IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   LG Stylus 2 Yeni Nesil Radyo Destekliyor! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/740907-lg-stylus-2-yeni-nesil-radyo-destekliyor.html)

Cry 15 Mart 2016 17:21

LG Stylus 2 Yeni Nesil Radyo Destekliyor!
 
LG'nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni akıllı telefonu LG Stylus 2, yeni nesil radyo olarak tabir edilen DAB+ destekleyen ilk akıllı telefon oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

LG’nin geçtiğimiz günlerde tanıttığı yeni modeli LG Stylus 2, DAB+ adı verilen yeni nesil radyo standardını destekleyen ilk akıllı telefon oldu.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


Dünya çapında 40 ülkede 500 milyon kişi tarafından kullanılan yeni nesil radyo olarak tabir edilen DAB+ (Digital Audio Brodcasting) ile yüksek kaliteli yayınları çok daha kolay bir şekilde dinleme imkanı sunuluyor.

Analog FM yayınlarına kıyasla çok daha iyi bir müzik kalitesi sunan DAB+standardının temelleri ise DVB (Dijital Video Broadcasting) ile oldukça benzer.

[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]


5.7 inç büyüklüğünde HD ekrana sahip olan LG Stylus 2, 4 çekirdekli 1.2 GHz işlemci kullanıyor. 1,5 GB RAM ve 16 GB dahili hafızası bulunan LG Stylus 2, 13 Megapiksel arka ve 8 Megapiksel ön kameraya sahip.


3000 mAh bataryası bulunan akıllı telefon Android 6.0 Marshmallow ile çalışıyor. 1 watt hoparlöre sahip olan LG Stylus 2, DAB+ desteğiyle beraber başarılı bir müzik deneyimi vadediyor.

İlk aşamada ise LG Stylus 2 Avustralya, Belçika, Almanya, İtalya, Hollanda, Norveç ve Birleşik Krallıkta satışa sunulacak. İlerleyen dönemde LG Stylus 2modelinin ülkemizde de satışa çıkması bekleniyor.

shiftdelete


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:33.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net