğimiz 2014 yılında firma sadece 4.4 milyon cihaz satmışken bu yıl 20 milyonu aşması ciddi bir büyüme oranına işaret ediyor. Firma bir yıl içerisinde %350 oranında büyüyerek kırılması zor bir rekora imza attı. Firmayı ülkemizde artık raflarda daha çok cihazlarıyla ve uygun fiyat standardını bozmadan görmek istiyoruz.


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 02:20.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net