IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   LG'nin Stylus 2 Planları Belli Oldu (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/739537-lgnin-stylus-2-planlari-belli-oldu.html)

Cry 08 Mart 2016 18:13

LG'nin Stylus 2 Planları Belli Oldu
 
LG'nin bütçe dostu yeni phableti LG Stylus 2 modelinin fiyatı belli oldu. Ayrıca cihaz ilk olarak sadece Güney Kore'de satılacakken ileride modeli farklı pazarlarda da görebiliriz.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Geçtiğimiz yıl amiral gemisi modeli olan LG G4'ün Stylus modeliyle karşımıza çıkan LG, daha sonra MWC 2016'da bu modelin halefi olan Stylus 2'yi tanıtmıştı bildiğiniz gibi.

Cihazın satışa çıkmasıyla alakalı planlarını açıklayan LG, ilk etapta Stylus 2'nin sadece Güney Kore'de ve 330 dolar fiyatla satılacağını açıkladı. Ancak geçtiğimiz yıl global olarak satışa çıkan Stylus modeli gibi bu modelin de ileriki etapta farklı pazarlarda satışa çıkması muhtemel.

LG G Stlyus 2 Özellikleri

Titanyum, beyaz ve kahverengi olmak üzere üç farklı renk seçeneğiyle karşımıza çıkan cihaz, 5.7 inçlik geniş ekranda 720p HD çözünürlük sunuyor.
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

1.2 GHz dört çekirdekli, şimdilik modeli bilinmeyen bir işlemciden gücünü alan telefonda ayrıca 2 GB RAM, 16 GB dahili depolama alanı ve microSD kart desteği yer alıyor.
Android 6.0 Marshmallow ile birlikte kutudan çıkan cihaz, 13 MP arka 8 MPön kamera sunuyor. Ayrıca cihazda 3000 mAh kapasiteli bir pil yer alıyor.


shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 09:09.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net