IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası

IRCForumları - IRC ve mIRC Kullanıcılarının Buluşma Noktası (https://www.ircforumlari.net/)
-   Cep Telefonlar (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/)
-   -   Asus ve PUBG yapımcısından ortak telefon geliyor! (https://www.ircforumlari.net/cep-telefonlar/824616-asus-ve-pubg-yapimcisindan-ortak-telefon-geliyor.html)

Coder 10 Haziran 2019 16:00

Asus ve PUBG yapımcısından ortak telefon geliyor!
 
[Üye Olmadan Linkleri Göremezsiniz. Üye Olmak için TIKLAYIN...]

Asus’un oyun severlere özel olarak duyurduğu akıllı telefon modeli Asus ROG Phone serisinin şimdi de ikinci modeli geliyor. Asus ROG Phone 2 adıyla gelecek olan bu model, Asus ve PUBG yapımcısı Tencent Games iş birliğiyle piyasaya sunulacak. Bu bağlamda telefon, oyun için gerekli yazılım optimizasyonlarına sahip olacak.


Asus ROG Phone 2 özellikleri nasıl olacak?
Tencent Games tarafından yapılacak yazılım optimizasyonu ile birlikte daha iyi bir oyun deneyimi sunacak olan ROG Phone 2, bunun yanı sıra güçlü donanım bileşenlerine de sahip olacak. Şu anda en güçlü mobil işlemcilerden biri olan Snapdragon 855‘te güç alacak telefonun RAM tarafında ise 10 GB veya 12 GB RAM‘e yer verilecek. Depolama tarafında ise 512 GB dahili hafıza bulunacak.

Bu donanım özelliklerinin yanı sıra telefonun soğutma tarafında da özel bir soğutma sistemi yer alacak. GameCool adındaki bu soğutma sistemi sayesinde telefon, özellikle oyun oynarken daha iyi soğuyacak. Böylece oyunlarda daha uzun sürede, daha iyi bir deneyim sunacak.

Temmuz ayında tanıtılması beklenen yeni ROG Phone modelinin bir önceki ROG modeli gibi 900 dolardan başlayan fiyatlarla satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak : shiftdelete.net


Tüm Zamanlar GMT +3 Olarak Ayarlanmış. Şuanki Zaman: 11:54.

Powered by vBulletin® Version 3.8.8 Beta 3
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions, Inc.
Search Engine Friendly URLs by vBSEO
Copyright ©2004 - 2024 IRCForumlari.Net